Dodaj do ulubionych

prezerwatywa

02.05.06, 17:46

mamy przygotowane na "pierwszy raz" prezerwatywy Durex Clasic

chcialam zapytać o Wasze doświadczenie z tym typem gumek , sa zawodne
??/
za odp dziękuje
Obserwuj wątek
    • Gość: Clauditka Re: prezerwatywa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.05.06, 17:50
      moj facet osobiscie nie lubi durexa:) wolimy unimila te droższe bo lepiej
      leżą:) pozdro
      • Gość: ja.... Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:53
        ja używam tych prezerwatyw a raczej mój partner, chociaż i tak teraz się
        zdecydowałam na pigułki:) Ale jakoś mnie nigdy nie zawiodły, ale trzeba uwazać
        bo to tylko kawałek lateksu.
        • Gość: tomek Re: prezerwatywa fuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:54
          ja robie to bez
        • Gość: munia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:55
          a mi za kazdym razem pekaja nie wiem dlaczego chociaz chlopak dobrze zaklada i
          uwazalismy zeby jej nie uszkodzic nie ma jak pigulki
    • Gość: mati Re: prezerwatywa IP: 195.7.32.* 02.05.06, 18:53
      moj chlopak uzywa durexa, jeszcze nam nie pékla. Moim zdaniem te sa najlepsze.
      Prawie nie czuje ze sa:))
      • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 19:04
        Ja mysle ze na te gumki to nie ma reguly.Noby sa ok ale dzieki durexowi moja
        przyjaciolka ma 5 letniego syna:)
        • Gość: mexicana22 Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:33
          ja bym na pierwszy raz sie jakos dodatkowo zabezpieczyla moze jakies globulki sa
          bez recepty
    • Gość: noiwcjuszka Re: prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:26

ale co sie stało ?? uszkodzila sie ? czy wszystko było ok. a jenak....
      • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:17
        niby wszystko bylo ok a pozniej sie okazalo ze jednak bylo pekniecie ale oni
        tego nie wzieli pod uwage a na postinor bylo za pozno...
        • Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:22
          hehe.. ale idiotyzm! 5 lat temu w Polsce jeszcze nie bylo postinoru!
          • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:27
            nie wiem czy byl czy nie ale wiem ze bylo za pozno na zastosowanie tak
            dzialajacego srodka.Napisalam postinor zeby wszyscy wiedzieli o co
            chodzi.Moglabys sie czepic gdybym napisala ze np uzyli postinoru
            • stefex Re: prezerwatywa 02.05.06, 21:30
              A moglas tez napisac, ze gdyby wtedy byl postinor i tak by bylo za pozno :)
              • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:34
                no w sumie moglam ale teraz szczerze sie przyznam ze nie wiem od kiedy jest
                dostepny postinor na polskim rynku
                • stefex Re: prezerwatywa 02.05.06, 21:43
                  Ja tez nie. I sadze ze 5 lat temu bylo cos na wzor postinoru [moze?]
                  lecz sluchajmy sie wszechwiedzacej karolci i przyjmijmy ze 5 lat temu postinoru
                  nie bylo! Pewnie ona sama jeszcze wtedy na dywan po drabinie wchodzila ;)
                  • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:48
                    Dobre:) No jasne wiadomo ze ludzie od zawsze sobie radzili z tego typu wpadkami
                    wiec cos na wzor postinoru na pewno istnialo bardzo bardzo dawno temu.No to co??
                    pozdrawiamy karolcie:)
                    • Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:49
                      wal sie glupia cipo
                  • Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:48
                    ale glupi jestes
                    • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:52
                      nie irytuj sie tak mloda damo!My Cie po prostu probujemy wyprowadzic z bledu!
                      Zlosc pieknosci szkodzi jezeli wogole takowa posiadasz:)
                      • Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:56
                        z jakiego bledu? takiego, ze roznosisz osiedlowe plotki zamiast podawac
                        rzetelne informacje?
                        to, ze komus peka prezerwatywa to dlatego, ze nie potrafi jej wlasciwie zalozyc!
                        ja uzywam prezerwatyw od wielu lat i NIGDY nic mi nie pekło.
                        ale zawsze uzywam dureksów i z apteki, a nie z kiosku.
                        • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:59
                          no to mozesz nazywac sie szczesciara ale powszechnie jest wiadomo (i wiele z
                          nas tego pewnie doswiadczylo) ze prezerwatywy czasem pekaja i nie zawsze jest
                          to wina zlego zalozenia czasem poprostu tak sie dzieje i nie ciskaj sie jakbys
                          pierwszy raz uslyszala o dziecku z peknietego kondoma.Przeciez to sie zdarza!!!
                          I nie zapeszaj bo nigdy nie wiadomo co Ci sie moze przytrafic..
                          • Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:00
                            podobnie dzieci zdarzaja sie z za pozno wyciagnietego fiuta i z wzietej
                            tabletki i z nieskutecznej spirali. Bo nie ma 100% antykoncepcji!
                            • Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 22:03
                              no oczywiscie ze tak ale tutaj akurat jest mowa o prezerwatywie.ostatnio
                              natknelam sie na taki artukul o wpadkach ktore wydawaloby sie ze sa
                              niemozliwe.Natura i antykoncepcja potrafia platac figle.Dlatego trzeba uwazac.
                        • Gość: mexicana22 Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:36
                          nigdy nie mow nigdy!! a z apteki pewnie nie pekaja ;p bzdura!!!
    • Gość: sa Re: prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:02
      Załóż sobie na głowę.
    • vanite1 Re: prezerwatywa 04.05.06, 18:04
      hm... nam w ciagu roku 2 razy pekly.... ale uzywamy ich tylkow nieplodne dni:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka