noiwiczjuszka 02.05.06, 17:46 mamy przygotowane na "pierwszy raz" prezerwatywy Durex Clasic chcialam zapytać o Wasze doświadczenie z tym typem gumek , sa zawodne ??/ za odp dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Clauditka Re: prezerwatywa IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.05.06, 17:50 moj facet osobiscie nie lubi durexa:) wolimy unimila te droższe bo lepiej leżą:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.... Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:53 ja używam tych prezerwatyw a raczej mój partner, chociaż i tak teraz się zdecydowałam na pigułki:) Ale jakoś mnie nigdy nie zawiodły, ale trzeba uwazać bo to tylko kawałek lateksu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: prezerwatywa fuuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:54 ja robie to bez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: munia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 17:55 a mi za kazdym razem pekaja nie wiem dlaczego chociaz chlopak dobrze zaklada i uwazalismy zeby jej nie uszkodzic nie ma jak pigulki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: prezerwatywa IP: 195.7.32.* 02.05.06, 18:53 moj chlopak uzywa durexa, jeszcze nam nie pékla. Moim zdaniem te sa najlepsze. Prawie nie czuje ze sa:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 19:04 Ja mysle ze na te gumki to nie ma reguly.Noby sa ok ale dzieki durexowi moja przyjaciolka ma 5 letniego syna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:33 ja bym na pierwszy raz sie jakos dodatkowo zabezpieczyla moze jakies globulki sa bez recepty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noiwcjuszka Re: prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 19:26 ale co sie stało ?? uszkodzila sie ? czy wszystko było ok. a jenak.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:17 niby wszystko bylo ok a pozniej sie okazalo ze jednak bylo pekniecie ale oni tego nie wzieli pod uwage a na postinor bylo za pozno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:22 hehe.. ale idiotyzm! 5 lat temu w Polsce jeszcze nie bylo postinoru! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:27 nie wiem czy byl czy nie ale wiem ze bylo za pozno na zastosowanie tak dzialajacego srodka.Napisalam postinor zeby wszyscy wiedzieli o co chodzi.Moglabys sie czepic gdybym napisala ze np uzyli postinoru Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: prezerwatywa 02.05.06, 21:30 A moglas tez napisac, ze gdyby wtedy byl postinor i tak by bylo za pozno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:34 no w sumie moglam ale teraz szczerze sie przyznam ze nie wiem od kiedy jest dostepny postinor na polskim rynku Odpowiedz Link Zgłoś
stefex Re: prezerwatywa 02.05.06, 21:43 Ja tez nie. I sadze ze 5 lat temu bylo cos na wzor postinoru [moze?] lecz sluchajmy sie wszechwiedzacej karolci i przyjmijmy ze 5 lat temu postinoru nie bylo! Pewnie ona sama jeszcze wtedy na dywan po drabinie wchodzila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:48 Dobre:) No jasne wiadomo ze ludzie od zawsze sobie radzili z tego typu wpadkami wiec cos na wzor postinoru na pewno istnialo bardzo bardzo dawno temu.No to co?? pozdrawiamy karolcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:49 wal sie glupia cipo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:48 ale glupi jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:52 nie irytuj sie tak mloda damo!My Cie po prostu probujemy wyprowadzic z bledu! Zlosc pieknosci szkodzi jezeli wogole takowa posiadasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:56 z jakiego bledu? takiego, ze roznosisz osiedlowe plotki zamiast podawac rzetelne informacje? to, ze komus peka prezerwatywa to dlatego, ze nie potrafi jej wlasciwie zalozyc! ja uzywam prezerwatyw od wielu lat i NIGDY nic mi nie pekło. ale zawsze uzywam dureksów i z apteki, a nie z kiosku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 21:59 no to mozesz nazywac sie szczesciara ale powszechnie jest wiadomo (i wiele z nas tego pewnie doswiadczylo) ze prezerwatywy czasem pekaja i nie zawsze jest to wina zlego zalozenia czasem poprostu tak sie dzieje i nie ciskaj sie jakbys pierwszy raz uslyszala o dziecku z peknietego kondoma.Przeciez to sie zdarza!!! I nie zapeszaj bo nigdy nie wiadomo co Ci sie moze przytrafic.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 22:00 podobnie dzieci zdarzaja sie z za pozno wyciagnietego fiuta i z wzietej tabletki i z nieskutecznej spirali. Bo nie ma 100% antykoncepcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta691 Re: prezerwatywa IP: *.azartsat.pl / *.azartsat.pl 02.05.06, 22:03 no oczywiscie ze tak ale tutaj akurat jest mowa o prezerwatywie.ostatnio natknelam sie na taki artukul o wpadkach ktore wydawaloby sie ze sa niemozliwe.Natura i antykoncepcja potrafia platac figle.Dlatego trzeba uwazac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:36 nigdy nie mow nigdy!! a z apteki pewnie nie pekaja ;p bzdura!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sa Re: prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 17:02 Załóż sobie na głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
vanite1 Re: prezerwatywa 04.05.06, 18:04 hm... nam w ciagu roku 2 razy pekly.... ale uzywamy ich tylkow nieplodne dni:) Odpowiedz Link Zgłoś