Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

• Gość: Paula1985 Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:02
      Ja zdalam za 3 razem.Zestresowana bylam strasznie ale jakos dzieki bogu
      poszlo.Teraz mam autko i se jezdze.Jest fajnie.Wykup dodatkowe godziny.Ja tak
      robilam.I powodzenia!
    • Gość: as odyseja pt. prawo jazdy -dlugiee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:26
      u mnie zdawianie prawka trawlo laaaaataaaa
      jak mialam 17 lat zapislam sie na kurs i po nim zdawlam 3 razy na maluch i za
      czwarym razem juz mi zmienili auto (nie pamietam na jakie)
      zniechecilam sie i rodzice juz mi kaski nie chcieli dawac:):) a raczej ja topic

potem mowilam sobie co roku ze w wakacje bede zdawac ale nic z tego

az przeprowadzilam sie na "zad.pie" zmusilam się
      znalazlam SWIETNEGO instruktora pojedzilam pojezdilam az w w koncu
      gosciu "wykopaał" mnie na egzamin

jeszcze na placu manewrowym dzwonilam w panice do niego bo wszystko zapomnialam

i co i zdalam
      dało się

ale oczywiscie kierowca taki sobie byl ze mnie a tu zima stulecia..
      ale to juz inna opowiesc
      • monica233 Re: odyseja pt. prawo jazdy -dlugiee 28.09.06, 21:09
        ja zdalam za 1 razem ale to bylo 3 lata temu na starych zasadach wtedy to latwo
        mi szlo bo niemieszkam w wielkim miescie:]i latwo sie jezdzi hihi ale jestem z
        siebie dumna a ja nawet auta jesce niemam tylko rodzice maja ale mi niedadza bo
        sie boja ze spieprze hihi ale se sama kupie autko za rok.wiec kochana niemartw
        sie naopewno zdać:)aha i jesce jedno moj facet wlasnie teraz zdaje juz 6 raz
        tydzien tmeu oblal na placu juz 5 raz a teraz beje 6 za tydzien fuuck biedny
        jest taki zalalany powiedzial m ize pierd** to niebede zdawal pocieszlalam go i
        wtedy niepoddawal sie i i napewno zda hihi glowa do gory beje gites:)
    • Gość: maagda Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:32
      mnie już szlag trafia! nie wiem co ale to chyba pech, tydzień temu podchodziłam
      5 raz do egzaminu, za kierownicą bardzo dobrze się czuję. instruktor zdziwiony,
      że jeszcze nie zdałam! wiecie kiedy nastepny termin??? DOPIERO 1 grudnia(to
      prawie 2 miechy)!!!! wsciekła jestem jak nie wiem, bardzo potrzebuję prawko,
      znajomi mowią abym podpłaciła ale tak nie potrafie, dręczyłoby mnie to
      później... eh...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka