Gość: Paula1985 Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:02 Ja zdalam za 3 razem.Zestresowana bylam strasznie ale jakos dzieki bogu poszlo.Teraz mam autko i se jezdze.Jest fajnie.Wykup dodatkowe godziny.Ja tak robilam.I powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as odyseja pt. prawo jazdy -dlugiee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.06, 16:26 u mnie zdawianie prawka trawlo laaaaataaaa jak mialam 17 lat zapislam sie na kurs i po nim zdawlam 3 razy na maluch i za czwarym razem juz mi zmienili auto (nie pamietam na jakie) zniechecilam sie i rodzice juz mi kaski nie chcieli dawac:):) a raczej ja topic potem mowilam sobie co roku ze w wakacje bede zdawac ale nic z tego az przeprowadzilam sie na "zad.pie" zmusilam się znalazlam SWIETNEGO instruktora pojedzilam pojezdilam az w w koncu gosciu "wykopaał" mnie na egzamin jeszcze na placu manewrowym dzwonilam w panice do niego bo wszystko zapomnialam i co i zdalam dało się ale oczywiscie kierowca taki sobie byl ze mnie a tu zima stulecia.. ale to juz inna opowiesc Odpowiedz Link Zgłoś
monica233 Re: odyseja pt. prawo jazdy -dlugiee 28.09.06, 21:09 ja zdalam za 1 razem ale to bylo 3 lata temu na starych zasadach wtedy to latwo mi szlo bo niemieszkam w wielkim miescie:]i latwo sie jezdzi hihi ale jestem z siebie dumna a ja nawet auta jesce niemam tylko rodzice maja ale mi niedadza bo sie boja ze spieprze hihi ale se sama kupie autko za rok.wiec kochana niemartw sie naopewno zdać:)aha i jesce jedno moj facet wlasnie teraz zdaje juz 6 raz tydzien tmeu oblal na placu juz 5 raz a teraz beje 6 za tydzien fuuck biedny jest taki zalalany powiedzial m ize pierd** to niebede zdawal pocieszlalam go i wtedy niepoddawal sie i i napewno zda hihi glowa do gory beje gites:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maagda Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.06, 13:32 mnie już szlag trafia! nie wiem co ale to chyba pech, tydzień temu podchodziłam 5 raz do egzaminu, za kierownicą bardzo dobrze się czuję. instruktor zdziwiony, że jeszcze nie zdałam! wiecie kiedy nastepny termin??? DOPIERO 1 grudnia(to prawie 2 miechy)!!!! wsciekła jestem jak nie wiem, bardzo potrzebuję prawko, znajomi mowią abym podpłaciła ale tak nie potrafie, dręczyłoby mnie to później... eh... Odpowiedz Link Zgłoś