Dodaj do ulubionych

sex z dwoma facetami

IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.06.03, 08:05
Ostatnio miałam propozycje od kolegi z pracy na sex z nim i jego kolega.
Znamy sie juz naprawde kupe lat także wiem,ze nie jest to głupi żart. Wczoraj
o tym rozmawialismy ale doprawdy nie mam pojecia jak mielibysmy to zrobic, w
jakich pozycjach, w jakiej kolejnosci, Kurcze a bardzo tego chce. Plis
pomózcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Agnieszka Re: sex z dwoma facetami IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 08:20
      Moim zdaniem, sex z dwoma facetami jest o wiele lepszy niż trójkat: dwie kobiety i facet. Ale nie mozna traktować takich spotkań jako udokumentowania uczuć. To jest juz sport i dbanie o swoje doznania. Troche głupio, że to są koledzy z pracy, ale gdy masz do nich zaufanie to czemu nie.Życze radości.
    • Gość: Agnieszka Re: sex z dwoma facetami IP: *.grojec.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 08:22
      A jeżeli chodzi o kreowanie sytuacji tego spotkania, to nie zaszkodzi dobry alkohol i później to tylko inwencja twórcza!
      • Gość: Heniek Re: sex z dwoma facetami IP: *.ronus.pl 31.05.14, 12:14
        Pewnie tak, a chcesz popróbować? Mam chętnego kolesia, odezwij się.
        Całuski Heniek
    • Gość: SLODKA ja juz wyprobowalam IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 12:37
      CYTUJE:
      "dzis jest przelomowy dzien w moim erotycznym zyciu. mialam SUPER sex z dwoma
      facetami...ale zaczne od poczatku
      dzi okolo 18-stej weszlam sobie na czat i poznalam dwuch chlopakow. fajnie
      nam sie rozmawialo,okazalo sie ze sa z mojego miasta i tak ni z tad ni z
      owad zaczelismy rozmawiac o sexie...i bardzo mnie to podniecilo, oczywiscie
      moja fantazja zaczela dzialac-dwuch to nie jeden. nie namyslajac sie dlugo
      umowilismy sie. normalnie nigdy, nigdy tego nie robie, i gdyby ktos mi to
      opowiedzial to bym uwazala to za calkowita glupote spotkac sie tak z
      nieznajomymi, ale chce przezycia czegos nowego i ten dreszcz..umowilismy sie
      kolo videoteki i poszlismy do mieszkania(jeden z nich
      przypadl mi do gustu, drugi nie byl w moim typie, ale)
      atmosfera byla trosze sztywna...wiec zaczelismy sie calowac najpierw z "A" a
      potem "B" I to bylo super. calowali mnie wszedzie i ja tez nie bylam im
      dluzna i to colo bylo najfajniejsze to wyprobowalismy pozycje w ktorej jeden
      penis jest w pochwie a drugi penetruje analnie.(dobrze ze byly prezerwatywy
      nawilone)I dziewczyny to bylo genialnie..totalny odjazd.jeszcze bnigdy w
      zyciu nie mialam tak super sexu i orgazmu!teraz jestem w domu i az cala sie
      trzese z wrazen...musialam sie komus pochwalic, niestety nie mam na tyle
      odwagi by zadzwonic do kolezanki...
      czy to jeszcze kiedys powtoze? nie wiem...raczej tak..to bylo poprostu
      GENIALNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
      pozdrawiam
      • sweet_charlie Re: ja juz wyprobowalam 19.08.03, 05:09
        Wow, dziekuje Bogu ze sa jeszcze takie dziewczyny jak ty, smiale i wiedzace
        czego chca w zyciu, umiejace formulowac swoje zadania i fantazje.

A co czuli ci dwaj koledzy, czy oni rowniez przezyli taka jazde, rozmawialas z
        nimi o tym ???

P.S.
        Z jakiego jestes miasta ? Jestem wolny, mam wolna chate i szukam kobiety, ktora
        ma naprawde duzo temperamentu w sexie, moze nawet wiecej ode mnie :-)))
        • Gość: pyszczek NIE MA MATKI JOANNY?WOW!NIESAMOWITE IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.03, 08:01
          dziwne ze na tak kontrowersyjny temat nie wypowiada sie chwalebna matka joanna,
          przeciez ona jest wszedzie gdzie sekx i rżniecie(przepraszam za wyrazenie)!
          hehe moze juz jej sie znudzilo pieprzenie bzdur
          • Gość: marta Re: NIE MA MATKI JOANNY?WOW!NIESAMOWITE IP: *.org / 192.168.1.* 19.08.03, 09:03
            Może po prostu jeszcze nie zauważyła tego tematu, albo nie wymyśliła nic
            ciekawego, co mogłoby szokować.
          • matka_joanna_od_aniolow Wypowiem się oczywiście. 19.08.03, 09:03
            Sex we trójkę to wspaniała sprawa co prawda ja uczestniczyłam tylko w
            kobiecych zabawach,same rozumiecie,ale możliwości są ogromnę,życzę aby każda z
            was spróbowała to może być piękne,pouczjące i podniecające a kiedy doda się do
            tego szczyptę perwersji ach,na przykład krępowanie,kajdanki,lekkie sadystyczne
            klimaty,trochę skóry i oczywiście packę,albo mały pejcz.Mówię wam koniecznie
            spróbujcie.
          • Gość: gy Re: NIE MA MATKI JOANNY?WOW!NIESAMOWITE IP: 80.48.243.* 19.08.03, 09:04
            jestem po twojej stronie, ale po co zaczynasz? jeżeli jej nie ma, tylko sie
            cieszyć. a nie prowokować. nie czytaj jej postów, nie odpisuj. az w końcu
            wszyscy o nich zapomną. pozdr.
      • Gość: Heniek Re: ja juz wyprobowalam IP: *.ronus.pl 31.05.14, 12:12
        Ja też już raz to robiłem z kolesiem i jak chcesz możemy to powtórzyć z Tobą?
    • Gość: Heniek Re: sex z dwoma facetami IP: *.ronus.pl 31.05.14, 12:08
      A czy anal uprawiasz? Jeśli nie to pozostaje Tobie tylko nadstawić się do bzykania, a drugiemy obciągać laskę. Ale nie zalecałbym tego robić ze znajomymi. Później będą plotki i pomówienia, lepiej z obcymi. Odezwij się do mnie i masz ekszta zabawę i pełna dyskrecję.
      Całuski w sam środeczek Cipuszki Twój Heniu
    • grzeszna_marta Re: sex z dwoma facetami 01.06.14, 14:08
      fajnych kolegów masz ;D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka