Gość: pajdeczka IP: 193.91.9.* 05.09.03, 20:16 CO DL AKOBIT JESRT WAZNIEJSZE U FACETA,TWARZ CZY SYLWETKA.TZN WOLICIE FACETA ZPRRFEKCYJNA DLA WAS SYLWETKA ALE Z BRZYDKA GEBA CZY PIEKNA TWARZ ALE MAŁY I GRUBY Z TŁUSZCZEM NA DUPIE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kochana85 Re: WAZNE PYTANIE 05.09.03, 23:15 Szczerze mówiąc, to myślę że twarz jest bardzo ważna, bo jakby nie było, na nią zwraca się pierwszą uwagę, przedewszystkim wyraziste oczy, sylwetka tez jest ważna, nie musi być jakiś super wysportowany, z kazdym miesniem widocznym na klacie czy brzuchu, wazne zebym czuła sie bezpiecznie w jego razmionach , pozdrawiam, :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: WAZNE PYTANIE IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.03, 23:27 Moj facet ma i piekna sylwetke (pierwszy raz zobaczylam go na zdjeciu u kolezanki w samych kapielowkach na plazy i od razu chcialam poznac) i piekna buzke!papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: WAZNE PYTANIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.03, 23:32 ja wole mojego faceta.jest cudowny.najwazniejsza jest inteligencja.a przystojny tez musi byc.uwierzcie mi- wcale nie trudno takiego znalezc.wystarczy przestac szukac a przyjdzie na kolanach... Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_linda_niebieskie_oczko Re: WAZNE PYTANIE 06.09.03, 00:50 Ja uwielbiam kiedy facet jest tłuściutki i taki różowy jak prosiaczek i żeby miał takie blond włoski takie rzadkie ,ale kręcone koniecznie i kiedy idziemy do łóżka to ja mu przyklejam na pleckach takie malutkie skrzydełka i wtedy on mój mężczyzna wygląda jak amorek...buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: WAZNE PYTANIE IP: *.nysa.ws 10.09.03, 16:47 Wole nie popadać z jednej skrajności w drugą. Kurde no, trudne pytanie, hmmmm....nie wiem to i to jest ważne. Najlepiej żeby miał ładną buźke, ładną sylwetke i był mądry, czy są tacy? Jasne, że są nawet znam jednego takiego, niestety jest daleko :-((( Odpowiedz Link Zgłoś