ele.ktra 12.12.09, 20:17 jak sie zaczniecie dopominac o Swoje prawa zostaniecie uznani jako pijacy ,,zarzad rzadzi zarzad radzi zarzad nidy Was nie zdradzi" hahaha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafalcio1989 Re: Uwaga 13.12.09, 20:14 Niestety jesteś najgłupszym użytkownikiem poratlu jakiego dotąd widzialem. I pewnie nie jesteś włascicielem lokalu:) hahahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Uwaga 15.12.09, 09:47 rafalcio1989 napisał: > Niestety jesteś najgłupszym użytkownikiem poratlu jakiego dotąd > widzialem. hahahaha. W zasadzie dokładnie to samo można powiedzieć o Tobie. hahahaha. Tym bardziej, że odkąd wszedłem na Fotka.pl, to rzeczywiście mam pełne prawo napisać "jakiego dotąd widziałem". Dziadu, nawet nie potrafisz poprawnie napisać słowa "portalu", a piszesz takie rzeczy o innych użytkownikach. Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: Uwaga 15.12.09, 11:47 Oj dajcie już jemu spokój przecież on jest: całuśny, ciepły, cierpliwy, dowcipny, dyskretny, inteligentny, kochający, litościwy, lojalny, miły, otwarty, poważny, przyjacielski, przyjazny, romantyczny, rozważny, stanowczy, troskliwy, uprzejmy, wiarygodny, wygadany, wyluzowany, żądny przygód, leniwy, uczciwy, optymista, zazdrosny, ambitny, namiętny, towarzyski, zakręcony, słodziutki Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka_wm Re: Uwaga 15.12.09, 12:56 pkjohnson napisał: > Oj dajcie już jemu spokój przecież on jest: > całuśny, ciepły, cierpliwy, dowcipny, dyskretny, inteligentny, kochający, > litościwy, lojalny, miły, otwarty, poważny, przyjacielski, przyjazny, > romantyczny, rozważny, stanowczy, troskliwy, uprzejmy, wiarygodny, wygadany, > wyluzowany, żądny przygód, leniwy, uczciwy, optymista, zazdrosny, ambitny, > namiętny, towarzyski, zakręcony, słodziutki Zachłyśnięty sobą i zauroczony! Jednak ma przewagę nad nami wszystkimi - dużo już o sobie wie. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Uwaga 15.12.09, 14:52 haneczka_wm napisała: > Jednak ma przewagę nad nami wszystkimi - dużo już o sobie wie. Hm... Mam wrażenie, że ta przewaga ostatnio dość mocno stopniała i jest już tylko iluzoryczna. A przy okazji, pozdrawiam serdecznie Haneczko. Nawet sobie nie wyobrażasz, jak ja za Tobą tęskniłem. Odpowiedz Link Zgłoś
haneczka_wm Re: Wrażenia nieiluzoryczne 15.12.09, 22:51 czajnik5 napisał: > Hm... Mam wrażenie, że ta przewaga ostatnio dość mocno stopniała > i jest już tylko iluzoryczna. Wrażenie może trwać chwilę. :) Człowiek jest zawsze jak nieprzeczytana księga. czajnik5 napisał: > A przy okazji, pozdrawiam serdecznie Haneczko. Czajniczku Miły, po stokroć i cieplutko odwzajemniam Twoje serdeczności. :) czajnik5 napisał: > Nawet sobie nie wyobrażasz, jak ja za Tobą tęskniłem. Czajniczku, gdybyś mógł mnie teraz zobaczyć..... Nie możesz i nigdy nie powinieneś tak tęsknić za mną..... Przynajmniej nie w taki sposób, abym nie mogła sobie tego wyobrazić. Przecież wiesz, że taraz mam małe urwanie głowy. :) www.youtube.com/watch?v=GYvOwx3_VW0&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
gutek147 czajnik5 i haneczka_wm 16.12.09, 00:06 > czajnik5 napisał: > > Nawet sobie nie wyobrażasz, jak ja za Tobą tęskniłem.:'( haneczka_wm napisała: > Czajniczku, gdybyś mógł mnie teraz zobaczyć..... > > Nie możesz i nigdy nie powinieneś tak tęsknić za mną..... > Przynajmniej nie w taki sposób, abym nie mogła sobie tego > wyobrazić. Czy możecie się umówić na weekend w ...Tarnowie... i wyjaśnić sobie anatomie własnych postaci... to nie serial BrzydUla ... tu się pracuje... a nie odbywa Towarzyskie spotkania z króliczkiem :> Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.net.twa Re: Uwaga 15.12.09, 14:11 pkjohnson napisał: > Oj dajcie już jemu spokój przecież on jest: > całuśny, a co to słowo oznacza całuśny? :'( Odpowiedz Link Zgłoś
pkjohnson Re: Uwaga 15.12.09, 17:13 Nie wiem, tak było na Fotce to tak skopiowałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wspolnota.net.twa Re: Uwaga 15.12.09, 19:01 pkjohnson napisał: > Nie wiem, tak było na Fotce to tak skopiowałem :) To po co piszesz jak nie rozumiesz . Oj nieładnie, nieładnie. Może mi ktoś wyjaśni co to słowo znaczy całuśny? :'( Odpowiedz Link Zgłoś
piotrkosinski Re: Uwaga 15.12.09, 20:47 za sjp.pl słownik języka polskiego całuśny - lubiący się całować, tylko kto chcialby pocalowac takiego zezowatego brzydala? Na pewno nie ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
gutek147 Re: Uwaga 16.12.09, 00:10 piotrkosinski napisał: > za sjp.pl słownik języka polskiego > całuśny - lubiący się całować, > > tylko kto chcialby pocalowac takiego zezowatego brzydala? > Na pewno nie ja :) to nie to forum . Forum innych inaczej to TU Odpowiedz Link Zgłoś