greta_tu
13.05.11, 23:12
Witam,
W związku z pytaniami jakie pojawiają się na oficjalnym forum osiedla Słoneczne Skorosze, a które pozostają nadal bez odpowiedzi zastanawiam się czy osoby zainteresowane m.in P Broniszewski czytają pytania m.in do niego skierowane.
Ja i nasi sąsiedzi mamy pytanie do członka zarządu P. Mariusza Broniszewskiego.
Panie Mariuszu czy mógłby Pan odpowiedzieć na pytanie (jako członek zarządu naszej wspólnoty mieszkaniowej) dlaczego moi sąsiedzi już głosowali nad projektami uchwał a do mnie nikt nie dotarł? Z czego wynikają opóźnienia w zbieraniu głosów? Niepodoba mi się, że głosowanie w tak ważnej dla osiedla sprawie - jak odwołanie członka zarządu oraz wytoczenie powództwa MPO - są opóźniane. Proszę o równe traktowanie mieszkańców i umożliwienie głosowania również innym, którzy chcą zając stanowisko w sprawie w/w uchwał. Zatem niech Pan odpowie na nurtujące nas pytanie z czego wynikają wielomiesięczne opóźnienia w zbieraniu głosów?
Zaniepokojeni Mieszkańcy
PS. Prośba o monitorowanie forum naszego osiedlla z racji pełnionej przez Pana funkcji i włączanie się aktywnie w sprawy osiedla, tak aby mieszkańcy nie żyli w dezinformacji.