Dodaj do ulubionych

One Week For Business ???

04.02.14, 20:18
Przepraszam że w tym miejscu z takim tematem ale nie mogę założyć w innym miejscu ( bo nie wiem jak). Ten temat ewentualnie usunę ( jeżeli się da) ?
Wiem, że są tutaj osoby obyte w świecie więc zawsze podpowiedzą lub skierują na właściwe adresy.

Otóż kolega otrzymał telefonicznie "super ofertę" tzn. bezpłatne wczasy na Teneryfie (chyba, bo dokładnie nie zapamiętał). Że to niby oferta dla osób z biznesu tzn. prowadzących działalność gospodarczą. Że (niby) nie płaci nic. !
Jest zaproszony na odebranie "skierowania" i resztę szczegółów odbierze na miejscu. Ma czas 11 m-cy aby to skierowanie wykorzystać.
Pani przez telefon powiedziała mu, żeby sobie zarezerwował około 2 godz. na to spotkanie.
Ja do takich "różyczek" podchodzę jak pis do kota, kolega również.
Co Państwo o tym sądzicie ???
PS
jeszcze raz przepraszam za temat w tym miejscu.
Obserwuj wątek
    • tymoteusz.a Re: One Week For Business ??? 04.02.14, 20:57
      To z samogotujących garnków i pościeli z wełny wielbłądów przerzucili się na wczasy?
      • dami78 Re: One Week For Business ??? 04.02.14, 21:05
        tymoteusz.a napisał:
        To z samogotujących garnków i pościeli z wełny wielbłądów przerzucili się na wczasy?
        ----------------

Myślisz, że to tu prowadzi trop ? Nieźle jeżeli to prawdziwe. Dzięki za głos.
        • kris_o_poranq Re: One Week For Business ??? 26.02.14, 13:17
          Opis :) wakacji

Ani dywany ani prześcieradła...
          Poczytaj o timeshare RCI bo to pewnie o nich chodzi. Byłem na takich wakacjach w 2004 jako "ambasador" :) Za jedzenie i przelot płacisz sam, do tego będą namawiali do wykupu takiego tygodnia u nich. Jeśli masz pare złotych na taki wydatek to jest to wg mnie fajna sprawa, masz na własność tydzień gdzieś na Teneryfie apartament raz do roku :) Możesz to komuś odstąpić i pojechać do kogoś innego do "jego apartamentu" :) Można tez zapraszać "ambasadorów". Ogólnie warto się zapoznać z tematem.
          PS Do mnie też zadzwonili :P Jużsię podjarałem i jak wrzuciłem w net to już wiem o co kaman :) Warto iść na to spotkanie i się przekonać. Nie będzie garnków :D
          • asiak1199 Re: One Week For Business ??? 03.03.15, 16:07
            Radzę odpuścić sobie spotkanie. Stracone 3 godziny na peplaninę o apartamentach na całym świecie.
            Jak się później okazuje nie możesz jechać , tam gdzie chcesz, tylko tam gdzie są miejsca. Jeżeli rezygnujesz, bo nie akceptujesz warunków umowy, bo nie masz ochoty na 7 godzinne obowiązkowe prelekcje na miejscu na temat nie wiadomo jaki, to masz problem z odzyskaniem opłaty rezerwacyjnej w wysokości 200 zł.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka