oprogramowanie_dla_wspolnot 30.05.05, 14:10 Nie zaszkodzi zajrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ak69 Re: Program dla wspólnoty www.provirtus.pl 07.06.05, 14:26 Program całkiem , całkiem, a przede wszystkim - co do ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztog Re: Programy dla wspólnoty i zarzdcy 07.06.05, 14:56 www.adcom.pl www.ait.com.pl www.api-link.com.pl www.athenasoft.pl www.bazan.com.pl www.bewa.waw.pl www.dalpod.com.pl www.granit-software.pl www.ikki-soft.com www.info.strefa.pl www.infra.pl www.mieszczanin.com.pl www.perseus.pl www.probit.wroc.pl www.provirtus.pl www.republika.pl/pprygor/sarcz.html www.sacer.com.pl www.sbit.com.pl www.softhard.com.pl www.thb.com.pl www.trio.top.pl www.unisoft.com.pl www.weles2fk.com www.wspolnota2000.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ak69 Re: Program dla wspólnoty www.provirtus.pl 08.06.05, 09:16 Nitk nie twierdzi, że na rynku nie ma konkurencji, ale nie wszyscy chcą się pochwalić tym co mają w rzeczywistości, bo tak naprawdę dają niewiele. Ja mam demo i wiem , co piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztog Re: Program dla wspólnoty www.provirtus.pl 08.06.05, 14:26 Jezeli uwaza Pani ze warto pochwalic i zaprezentowac akurat To oprogramowanie to proponuje przedstawisc jakies porownanie glownych cech tego produktu z innymi które Pani ogladala/uzywala a ktore wyrozniaja Go z tlumu. Ogladalem opisy i ekrany na stronie producenta i nie udalo mi sie znalezc np. nic na temat rozliczen wlascicieli i zarzadzania wieloma wspolnotami ?? Program jest napisany dla obslugi Spóldzielni Mieszkaniowej. Moze nie dotarlem do wlasciwych informacji ?? KG Odpowiedz Link Zgłoś
wm_nowa Re: Program dla wspólnoty www.provirtus.pl 08.06.05, 23:48 oprogramowanie_dla_wspolnot napisał: > Nie zaszkodzi zajrzeć. Owszem, nie zaszkodzi, ale to jest nasz czas. W związku z tym oczekujemy na stronie pełnych informacji....tymczasem tam jest tak : na Państwa stronie www, w szczegółowym opisie systemu w zakładce Rozrachunki nie ma nic. W innych zakładkach jest podobnie. Przepraszam, ale nie mam czasu na ...domysły. Pozdrawiam, i uważam,że są już na rynku znacznie bardziej dopracowane programy do obsługi nieruchomości. Odpowiedz Link Zgłoś
oprogramowanie_dla_wspolnot Re: Program dla wspólnoty www.provirtus.pl 09.06.05, 09:07 Dziękujemy za cenne uwagi. Jak najszybciej uzupełnimy instrukcję w wersji on- line. Odpowiedz Link Zgłoś