Dodaj do ulubionych

Porady prawne

13.01.06, 13:43
Jestem "nowym" członkiem zarządu wspólnoty mieszkaniowej ,nie jestem
prawnikiem i nie wiem czy dobrze interpretuję obowiązujace przepisy i ustawy,
dlatego też poszukuję osób lub firm z okolic Zielonej Góry,Żar,Żagania,Lubska
lub Krosna Odrz.posiadających odpowiednią wiedzę i kwalifikacje do udzielania
porad z zakresu zarządzania wspólnotą mieszkaniową, które by takich porad
mogły udzielać.Jeżeli takie osobylub firmy istnieją, to proszę o informację
(nazwa, adres, numer telefonu) na: kajot69@gazeta.pl.
Obserwuj wątek
    • babczyk Re: Porady prawne 13.01.06, 15:15
      Na co więc liczysz. Jeśli na ogranie właścicieli, to bezbłędne rady daje
      niejaki xxxll.

Radzę go posłuchać, a wielu właścicieli pozbędzie się z radością czegoś na co
      dorabiali się przez dziesięciolecia, z radością.
      • kajot69 Re: Porady prawne 13.01.06, 19:24
        Szanowny (-a) Panie (-i)Babczyk,liczę na ludzi mądrych mogacych cos poradzić a
        nie tylko pisać dziwne posty jak Pana (-i).Wydaję mi się, że forum jest po to
        aby ludzie zainteresowani wspólnotą mieszkaniową mogli sobie doradzać a nie
        siebie osmieszać.Nie musimy naśladować naszych rządzących i pisać byle co( jak
        Pana (-i) post) aby tylko zaistnieć. Nie mam zamiaru nikogo "ogrywać" ale chcę
        zarządzać zgodnie z prawem. Jeżeli na czymś się nie znam ale mam to robić, to
        jestem taki, że chcę tego się nauczyć nie tylko teoretycznie ale i praktycznie
        od ludzi mądrzejszych ode mnie. Dlatego też szukam ludzi lub firm istniejących
        realnie, w rzeczywistości, z którymi mozna porozmawiać bezposrednio a nie tylko
        w rzeczywistości wirtualnej, dlatego też napisałem swój post i oczekiwałem
        konkretnych informacji. Jednak, jak widzę, to forum jest wykorzystywane przez
        ludzi kryjących się za nickami, wymądrzającymi się a nie mającymi nic mądrego
        do
        powiedzenia.
        Pozdrawiam!
    • majkowa Re: Porady prawne 13.01.06, 19:35
      Babczyk, czy to ty?

IPN BU 0194/3031 BABCZENKO HENRYK
      IPN BU 776/130 BABCZYK JERZY
      IPN BU 0194/2468 BABCZYŃSKI STANISŁAW JANUSZ

lista-wildsteina.n8.pl/b/ba.html
      • babczyk Re: Porady prawne 13.01.06, 21:22
        majkowa napisała:

> Babczyk, czy to ty?

Chętnie bym się na tę listę załapał ale nic z tego.Przykro mi.

kajot69 13.01.06, 19:24 + odpowiedz

> Szanowny (-a) Panie (-i)Babczyk,liczę na ludzi mądrych mogacych cos poradzić
        > a nie tylko pisać dziwne posty jak Pana (-i).Wydaję mi się, że forum jest po
        > to aby ludzie zainteresowani wspólnotą mieszkaniową mogli sobie doradzać a >
        > nie siebie osmieszać.Nie musimy naśladować naszych rządzących i pisać byle co
        > ( jak Pana (-i) post) aby tylko zaistnieć. Nie mam zamiaru nikogo "ogrywać"
        > ale chcę zarządzać zgodnie z prawem. Jeżeli na czymś się nie znam ale mam to
        > robić, to jestem taki, że chcę tego się nauczyć nie tylko teoretycznie ale i
        > praktycznie od ludzi mądrzejszych ode mnie. Dlatego też szukam ludzi lub firm
        > istniejących realnie, w rzeczywistości, z którymi mozna porozmawiać
        > bezposrednio a nie tylko w rzeczywistości wirtualnej, dlatego też napisałem
        > swój post i oczekiwałem konkretnych informacji. Jednak, jak widzę, to forum
        > jest wykorzystywane przez ludzi kryjących się za nickami, wymądrzającymi się
        > a nie mającymi nic mądrego do powiedzenia.
        Pozdrawiam!

Więc nie będę się ośmieszał i chętnie będę kibicował odpowiadającym na Twój
        post. Po co mam się ośmieszać. Po prostu stwierdziłem pewien fakt na który
        warto zwrócic uwagę i nic pozatym.
        Jeśli chcesz konkretnej odpowiedzi to wyślij maila do mnie z zapytaniem i sądzę
        że nie będzie sprawy. A odpowiedź moją zawsze możesz zweryfikować czy też po
        prostu zignorować. Ot co.

I też pozdrawiam.
      • babczyk Re: Porady prawne 13.01.06, 21:28
        Do majkowa.

Moje nazwisko brzmi zupełnie inaczej i wielu z forumowiczów je zna.
        Ale...chciałbym sie tam znaleźć.
        A co może mi zaszkodzić? Nic.
        Bo nie sądzę że mnie posadzisz na ławie oskarżonych tylko dla tego że mam
        ksywkę BABCZYK.
        • majkowa Re: Porady prawne 13.01.06, 22:21
          To miał być żart.
          • babczyk Re: Porady prawne 13.01.06, 22:33
            Wiem....i pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka