bykira 03.08.07, 20:28 mrozik.jarek napisał: Rozsądnie, to nie znaczy mądrze. > Twoje śmieci mogę wynosić Uważasz że zaśmiecam forum? sorry jeśli tak mogę przestać się wypowiadać! ???????????? możesz odpowiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grandy Re: Do Bykiry 03.08.07, 20:42 bykira napisała: > mrozik.jarek napisał: > > Rozsądnie, to nie znaczy mądrze. > > Twoje śmieci mogę wynosić > Uważasz że zaśmiecam forum? sorry jeśli tak mogę przestać się wypowiadać! > > ???????????? > możesz odpowiedzieć! Bykiro, nie znęcaj się nad mrozikiem.jarkiem. Co on Ci może mądrego odpisać w temacie: "Rozsądnie, to nie znaczy mądrze"? Rozsądnie milczy i unika kompromitacji. Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Bykiry 03.08.07, 20:44 Wcale sie nie znęcam , próbuje tylko zrozumieć nie do konca jasne intencje wypowiedzi.Grandy to on ? ona ? czy ono? ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Do Bykiry 03.08.07, 20:57 bykira napisała: > Wcale sie nie znęcam , próbuje tylko zrozumieć nie do konca jasne intencje > wypowiedzi. A co tam intencje, najważniejsze, że zostało ustalone, co kto potrafi najlepiej - to On będzie wynosił śmieci. bykira napisała: > Grandy to on ? ona ? czy ono? ha ha ha Chyba ono - wszak mężczyźni rosną tylko do 6 roku życia, poźniej już tylko starzeją się. Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Grandy 03.08.07, 21:06 Coś ściemniasz,dlaczego do 6 roku życia?toć strach mnie ogarnął.Z tego wniosek że 20 latek to staruszek który byc może nie wie co mówi Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Do Grandy 03.08.07, 21:14 bykira napisała: > Coś ściemniasz,dlaczego do 6 roku życia? toć strach mnie ogarnął. > Z tego wniosek że 20 latek to staruszek który byc może nie wie co mówi dlatego bykira napisała w innym wątku: > Poczytałam i powiem tak - jedynie kobiety piszą tutaj rozsądnie! Bo kobiety nigdy się nie starzeją! Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Grandy 03.08.07, 23:18 Czyzby wszystkich Panów uraziła moja wypowiedź ? Coś czuję że sobie pozamiatałam Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Do Bykiry 03.08.07, 23:48 Nie przejmuj się. Mężczyźni po prostu boją się inteligentnych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Grandy 04.08.07, 09:44 No to teraz dopiero mam dylemat :)Jestem mało inteligntna i mam się nie przejmować?!!! Dzięki Grandy :( Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Do Bykiry 04.08.07, 13:43 bykira napisała: > No to teraz dopiero mam dylemat :)Jestem mało inteligntna i mam się nie > przejmować?!!! Dzięki Grandy :( Smokrytykę złożyłem tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=66931795&a=66990614 Kobiety są ewolucyjnie wyposażone w inny - sprawniejszy od męskiego - organ przetwarzania informacji o otaczającej nas rzeczywistości: Mężczyzna odkrył broń, wynalazł polowanie. Kobieta odkryła polowanie, wynalazła futra. Mężczyzna odkrył kolory, wynalazł malowanie. Kobieta odkryła malarstwo, wynalazła makijaż. Mężczyzna odkrył mowę, wynalazł konwersację. Kobieta odkryła konwersację, wynalazła plotkę. Mężczyzna odkrył rolnictwo, wynalazł jedzenie. Kobieta odkryła jedzenie, wynalazła dietę. Mężczyzna odkrył przyjaźń, wynalazł miłość. Kobieta odkryła miłość, wynalazła małżeństwo. Mężczyzna odkrył kobietę, wynalazł seks. Kobieta odkryła seks, wynalazła ból głowy. Mężczyzna odkrył handel, wynalazł pieniądze. Kobieta odkryła pieniądze, i to zrujnowało mężczyznę... Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Bykiry 04.08.07, 14:22 grandy napisał: "Mężczyzna odkrył przyjaźń, wynalazł miłość. Kobieta odkryła miłość, wynalazła małżeństwo." Z tym się nie zgodzę, małżeństwo wynalazł facet ( podejrzewam że jakiś kleryk) miał w tym swój interes. Kto wychodzi najlepiej na małżenstwie? Darmowa gosposia, sprzątaczka, matka, pielegniarka i kurtyzana. A w zamian? Odpowiedz Link Zgłoś
grandy Re: Do Bykiry 04.08.07, 14:40 bykira napisała: > Darmowa gosposia, sprzątaczka, matka, pielegniarka i kurtyzana. A w zamian? W zamian bliski kontakt z ulubionymi zwierzętami, czyli norki na ramionach, jaguar w garażu, lew w łóżku i osioł, który na to wszystko zarobi. PS. Mam nadzieję, że ani z Ciebie taka fanatyczna feministka, ani ze mnie taki męski szowinista? Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Grandy 04.08.07, 14:51 grandy napisał: W zamian bliski kontakt z ulubionymi zwierzętami, czyli norki na ramionach, jag > uar w garażu, lew w łóżku i osioł, który na to wszystko zarobi. Kofany :) gdyby na tym forum byli tak majętni ludzie, to nazywałoby się ono Forum włascicieli willi. Więc nie opowiadaj mi tutaj bajek że kobiety takie rzeczy dostają w zamian bajkopisarz-fantasta? ha ha . Ale miło sobie wybrazić....... Odpowiedz Link Zgłoś
grandy do Bykiry 04.08.07, 14:58 bykira napisała: > Ale miło sobie wybrazić....... Trzeba sobie przygarnąć dostatecznie pracowitego osła. Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: do Bykiry 04.08.07, 15:01 Proszę! czegos można sie od ciebie nauczyc ! Nie wiedziałam że to się przygarnia. Wywalą nas z forum jeśli nie skończymy!! Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Do Jarka Mrozika 05.08.07, 09:52 Czy nie byłoby lepiej, żeby Szanowni Państwo przenieśli się ze swoją dyskusją na PW? Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do Jarka Mrozika 05.08.07, 10:07 czajnik5 napisał: > Czy nie byłoby lepiej, żeby Szanowni Państwo przenieśli się ze swoją dyskusją n > a PW? Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
bykira Re: Do czajnik5 05.08.07, 10:27 Co prawda przeprosiłam i podtrzymuję, ale sam tytuł postu mówi, że nie jest to post na konkretny temat dotyczacy wspólnot, więc jak ktoś tylko po to tutaj wpada, może post spokojnie ominąć i nie tracić czasu. Czyżby Szanowny Pan Czajnik5 i tutaj czuł się moderatorem? :)Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś