jaktos 24.04.08, 21:45 A może zmienimy tematykę. Wspólnoty już wszystkim tu obrzydły jak widzę. Są tu jacyś eksperci oprócz czegoś innego niż obrzucanie błotem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wspolno-towiec Re: Fajne macie forum 25.04.08, 07:31 jaktos napisała: > A może zmienimy tematykę. Wspólnoty już wszystkim tu obrzydły jak widzę. > Są tu jacyś eksperci oprócz czegoś innego niż obrzucanie błotem? najlepszym ekspertem jest Witold Kalinowski sporo tu trolli roznej masci matolkow i baranow. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktos Do wspolno-towca 25.04.08, 10:29 na wysokim poziomie jest forum www.wspolnota.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś
witod.biskup Re: Do wspolno-towca 26.04.08, 16:54 Dostałem takiego e-maila: Hej! Słuchaj stary! Rozmawiałem z Witkiem, spotyka się teraz z Irenką... Hmm modelka, u niego to normalne :) Poza tym sam wiesz... jemu wszystko idzie gładko, a Ty musisz walczyć o każdego buziaka! W każdym razie ja już wiem jak on to robi :) Na początek wejdź na tą stronę www.wspolnota.net.pl jutro jak się spotkamy opowiem Ci resztę! Do jutra! czjnik Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Fajne mamay forum 26.04.08, 06:42 Fajne mamay forum, przecież Ty też w tym uczestniczysz , więc czemu piszesz MACIE? MAMY, bo my je tworzymy, tak jak każde inne, ...tworzą je uczestnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
jaktos Re: Fajne mamay forum 26.04.08, 19:19 xxxll napisał: > MAMY, bo my je tworzymy, tak jak każde inne, ...tworzą je uczestnicy. tak, na pewno, szczególnie jeden je tworzy, pod wieloma postaciami. W zasadzie, to nawet ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
luka76 Re: Fajne mamay forum 28.04.08, 00:11 Posluchaj czlowieku - forum jakie jest "kazdy widzi" ale poza takimi postami jak twoje jeszcze tu p[isza fajni ludzie - tacy jak bykira na przyklad , od ktorej sie duzo nauczyla i jeszcze ucze wiec nie wyjezdzaj ze swoimi madrosciami - nie podoba sie ? to good bye. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Fajne mamay forum 28.04.08, 07:05 > tak, na pewno, szczególnie jeden je tworzy, pod wieloma > postaciami. W zasadzie, to nawet ciekawe Polecam ci temat forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=523&w=78829121&v=2&s=0 Czy dalej do ciebie nie dociera, że ci sami ludzie z forum wspólnota,net tu robią zamęt. Jeszcze pół roku, a uwierzysz, że ty ***jaktos*** to nie jesteś ***jaktos*** Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Fajne mamay forum 07.05.08, 17:53 jaktos napisała: > tak, na pewno, szczególnie jeden je tworzy, pod wieloma postaciami. W > zasadzie, to nawet ciekawe I kto to pisze. Wystarczy zapoznać sie z wpisami w ShoutBox naczelnego detektywa ownera i wszystko bedzie jasne. Bidula nie wie do kogo się przyczepić więc mając akurat wątek o dziurze w ( głowie ownera też) w dachu oświeciło biedaka że to ja udowadniam mu i towarzystwu wzajemnej adoracji, niekompetencję w wypowiedziach. Było by bardzo ciekawe aby też wypowiedział się też nowy moderator o nicku andrzejl który to swego czasu wysłał mi pare maili starając sie mi udowodnić kto i pod jakimi nickami może wystepować na wspolnota.net. Nie odpowiadałem na jego maile z tymi sugestiami gdyż nie byłem tymi rewelacjami zainteresowany. Nie chciałem tego podawać do publicznej wiadomości gdyż i tak to nic nie zmieniło. Świadczy to tylko o moderatorach tegoż jakże he he he he towarzyskiego forum. Swą negatywna opinię o awansie na moderatora andrzejal wyraziłem na tym forum. Tak to juz bywa że kruk krukowi oka nie wykole a i towarzystwo wzajemnej adoracji ma sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś