ada239 02.01.09, 18:15 Mam doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami: wspólnotami mieszkaniowymi i spółdzielniami. Jestem w pełni dyspozycyjny. Mogę podjąć pracę na terenie całego kraju. Nr licencji 15344. Wiek 32 lat, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajnik5 Re: Licencjonowany zarządca podejmie pracę 05.01.09, 13:52 ada239 napisała: > Mam doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami: wspólnotami > mieszkaniowymi i spółdzielniami. Jestem w pełni dyspozycyjny. Mogę > podjąć pracę na terenie całego kraju. Nr licencji 15344. Wiek 32 > lat, Warszawa Marcin, to jak to w końcu jest: Warszawa, czy Tarnobrzeg? Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Licencjonowany zarządca podejmie pracę 05.01.09, 14:47 czajnik5 napisał: > > ada239 napisała: > > > Mam doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami: wspólnotami > > mieszkaniowymi i spółdzielniami. Jestem w pełni dyspozycyjny. > > Mogę podjąć pracę na terenie całego kraju. Nr licencji 15344. > > Wiek 32 lat, Warszawa > > Marcin, to jak to w końcu jest: Warszawa, czy Tarnobrzeg? Czajnik ty wszedzie widzisz przekręt ... - A co, już urodzić się w Tranobrzegu nie można, a żyć w Warszawie .... ?????? To tylko moderator z forum wspolnota.net (TWA), może takie bzdurne pytania zadawć.... To chyba, z tego piwa, tak mu zostało .... ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czajnik5 Re: Licencjonowany zarządca podejmie pracę 05.01.09, 15:41 xxxll napisał: > Czajnik ty wszedzie widzisz przekręt ... > > - A co, już urodzić się w Tranobrzegu nie można, a żyć w > Warszawie .... ?????? > To tylko moderator z forum wspolnota.net (TWA), może takie bzdurne > pytania zadawć.... To chyba, z tego piwa, tak mu zostało .... Xxxll, wprawdzie osobiście uważam Cię za durnia, ale mimo wszystko, odpowiem Ci. Po pierwsze: Można się urodzić w Tarnobrzegu i żyć w Warszawie. Nawet ja znam takich. Wprawdzie urodzonych - czy też zameldowanych na pobyt stały - nie w rejonie Dzików/Nadole/Konfederacji Dzikowskiej, jak Marcin, ale niemal po sąsiedzku, bo na os. Piastów. Kolega Marcin zapewne będzie wiedział, o jakie rejony chodzi. Nie napisałem, że tak nie można. Po drugie: To nie ja to wymyśliłem. Ten rekord z centralnego rejestru został wyświetlony wcześniej na www.wspolnota.net.pl, gdzie kolega Marcin zamieścił identyczną ofertę. Powinieneś to wiedzieć, bo zaglądasz tam systematycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxxll Re: Licencjonowany zarządca podejmie pracę 05.01.09, 18:21 > czajnik5 napisał: > Xxxll, wprawdzie osobiście uważam Cię za durnia, ale mimo > wszystko, odpowiem Ci > > Po pierwsze: Bez komentarza ... mądrzy zrozumieją ...a pozostałym nic do tego ... Ta wypowiedź jest reklamą jak traktuje się uczestników na forum wspolnota.net przez Towarzystwo Wzajemnej Adoracji... ---------------------------------------------------------------- Zarządzanie - to sztuka bądź praktyka, rozumnego stosowania środków dla osiągnięcia wyznaczonych celów -(Henri Fayol). www.sn.pl/orzecznictwo/index.html wyroki sądowe - www.ebos.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś