gabriela.laube 25.11.03, 19:09 Czy ktoś może mi podać namiary na inteligentnego i bystrego prawnika znajacego ustawę o własności lokali z Warszawy lub okolic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babczyk Re: szukam prawnika 25.11.03, 19:19 gabriela.laube napisała: > Czy ktoś może mi podać namiary na inteligentnego i bystrego prawnika > znajacego ustawę o własności lokali z Warszawy lub okolic? powiedz przynajmniej w czym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
janer Re: szukam prawnika 26.11.03, 12:27 poproszę prezentację tematu, pzdr. J.A Odpowiedz Link Zgłoś
gabriela.laube Re: szukam prawnika 26.11.03, 19:24 Szukam prawnika, który prowadził sprawę dotyczącą ustanowienia zarządcy przymusowego. Odpowiedz Link Zgłoś
chomik24 Re: szukam prawnika 26.11.03, 20:38 gabriela.laube napisała: > Szukam prawnika, który prowadził sprawę dotyczącą ustanowienia zarządcy > przymusowego. jestem w tym temacie akurat na topie i po rozprawie sadowej w dniu dzisiejszym więc jak to cie interesuje to wyślij mail-a na adres chomik24@gazeta.pl cześć Odpowiedz Link Zgłoś