joanna_w_z 20.05.09, 14:49 Nie są Państwo zadowoleni ze swojego administratora/zarządcy??Proponuje zapoznać się z ofertą dynamicznie rozwijającej się firmy: www.w-z.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majkowa Niedźwiedzia przysługa 20.05.09, 21:39 Mam nadzieję, że nie jesteś właścicielem ani pracownikiem reklamowanej firmy w-w, bo takimi postami wyrządzasz krzywdę tej (z pewnością) dynamicznej firmie. Zastanów się co pomyśli sobie potencjalny klient o firmie, której nie jest stać na wydatkowanie 30 zł/tydzień na zamieszczenie krótkiej reklamy zamawianej czerwonym linkiem na tej stronie. Chyba nic pochlebnego. Tym bardziej, że opłacona reklama widnieje cały czas na górze strony, (a takich reklam może być o ile wiem tylko 2 lub 3 jednocześnie). Nie jestem w żaden sposób związana z wydawcą, czy moderatorem tego forum. To po prostu moja krótka dygresja na temat postów-reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_w_z Re: Niedźwiedzia przysługa 08.06.09, 11:08 przykro mi, że "majkowa" sama wczesnie nie wpadła na pomysł takiego reklamowania się, tylko krytykuje każdego na forum, który stara się pokazać :-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
babczyk Re: Niedźwiedzia przysługa 08.06.09, 17:37 joanna_w_z napisała: > przykro mi, że "majkowa" sama wczesnie nie wpadła na pomysł takiego > reklamowania się, tylko krytykuje każdego na forum, który stara się > pokazać :-) Pozdrawiam. Niestety majkowa ma w 100% rację. Jest to czysta reklama swej firmy udowadnia to autor tego wątku. Jeśli na silę się sie reklamuje swe usługi to są tyle warte, co usługi orlicy o licencji 443. Są właśnie tyle warte, co jej numer licencji. Rzetelny zarządca czy administrator nie może sie opędzić od ofert. Robi swoje ku zadowoleniu obu stron a nie jednej. Reklamowanie swych usług przez joanna_w_z udowadnia tylko to, że nie ma zatrudnienia w swym zawodzie. Dlaczego, niech sama sobie odpowie. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejb13 Re: Niedźwiedzia przysługa 20.06.09, 12:57 Nie ma, bo dopiero zaczyna, więc nie ma! Każdy się się reklamuje jak chce, a co Cię tak to boli? Boisz się konkurencji, a dlaczego? Bo jesteś słaby! Odpowiedz Link Zgłoś