alajna2 07.05.10, 20:56 Jak u Was sytuacja wygląda? U nas w prezdszkolu, na którym nam zalezalo klapa, za to znalazło się miejsce w przedszkolu "awaryjnym" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ciri_77 Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 07.05.10, 21:11 Moje sie dostały (czterolatki kontynuujące) ale nabór 3 latków kiepski , tylko troje dzieci przyjeli (blokada miejsc dla 5 i 6latków, małe przedszkole) Odpowiedz Link Zgłoś
kateusia Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 08.05.10, 00:24 U nas się udało ;) Pięciolatka kontynuująca ale i Trzylatek nowy przedszkolak!!! i składałam do jednego z wielką nadzieją na miejsce ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 10.05.10, 11:52 Aleksander tez sie dostal ale u nas w podbielskiej miejscowości chyba spokojniej w tym temacie niz w Bielsku, i przedszkole rewelacyjne, kolejny plus przeprowadzki za miasto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
u_brzoska do lumja 10.05.10, 14:30 Napisz konkretnie gdzie jest tak dobrze, mamy zamiar sie budowac, moze wlasnie tam? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamamamusia Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 10.05.10, 12:02 Moja się nie dostała, ale już zapisaliśmy się do alternatywy Klub Bajka. Ceny przystępne, poleciła nam je pani dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-szwed do U-brzoska 12.05.10, 18:27 My przeprowadziliśmy się dwa lata temu do Wilkowic. Też jest bezproblemowe przedszkole i mnóstwo plusów z mieszkania w gminie:) Dzieci korzystają z pakietów unijnych i mają naprawdę dużo dodatkowych, bezpłatnych zajęć. Polecam zatem Wilkowice:) Odpowiedz Link Zgłoś
yrenka84 Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 12.05.10, 18:02 W sumie w B-B nie ma tragedii, w lutym było jeszcze ok 200 wolnych miejsc w przedszkolach dla 3 latków. Odpowiedz Link Zgłoś
anulajc Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 14.05.10, 15:13 Mój się dostał, kontynułacja ale młodsza ma miejsce w żłobku:) To dopiero radość :) Odpowiedz Link Zgłoś
icca Re: Dostały się Wasze dzieci do przedszkoli? 24.05.10, 12:12 My Brunika (rocznik 2006) przepisaliśmy z Bielowicka (budujemy się, ale ze względu na Teosia teraz wszystko stanęło i nie wiadomo kiedy ruszy) - do przedszkola nr 35. Na szczęście się dostał i teraz, jak będziemy w Berlinie Brunika może odprowadzać moja mama. Ktoś jeszcze tam chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi icca 24.05.10, 20:22 Moniczko do tego przedszkola chodzi syn żony mojego kuzyna z Kopernika forumowej reabek:)rocznik 2006 jak nasze dzieciaki. Odpowiedz Link Zgłoś
icca Re: icca 25.05.10, 23:43 o! A jak się nazywa i w jakiej jest grupie - Bruno dostał się do grupy 2006 (sam ten rocznik, bo są jeszcze łączone)i żeby było śmieszniej, będzie miał w grupie drugiego Bruna :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: icca 26.05.10, 19:36 jak sie spotkamy albo zgadamy telefonicznie to ci powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś