Dodaj do ulubionych

Zbigniew Budny - neurolog

IP: 217.98.20.* 09.09.10, 22:12
dzisiaj dowiedziałam się, że nie żyje Zbyszek Budny. Jestem w szoku, czy może ktoś wie co się stało?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pacjentka Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.10, 22:27
      Kojarzę tę śmierć z informacją prasową o samobójstwie lekarza w Szpitalu Wojewódzkim.
      Ale tylko kojarzę. Nie jestem pewna.
    • Gość: Pacjentka Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.09.10, 22:35
      Uzupełniam swoja poprzednią odpowiedź cytatem z internetowego wydania Dziennika Zachodniego-NET
      2010-09-07 00:06:09
      "W Szpitalu Wojewódzkim pod Szyndzielnią samobójstwo popełnił jeden z lekarzy. Nie zostawił żadnego listu.
      Personel szpitala jest w szoku, bo nic nie wskazywało na to, że ich kolega może targnąć się na życie. Sprawę samobójstwa badają bielska prokuratura oraz policja."

• Gość: Tygryska Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: 62.87.186.* 10.09.10, 11:54
      Tak,popełnił samobójstwo!
    • Gość: Anonim Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.10, 21:40
      Wielka strata. On tylko jeden zna odpowiedź na to pytanie - Dlaczego?
      "Spieszmy się kochać ludzi bo tak nagle odchodzą"
      • Gość: gość Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: *.tktelekom.pl 15.09.10, 14:28
        Zbyszek moj kolega z ktorym chodzilam 8 lat do szkoly nie zyje.....Nie moge w to uwierzyc...tak wspaniały, subtelny i pomocny człowiek...byłam u niego miesiąc temu...nie to nie mogło się zdarzyć....
    • Gość: Pacjent Re: Zbigniew Budny - neurolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.10, 02:31
      ~][] Tam gdzie pracował, powinien być ordynatorem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka