Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.06.04, 12:20
zna ktos dobrego ginekoloa, który nie sprowadza wizyty do wypisania recepty
na pigułki na odczep się? szukam takiego, który przed zaaplikowaniem pigułek
zleca wykonanie odpowiednch badań hormonalnych, bada biust itp. Będę
wdzięczna za info:)
Obserwuj wątek
    • mcmaxim Re: dobry ginekolog 03.06.04, 12:28
      wow... kobieta ktora mysli o sobie... rzadko sie to zdarza :-) kobieta nie
      jestem wiec musze zasiegnac informacji, i dam znac ;-)
      • Gość: mk Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 12:45
        moja zonka chodzi do jednego na os.Sródmiejskim - mniej wiecej visa vi tego
        przystanku obok PZU. To jest w tych wiezowcach i na dole klatki jest tabliczka.
        Bardoz polecam bo z tego co slyszalem od zony;) to b. dobry lekarz.
        • Gość: bis Re: dobry ginekolog IP: *.isuzu.pl 04.06.04, 15:25
          Moja żonka korzysta z usług dr. Moniki (C)Holerek(3 maja) lub dr. I. Oziminy
          (niedaleko pl. Chrobrego) i sobie chwali.
    • Gość: radny józef Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 16:40
      a nie lepiej kupic sobie termometr i przejść na naturalne metody badania
      płodności:)- i tansze i zdrowsze???
      • Gość: madralala Re: dobry ginekolog IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.06.04, 17:17
        wybaczy pan, panie radny, ale "co pan wie o zabijaniu", jak to mawiali w jednym
        z najlepszych filmow polskich, ginekolog to nie tylko antykoncepcja
        • Gość: radny józef Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:33
          oj coś niecoś wiem. po pierwsze dlatego, że wraz z zona stosujemy naturalne
          metody i siłą rzeczy jestem przez zonę- oczywiście tak dogłebnie jak zona ja
          tematu nie znam:)to że ginekolog to nie tylko antykoncepcja tez wiem choc w
          życiu nie siedziałem na krześle ginekologicznym. przepraszam jednak za to, że
          problem pigułek sprowadziłem do antykoncepcji- za to uproszczenie przepraszam i
          szczerze załuję - to już całkiem na poważnie.
          pozdrawiam serdecznie madralala
        • Gość: radny józef Re: dobry ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 19:35
          ps. a tak na marginresie ciekaw jestem o jakie pigułki chodziło.
          • Gość: annika Re: dobry ginekolog IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.06.04, 13:00
            dziekuję tym, którzy rzeczowo mi odpowiedzieli:) Może jeszcze ktoś cos doda.
            Radny Józef - jesli nie masz nic mądrego i na temat do powiedzenia to się z
            łaski swojej nie odzywaj.
            • Gość: radny józef Re: dobry ginekolog IP: 195.116.105.* 18.06.04, 13:01
              przepraszam, że uraziłem ale jeśli ktoś na forum występuje w takiej sprawie to
              powinien liczyć się z odpowiedzią nawet taką pół zartem pół serio. nie
              chciałem nikogo urazić a jedynie wnieść trochę typowego dla mnie poczucia
              humoru-choć zdaję sobie sprawę że nie wszystkim on odpowiada. a tak na serio
              jestem otwarty na poważną dyskusję na temat pigułek ale w tym ujęciu w jakim ja
              je pojmuję.
              jeszcze raz przepraszam i także polecam panią oziminę.
              radny józef
              • mcmaxim Re: dobry ginekolog 19.06.04, 20:11
                jozio... pozwol ze tak sie do ciebie zwroce ;-) (skoro zarty to zarty:)
                kazdy ma prawo do swojego zdania. annika swojego, ty swojego. ostatnio okazalo
                sie ze prezerwatywy moga byc rakotworcze, i co z tego?... a tak na marginesie i
                ciut powazniej... nie wiem dlaczego jestes przeciwko pigulkom (tzn domyslam
                sie), ale jesli z powodu ktory mam na mysli, to napisze krotko: kosciol rzym.-
                kat. zabrania WSZELKIEJ antykoncepcji, a tzw. "naturalna regulacja" to
                najbardziej perfidna metoda! bo jestes swiadom kiedy mozesz a kiedy nie. a inna
                inszosc, ze wg mnie jest jedna z lepszych, bo stosowana prawidlowo i ze stalym
                partnerem(-ka) jest skuteczna, ale tak samo jak inne, obwarowana scislymi
                regulami: znam wiele przypadkow gdzie dziewczyna mimo pigulek, i innych
                srodkow "zaciazyla" - bo np. nie powiedziala lekarzowi, ze zazywa jakies leki,
                ktore okazaly sie kontrdzialajace lub oslabiajace znacznie pilsy.
    • jula04 Re: dobry ginekolog 18.06.04, 22:12
      Polecam Oziminę. Odbierała mi poród i byłam nią zachwycona, o ile można być
      zachwyconym w takim momencie.
      • Gość: Jonatan Re: dobry ginekolog IP: *.zlote-lany.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 03:45
        to może zaczniemy nowy watek, jak to jest z porodami? Co czujecie w tym
        momencie? Czy wiele trzeba jeszcze zmienic w zachowaniu lekarzy i pielegniarek?
        Jako mezczyzna poje spojrzenie jest całkowicie inne, okresle to
        brutalnie "zrobic i wychowac".
        • jula04 Re: dobry ginekolog 19.06.04, 18:28
          Wspomnienia z porodu są sprawą indywidualną i generalnie zależą od dojrzałości
          matki. Najgorzej poród chyba znoszą te z "wpadki" i bardzo młode. Do porodu
          trzeba się przygotować psychicznie, jak do dentysty. Wiadomo, że będzie bolało,
          ewentualnie można wziąć znieczulenie, ale bez bólu się nieobędzie. Jeżeli
          bardzo się czeka na dziecko to można wiele znieść, żeby tylko dziecko było
          zdrowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka