11.10.12, 21:38
odkryłam fajnego i niedrogiego fotografa na początku Piastowskiej, robił mi i córkom zdjecia do paszportów, ma strasznie fajne podejscie do dzieci :)
tu stronka jego:
www.fotoobrazek.pl
Obserwuj wątek
    • bielsko.biala.2 Re: fotograf 30.12.12, 01:03
      Jeśli chodzi o fotografię rodzinną, ciążową i dziecięcą to super podejście ma Aneta Ciepielowska
      Fotograf bielsko

Szczególnie polecam sesje noworodkowe, Pani posiada całą masę gadżetów.

Pozdrawiam forumowiczów z Bielska Białej.
    • grazyna802 Re: fotograf 01.01.13, 20:20
      Zdecydowanie polecam Annę Pawletę!!! Robi piękne zdjęcia i jest profesjonalną fotografką nie amatorką! Co oczywiście przekłada się na jakość zdjęć:)
      Ostatnio z kolei moja przyjaciółka robiła sesję u Pani Aniki Ignatowskiej. Bardzo ciepła, miła osoba z super podejściem szczególnie praca z maluszkami.
      Obie fotografki mają swoje studio fotograficzne.
      • grazyna802 Re: fotograf 01.01.13, 20:23
        annapawleta.com/
        annapawleta.blogspot.com/
        ignatowska.blogspot.com/
        • kowbojskikapelusz Re: fotograf 31.12.13, 17:51
          naszym chłopakom zdjęcia robiła Pani Aneta Ciepielowska fotografia dziecięca Bielsko-Biała - sesja mimo naszych obaw okazała się świetną zabawą zarówno dla nas jak i dzieciaków więc polecamy :)
    • joagraba Re: fotograf 01.01.14, 17:27
      Skoro wątek został wyciągnięty to ja polecam uwadze:
      magdalenahalat.com

Piękne, niebanalne zdjęcia, bez przesadnej, cukierkowej stylizacji.
      Wystarczy zerknąć na stronę lub fb
    • matters Re: fotograf 27.11.18, 15:15
      Bardzo fajnymi zdjęciami może pochwalić się Morela Studio z Zielonki. Polecam blog. Wyczaiłem chłopa na fejsie:
      morelastudio.com
    • Gość: Basia123 Re: fotograf IP: *.lukman.pl 23.01.23, 18:21
      Trochę szukałam dobrego fotografa w naszych okolicach i trafiłam na profil bardzo młodej i zdolnej dziewczyny na facebooku! Gdy zobaczyłam jej portfolio i sesje ślubne to zdecydowałam się napisać! Finalnie zdjęcia wyszły świetne, tak jak sobie wymarzyłam a nasza sesja ślubna w opuszczonym pałacu - coś czego nie da się opisać. Mega klimat :)
      Osobiście polecam - tutaj jej strona Footoograafkaa ale jest także na Facebooku :)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka