alajna2 11.10.12, 21:38 odkryłam fajnego i niedrogiego fotografa na początku Piastowskiej, robił mi i córkom zdjecia do paszportów, ma strasznie fajne podejscie do dzieci :) tu stronka jego: www.fotoobrazek.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielsko.biala.2 Re: fotograf 30.12.12, 01:03 Jeśli chodzi o fotografię rodzinną, ciążową i dziecięcą to super podejście ma Aneta Ciepielowska Fotograf bielsko Szczególnie polecam sesje noworodkowe, Pani posiada całą masę gadżetów. Pozdrawiam forumowiczów z Bielska Białej. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna802 Re: fotograf 01.01.13, 20:20 Zdecydowanie polecam Annę Pawletę!!! Robi piękne zdjęcia i jest profesjonalną fotografką nie amatorką! Co oczywiście przekłada się na jakość zdjęć:) Ostatnio z kolei moja przyjaciółka robiła sesję u Pani Aniki Ignatowskiej. Bardzo ciepła, miła osoba z super podejściem szczególnie praca z maluszkami. Obie fotografki mają swoje studio fotograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna802 Re: fotograf 01.01.13, 20:23 annapawleta.com/ annapawleta.blogspot.com/ ignatowska.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kowbojskikapelusz Re: fotograf 31.12.13, 17:51 naszym chłopakom zdjęcia robiła Pani Aneta Ciepielowska fotografia dziecięca Bielsko-Biała - sesja mimo naszych obaw okazała się świetną zabawą zarówno dla nas jak i dzieciaków więc polecamy :) Odpowiedz Link Zgłoś
joagraba Re: fotograf 01.01.14, 17:27 Skoro wątek został wyciągnięty to ja polecam uwadze: magdalenahalat.com Piękne, niebanalne zdjęcia, bez przesadnej, cukierkowej stylizacji. Wystarczy zerknąć na stronę lub fb Odpowiedz Link Zgłoś
matters Re: fotograf 27.11.18, 15:15 Bardzo fajnymi zdjęciami może pochwalić się Morela Studio z Zielonki. Polecam blog. Wyczaiłem chłopa na fejsie: morelastudio.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia123 Re: fotograf IP: *.lukman.pl 23.01.23, 18:21 Trochę szukałam dobrego fotografa w naszych okolicach i trafiłam na profil bardzo młodej i zdolnej dziewczyny na facebooku! Gdy zobaczyłam jej portfolio i sesje ślubne to zdecydowałam się napisać! Finalnie zdjęcia wyszły świetne, tak jak sobie wymarzyłam a nasza sesja ślubna w opuszczonym pałacu - coś czego nie da się opisać. Mega klimat :) Osobiście polecam - tutaj jej strona Footoograafkaa ale jest także na Facebooku :) Odpowiedz Link Zgłoś