Dodaj do ulubionych

dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK

09.06.05, 19:19
Czy ktoś orientuje się gdzie w Bielsku pani doktor ma swój gabinet(ulica,
numer telefonu, w jakich godzinach przyjmuje)z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.powiat.bielsko.pl / 80.51.191.* 10.06.05, 12:22
      Przyjmuje na ul. 3 Maja przy przejściu podziemnym- nie wiem jaki to jest nr
      budynku. Telefonu niestety nie ma, a przyjmuje we wtorki i piątki po południu.
    • Gość: obecna Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.05, 15:24
      Wklejam link, może Ci pomoże:
      www.lmm.pl/przychodnia/lista1.html
    • Gość: gosc Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.katowice.agora.pl / *.katowice.agora.pl 10.06.05, 15:55
      Małecka-Holerek Monika
      43-300 Bielsko - Biała, 3 Maja 31b
      tel. Tel.: (0-33) 818 05 52
      • Gość: kiri Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: 62.233.152.* 10.06.05, 16:00
        slyszalam o tej lekarce dobre rzeczy, ale w sumie od kobiet w ciazy - ze
        wspaniala pod kontem prowadzenia ciazy

a pozniej wyczytalam na jakims forum , ze ona uznaje tylko naturalne metody
        planowania rodziny. czy to prawda.
        planowac rodzine to moze ja planuje, ale na razie bardzo nie naturalnie i szukam
        dobrego ginekologa, ktory by mnie prowadzil, teraz antykoncepcja hormonalna,
        pozniej ciaza itd...
        • Gość: ja Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.powiat.bielsko.pl / 212.160.152.* 13.06.05, 13:25
          Jeśli nienaturalnie, to na pewno nie u dr Małeckiej
          • Gość: Nixx Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:18
            To wspaniały lekarz. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, niestety nie wiem nic o
            jej podejściu do antykoncepcji ponieważ byłam jej pacjentką w czasie ciązy. Nie
            ulega wątpliwości ze jest osobą wierzącą i być moze to ma wpływ na stosunek do
            antykoncepcji nienaturalnej. Ale polecam, jest bardzo uczciwa.
            • agatenka79 Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK 28.08.05, 09:50
              Słyszałam o niej same dobre opinie
              A ile kosztuje wizyta?
              Trudno się do niej dostać?
          • agniesia20 Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK 07.09.05, 21:33
            nawiedzona,malo kompetentna ,nie zauważyła cysty na jajniku a gdy poprosiłamo
            tabletki antykoncepcyjne,gdyż one zmniejszają cysty,to sie
            oburzyła.beznadziejna.pozwolila bym miala cystę 9 cm.
    • Gość: sturt Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 16:44
      przyjmuje we wtorki i czwartki w kamienicy na 3. Maja, wejscie koło sklepu
      ogrodniczego przy skrzyżowaniu z ul. Piastowską. Godziny: 16-18, ale lepiej
      sobie wcześniej przyjść, żeby zająć kolejkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka