fibin 01.03.06, 14:35 Był już ktoś może? Jakie wrażenia? Aż mi się wierzyć nie chce, ze B-B ma nowy kryty basen i to podobno bardzo nowoczesny:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaligula Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.06, 15:35 Dzisiaj chyba jego pierwszy dzień działania:>raczej na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 17:56 Na poczatku pewnie najazd.Trzeba poczekać az sie przewalą ciekawscy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.03.06, 23:16 Gość portalu: dominos napisał(a): > Na poczatku pewnie najazd.Trzeba poczekać az sie przewalą ciekawscy :) Ha! Czyli ile? Moze ktoś pokusi się o symulację, zakładając że np. co drugi mieszkaniec bedzie chciał odwiedzić to cudo...? :) Ja na razie bez zmian jeżdże do Skoczowa ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 08:54 Byłem wczoraj kolo godz. 14. Najazdu nie ma. Raczej pustawo. 3 osoby na dużym basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Nowy basen Troclik w B-B 02.03.06, 09:45 Tak też myślałem, po tylu latach pustych obietnic nikt w to po prostu nie wierzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 18:39 To nie tak.W Polsce ludzie sa tacy że jak czegoś nie ma albo jest zakazane to kazdy narzeka.A jak juz jest to olewa to :) Tak było np. z chodzeneim do kościoła gdzie za komuny każdy na złość państwu chodził a teraz pewnie pustki :) Na brak basenu psioczyli najbardziej ci którzy tam ani razu nie wejdą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 20:13 ojjj, z drugą cześcia sie zgadzam!! najwięcej zawsze narzekają Ci którzy nic nie robia!! Odpowiedz Link Zgłoś
nataliae Autobus do BASENU 07.03.06, 16:20 Czy wie ktoś jakim autobusem tam najwygodniej dojechać? jakies fajne połączenia z centrum miasta? i szybkie? czy wsyztskie takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Autobus do BASENU IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.06, 16:51 Wszystkimi co jadą na karpackie:> 28 czy też 6 zatrzymuje sie pod samiuśkim wejsciem basenu (20m) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.06, 20:40 No ze o 14 nie bylo ludzi to sie wcale nie dziwie, wiekszosc w pracy/w szkole/na uczelni. Pewnie wieczorami juz tak fajnie nie bedzie. No nic, trzeba sie bedzie samemu przekonac:-) Pozdrawiam plywajacych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.03.06, 12:50 Byłam wczoraj o 19. Ludzi było sporo. Większość to łyse dresy którzy zajęli oba jazzuci oraz banda dzieciaków skaczaca na łeb na szyje. Basen fajny, wszystko fajnie zorganizowane. Co do rury to w dupsko zimno przez tą pogodę ;) Cholernie czuć łączenia. Cały tyłek i plecy z tego bolą. Wkurza mnie hasło, że koszt jest 6zł za godzine pobytu na basenie bo to g.. prawda. 6zł pobytu za godzine w budynku. Na samym basenie ja musze być przynajmniej 15 minut krócej bo przecież dwa razy się przebrać trzeba, włosy wysuszyć. Te bramki powinny być już przy samym wejściu na basen. I tak naprawdę zapłaciłam wczoraj 7,5 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.c31.msk.pl 03.03.06, 22:21 > Wkurza mnie hasło, że koszt jest 6zł za godzine pobytu na basenie bo to g.. > prawda. 6zł pobytu za godzine w budynku. W każdym znanym mi aquaparku tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.03.06, 10:46 Gość portalu: Przemek napisał(a): > W każdym znanym mi aquaparku tak jest. hmm ale to nie jest aquapark. w Katowicach na basenie przy samym wejściu do wody pokazuje się bilet i można siedzieć w nim godzinę za ta cene. szatnia później już nie kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Nowy basen Troclik w B-B 04.03.06, 13:18 Ale to nie jest aquapark, bo czegos takiego herr prezydent sobie w naszym miescie nie zyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.06, 17:09 I chwała mu za to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myślenie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:04 O aqua parku w naszym mieście już na tym forum było. Skoro jednak do tego wracasz to ja również powtarzam: buduj nawet pięc aqua parków, ale za swoje i ewentualnych wspólników pieniądze. Życzę zysków. Chyba więcej ludzi skorzysta z tego basenu niż skorzystałoby z aqua parku, bo wiećej ludzi stać na wydanie 4-8 zł niż 20-30 zł. A tak na marginesie; dlaczego nadużywasz uprawnień (?) moderatora? Dlaczego "fajka" i kolorek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AleRobićNiMaKomu Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 05.03.06, 21:00 Proste dlaczego nadużywa kolorku:> Bo to człowiek układu Traczyka!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni 05.03.06, 22:37 mhm... tak, tak... a krowa to piekny ptak... :-) Wszedzie spiski i uklady... Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni 10.03.06, 23:45 No tak - Mcmaxim użył koloru czerwonego - a takiego nie używają ludzie z układu Traczyka, raczej osoby z układu Krywulta! Tak więc nie jest człowiekiem Traczyka. I ma rację - dopowiem - gospodarskie myślenie Krywulta w tej kadencji sprowadziło się do wymiany okien. Choć ponoć winny jest Chuck Norris, który już nie mógł słuchać dochodzących z tego domu tłumaczeń wiceprezydentów (zacznijmy od najbardziej kompetentnego - Jądrusińskiego, Puszczyka i Michnikowskiego...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 04:31 Wy - z układu Tarczyka, aqua parku, przebudowy placu Chrobrego, czlonka zarządu miasta Moskały i wielu innych wspanialości oraz wielu innych kompetentnych ludzi potraficie przy każdej okazji i z każdego powodu dowalić prezydentowi Krywultowi. Nawet robicie to z okazji oddania do użytku nowego basenu i nawet z okazji wymiany okien we wszystkich budynkach zlokalizowanych przy ul. Armii Krajowej. Najlepiej zorganizujcie bojówke i powyrywajcie te okna ze wszystkich budynków. Nie jestem fanem prezydenta Krywulta, ale szlag mnie trafia gdy napada sie na kogos bez istotnego powodu, a gloryfikuje poprzedni układ tylko dlatego, że miało się w nim udział oraz daltego, że byl odpowiednio namaszczony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni IP: *.bielsko.dialog.net.pl 11.03.06, 21:46 strasznysknerus to zapiździały Radny który jest takim nieudacznikem, że sie na forum tylko potrafi wypowiadać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: Chwała mu za prawidłowe, gospodarskie myśleni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 23:47 Urzędnik - proponuje idź za ciosem i napisz o kogo konkretnie chodzi. Przeciez radni maja działać przy otwartej kurtynie. Chyba,że nie wiesz napewno i jedynie snujesz domysły. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Daj Bog lepszych gospodarzy! 05.03.06, 22:44 Gość portalu: Nowszy napisał(a): > O aqua parku w naszym mieście już na tym forum było. Nieraz. > Skoro jednak do tego > wracasz Nie ja rzucilem temat aquaparku. > to ja również powtarzam: buduj nawet pięc aqua parków, ale za swoje i > ewentualnych wspólników pieniądze. Życzę zysków. Chyba więcej ludzi skorzysta z > > tego basenu niż skorzystałoby z aqua parku, bo wiećej ludzi stać na wydanie 4-8 > > zł niż 20-30 zł. 1. Skad wiesz ile kosztowalyby bilety wstepu? wrozka jestes czy do biznesplanu wglad miales? 2. Czy jestes pewien ze miasto jako takie na aquaparku by stracilo? 3. Jesli nawet by musialo doplacic, to by go przejelo = tak samo jak do zwyklego basenu mogloby dotowac bilety wstepu (czy ty jestes naiwny i myslisz, ze skoro aquapark jest drogi w utrzymaniu to basen kosztuje mniej?...) > A tak na marginesie; dlaczego nadużywasz uprawnień (?) > moderatora? Dlaczego "fajka" i kolorek? Proste: pisalem z alternatywnego urzadzenia;) i zapomnialem o usunieciu kolorku i ticka. Podejrzewam, ze wydaje ci sie, ze sie je nadaje danej wypowiedzi - otoz nie. Moderator kazdy napisany przez siebie post musi "zdemoderowac" po wyslaniu. Po prostu zagapilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Ceny biletów w aqua parkach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 04:44 Odpowiadam na jedno rzeczowe twoje pytanie chociaż oczywiście nie pozbawione zlosliwości. Ceny biletow znam z autopsji. Z aqua parków w innych, wiekszych od Bielska - Bialej, miastach. Ty, jak zwykle wiesz wszystko najlepiej, to może wreszcie wybudujesz ten aqua park za swoje i ewentulanych wspólników pieniądze i ustalisz w nim cene biletów na takim poziomie jak cena za korzystanie z basenu "Troclik". Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Ceny biletów w aqua parkach. 11.03.06, 23:16 Nie zmienia faktu, ze nie odpowiedziales rzeczowo na rzeczowe, choc zlosliwe, pytanie. I nie zmienia faktu, ze ciagle na forum opowiadasz klamstwa. Dlaczego? Ano dlatego, ze tyle, ile piszesz to kosztuja bilety wstepu do aquaparku NA CALY DZIEN, a nie na 1 godzine. W roznych miastach godzina pobytu w aquaparku waha sie od 8 do 16zl, a ulgowe jeszcze mniej. Wiec - jesli te bilety bylyby dotowane przez miasto, i aquapark nie musialby na siebie zarabiac - skad wiesz, ze wejscia do aquaparku nie kosztowalyby tyle, ile na Trocliku? Albo jestes wrozka, albo miales wglad do biznesplanu, albo nie wiem co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Ceny biletów w Parku Wodnym w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 00:26 www.parkwodny.pl/cenniki/cennik_indywidualny.pdf mcmaxim - sam sprawdź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Jesli ceny biletów byłyby dotowane przez miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 00:43 mcmaxim napisał: >Wiec - jesli te bilety bylyby dotowa > ne przez miasto, i aquapark nie musialby na siebie zarabiac - skad wiesz, ze >wejscia do aquaparku nie kosztowalyby tyle, ile na Trocliku? A więc jednak chodzi ci o dotowanie przez miasto czyli równiez przeze mnie. Przecież cały czas piszę niech kto chce buduje aqua park byle za swoje i ewntualnych wspólników pieniądze i niech czerpie z aqua parku zyski. A ty znów odwróciłes kota do góry ogonem. Dlaczego miałbym dopłacać ja i inni mieszkańcy do każdego, kto chce pomoczyc pupcie w ponadstandardzie i powozić ją po róznorodnych rurach? Nie dysponuj nie swoimi pieniędzmi! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Jesli ceny biletów byłyby dotowane przez mias 12.03.06, 09:15 Gość portalu: Nowszy napisał(a): > Dlaczego miałbym dopłacać ja i inni mieszkańcy > do każdego, kto chce pomoczyc pupcie w ponadstandardzie i powozić ją po > róznorodnych rurach? Z tego samego powodu, dla ktorego doplacasz do Troclika. > Nie dysponuj nie swoimi pieniędzmi! Ty rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Ceny biletów w aqua parkach. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 11:22 Bardzo dobrze, że dałeś ten link!! Ponieważ gołym okiem i bez jakiś niedomowien widać ze bilet do A.P jest średio o 100% droższy niż na normalnym basenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Ceny biletów w aqua parkach. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:28 Moim zdaniem aquapark mógłby powstać ale na zasadzie zagospodarowania wód termlnych.Coś jak na Słowacji.Popływać wole w normalnym basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Ceny biletów w aqua parkach. 12.03.06, 15:32 Gość portalu: Kaligula napisał(a): > Bardzo dobrze, że dałeś ten link!! Ponieważ gołym okiem i bez jakiś niedomowien > > widać ze bilet do A.P jest średio o 100% droższy niż na normalnym basenie!! Golym okiem to widac, ze bilety sa drozsze, ale na pewno nie kosztuja 20-30 zl/h jak to probowano nam wmowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: Ceny biletów w aqua parkach. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 12.03.06, 16:50 >Golym okiem to widac, ze bilety sa drozsze, ale na pewno nie kosztuja 20-30 zl/ > h jak to probowano nam wmowic A cóż za złoczyńca próbował Ci wmówić coś takiego?? po głębszej analizie widać nawet że ceny biletów dla dzieci w a.p. są droższe nawet o 200% od biletu na tradycjny basen... Pieniądze są argumentem w tej kwesti nie do oparcia... Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Ceny biletów w aqua parkach. 12.03.06, 21:49 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=53&w=37702244&a=37942090 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: Ceny biletów w aqua parkach. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 17:03 zwroc uwage ze to ceny do A.P. w krakowie i porownaj z cenami na zwykly kryty basen w Krakowie, a pozniej sie wymadrzaj... no chyba ze to dla Ciebie zbyt skomplikowana matematyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry porter Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 17:31 no to lipa ze czas licza od wejscia do budynku to tak jak w zywcu. a w szczyrku da sie ze place 7 zl i plywam 45 min a myc przebierac sie i suszyc moge nawet do zamkniecia basenu. szkoda ze w bielsku nie wzieli przykladu z cos-u szczyrk. Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Re: Nowy basen Troclik w B-B 03.03.06, 22:43 I całe szcęście, że nie wzięli. Basen w Szczyrku - o niebo lepszy niż w B-B ma wszak pewną wadę - wejście o ustalonej godzinie i po 45 min. musisz wyjść i jeszcze raz wejść. Jak się spóźnisz na tą godzinę 15 min, to musisz czekać 45 min. Jak za komuny na basenie w Jaworzu! A poza tym - kąpiesz się, pływasz, a potem kożystasz z szatni, prysznica, suszarki do włosów (mam nadzieję że są) - a to też są koszty. Pozdrawiam Sknerus (straszny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloo Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 14:18 A w jakich godzinach jest czynny w tygodniu i w weekendy. Jest jakas strona albo nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś
fibin Re: Nowy basen Troclik w B-B 05.03.06, 17:26 W GW napisali, że od 8:00 do 22:00, w tygodniu 6 zł/h, w weekendy 8 zł/h, o ile dobrze pamiętam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moloo Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:35 to mi nie pasuje bo chcialem poplywac przed prace - czyli na 6.00 rano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:47 No to chyba nic z tego :) www.infomaza.bielsko.pl/baseny.php#troclik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.06, 22:49 Była dziś o 9.30. Pięć osób było :D Czepki od dziś obowiązują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 11:22 No z tymi czepkami to lipa ale podobno ludzie sie burzyli że włosy pływają.Pewnie emeryci.Poza tym w sumie nie mam zastrzeżeń.System z opaskami zbliżeniowymi spoko.Mozna sprawdzić ile sie przebywa na basenie.No i jeżeli nie chcecie zostać gwiazdami internrtu to przebierajcie sie w kabinach bo w szatni kamera ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanga Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:47 orientujecie się, czy na nowym basenie jest aqua-aerobic i nauka plywania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.03.06, 11:13 jeżeli to prawda z tymi kamerami to niezła lipa- zwłaszcze że kabiny są tylko 2, wiec prawie każdy przebiera sie w szatni... poza tym kobiety przy kasie- masakra, nie wiem kiedy w Posce doczekamy sie czasów ,że pracownicy zacznąć być troche bardziej milśli i obeznani, bo w sobote myslałam że rozszarpie jadną znich(ale to tak na marginesie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Nowy basen Troclik w B-B IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.03.06, 13:49 A wie ktoś, jak jest z ulgowym, tylko na legitymacje szkolną do pewnego wieku, czy może na studencką również? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Dla studentów ulgi też. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:09 Bilety ulgowe dla studentów również obowiązują za okazaniem legitymacji studenckiej.Przyjemnego pływania ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc ceny biletow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 13:56 jakie sa dokladnie ceny biletow ulgowych i normalnych..? slyszalam ze w weekendy sa drozsze..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominos Re: ceny biletow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 14:13 www.infomaza.bielsko.pl/baseny.php#troclik Odpowiedz Link Zgłoś
ivrp niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla ludzi 20.03.06, 22:18 To wyczyn! Po tylu latach rządów prawicy w BB, ktoś pomyślał o mieszkańcach. Jak jeszcze pomślą o innych, czyli turystach będzie cud! Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Re: niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla 20.03.06, 22:47 IVRP, nie posraj się w swoim zachwycie nad lewicowymi rtządami, które wybudowały basen Troclik - nazywany przez niektórych "nocnik"!!!! Zobacz na stronę NEMO w Dąbrowie górniczej, porównaj ceny z ilościa atrakcji i popmyśl że bielsko-bialskie Nemo miało być jeszcze bardziej zasobne w atrakcje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Re: niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:46 strasznysknerusie(radny?)- teraz ty popatrz i zwróc uwage ile się płaci za wstep wyłacznie na basen sportowy i rekreacyjny. Inne atrakcje płatne osobno! Czy myslisz,że nikt nie sprawdzi twojego wodolejstwa? Aqua Park w Dąbrowie Górniczej BASEN SPORTOWY I REKREACYJNY Poniedziałek - Czwartek od godz. 9:00 do godz. 21:00 Bilet normalny 1-godzinny 9 zł 11 zł 2-godzinny 16 zł 19 zł 3-godzinny 22 zł 26 zł całodniowy 27 zł 32 zł Sobota od godz. 9:00 go godz. 22:00 Niedziela, Święta od godz. 9:00 do godz. 21:00 Bilet normalny 1-godzinny 11 zł 13 zł 2-godzinny 20 zł 23 zł 3-godzinny 28 zł 32 zł całodniowy 35 zł 40 zł A tak na marginesie : czy pan MODERATOR nie zauważył słów NIE POSRAJ SIE uzytych przez strasznegosknerusa? Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Re: niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla 21.03.06, 02:29 Nobez jaj - napisz jakie atrakcje obejmuje ta cena!! Bilet normalny > 1-godzinny 9 zł 11 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowszy Ceny w aqua parku w Dąbrowie Górniczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 08:56 Ile razy mam pisac to samo strasznysknerusie?! Przeczytaj uwaznie. A jak ci za mało to wejdź na strone internetowa, o ktorej sam wczesniej pisałeś. Przestań ściemniać. I troche więcej kultury też mógłbys mieć.Chamstwo jest przejawem braku argumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju_bielszczanin Re: niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:58 strasznysknerus napisał: > IVRP, nie posraj się w swoim zachwycie nad lewicowymi rtządami, które > wybudowały basen Troclik - nazywany przez niektórych "nocnik"!!!! > Zobacz na stronę NEMO w Dąbrowie górniczej, porównaj ceny z ilościa atrakcji i > popmyśl że bielsko-bialskie Nemo miało być jeszcze bardziej zasobne w atrakcje! Tylko dlaczego miasto miało gwarantować inwestycje spółce, w której miało 2-3% udziałów???? Jakoś główni udziałowcy chcieli zarobić kosztem miasta, chociaż sami uzyskac kredytu na budowę nie potrafili??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaligula Re: niesamowite, włodarze miasta coś zrobili dla IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.06, 09:26 A może Ci zapaleńcy którzy zangażowali sie tak "bardzo" w ten pomysł liczyli na coś więcej dla siebie $$$$?? hmmm...?? Odpowiedz Link Zgłoś
strasznysknerus Do nowszego 21.03.06, 13:18 Policz dokładnie: Za 11 zł/h masz dostęp do basenów sportowego i rekreacyjnego ale i do takiej ilości atrakcji, których darmo szukać w bielsko-bialskim basenie "nocnik"!!! Jeżeli chcesz kożystać z 8 saun i wszystkich atrakcji płacisz na 1 h 20 zł. Masz (wklejam ze strony bo nie chce mi się pisać): bicze wodne stacje hydromasażu boczne i denne leżanki z hydromazażami rwąca rzeka tory do pływania zjeżdżalnie rurowe wanny jacuzzi Amatorom mocnych wrażeń polecają atrakcje w postaci 3 zjeżdżalni o łącznej długości 300m. Tym, którym nie strasznie zawrotne prędkości polecamy zjazd najszybszą rurą w Polsce w której zjazdowcom towarzyszą niezapomniane efekty świetlne i dzwiekowe. Tu już piszę: Oraz 8 saun. I płacisz za to 20 zł/h Policzmy jak by to wychodziło na przykładzie "nocnika" 6 zł basen + sauna 4+ 4+ 4+ 4 = 16 Razem z basenem za godzine masz 22zł i to w tygodniu, czyli tyle samo co w Nemo w weekend... A gdzie te atrakcje???.... I sauny są tylko 2.. Pomyśl cymbale zanim napiszesz i obrazisz bliźniego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urzędnik [...] IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.03.06, 15:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ju_bielszczanin Pytanie do irvp??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.06, 23:55 A dlaczego miejska kasa miałaby iść na jakis turystów??? Co mało jest spraw do załatwienia w Bielsku a istotnych dla mieszkańców?? W turystów niech inwestują firmy komercyjne a następnie niech na nich zarabiają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Widac jak myslisz prostolinijnie... 21.03.06, 16:40 A czy wpadlo Ci do glowy, ze jak do tego miasta przyjedzie wiecej turystow to zostawia tutaj wiecej pieniedzy, i bedzie wiecej miejsc pracy? Odpowiedz Link Zgłoś