Gość: Mirko IP: 65.206.44.* 12.10.01, 17:30 Jaki dostep do internetu (i za ile) jest obecnie dostepny w Bielsku i okolicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
big_fish Re: Dostep do Internetu w B.B. 24.11.01, 00:27 Co tu dużo gadać. Ilość wpisów świadczy o bogatej ofercie w naszej mieścinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siadaj Re: Dostep do Internetu w B.B. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 13:59 Z tego co wiem to jest Dialog, ma jakies tam zryczaltowane polaczenia.Niwe iwem dokaldnei ile gdyzz jestem z Czechowic, a u mnie to juz calkowita bieda.Jest tylko netia, ktora kompletnie olewa klienta.Chyba jeszcze wiele czasu uplynie nim bede mogl spokojnie na inecie posiedziec, nie gryzac paluchow po przeczytaniu rachunku za telefon. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mazer Re: Dostep do Internetu w B.B. 25.11.01, 20:05 Ja korzystam z Dialogu i jak na razie nie narzekam. Za 74 zł miesiecznie brutto mogę korzystać z sieci do woli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: góral Re: Dostep do Internetu w B.B. IP: *.plusgsm.pl 26.11.01, 08:52 Jeżeli macie problemy z lokalizacją dobrego dostawcy to polecam Hyperion za końcówkę RJ45 zapłacicie 49zł/m-c brutto lub 69zł/m-c za zewnętrzny IP. Ja już niestety nie mogę skorzystać z ich usług bo działają głownie na osiedlach. Polecam też promocję 3G w Plusie, 3GB transferu + Motorola Timeport za 730zł brutto. Daje to jeszcze jedno - MOBILNOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mazer Re: Dostep do Internetu w B.B. 26.11.01, 11:51 Faktycznie hyperion jest dobry. Szkopuł w tym, że jesli administracja osiedla niezgodzi się na okablowanie bloku, to zapomnij o motażu łącza. Odpowiedz Link Zgłoś