Dodaj do ulubionych

PLK bedzie remont któreś linii koło BB

IP: *.kolnet.com.pl 15.06.06, 21:27
Hej

Prawdopodobnie od poniedziałku rozpocznie sie remont któreś linii kolejowej
koło Bielska. Od poniedziałku na głównym stoi już część maszyn a w środe
przyjechały szyny i tłuczeń . Remont bedzie przeprowadzało przedsiębiorstwo
DolKom z Wrocławia . Niestety niewiem narazie nic na temat jaki odcinek bedzie
remontowany . Na bocznicy w BB stoi 1200 m nowych szyn S-49 na podkadach
sosnowych . A wiec raczej w gre wchodza linie loklane albo Cieszyn albo Wadowice.

Radek
Obserwuj wątek
    • wikin Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB 17.06.06, 21:29
      mowa o całym 1 km i 200 m, dobrze zrozumiałem?
      czy też tyle tych szyn zwieźli na początek?
      • Gość: Radek Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB IP: *.kolnet.com.pl 18.06.06, 11:57

Narazie tyle jest przywiezione ... a ile beda dowozic to trudno powiedziec .

• Gość: ddd Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 17:59
          Gotów jestem uwierzyć najwyżej w doraźny remont trasy do Cieszyna. Wg
          informacji w rozkładzie od 21.06 miałyby wrócić na trasę pociągi...
          • Gość: mk Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB IP: *.era.pl 19.06.06, 18:51
            > Gotów jestem uwierzyć najwyżej w doraźny remont trasy do Cieszyna. Wg
            > informacji w rozkładzie od 21.06 miałyby wrócić na trasę pociągi...

Jestem tego samego zdania - doraźny remont BB - Cieszyn...
            • mcmaxim Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB 19.06.06, 21:26
              Y-y. Rozmawialem dzisiaj z facetem z zabezpieczenia ruchu. Te tory na 95% nie sa na #190.
          • Gość: Radek Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB IP: *.kolnet.com.pl 19.06.06, 21:40
            Nowe szyny i podklady to nie doraźny remont tylko conajmniej naprawa główna ...
            pytanie tylko której linii .

Radek
            • wikin Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB 19.06.06, 22:15
              no jeżeli miałoby chodzić o linie bb-skoczów to tylko pogratulować kolejny, tym
              razem kolejowym, decydentom
              linia ta była zamknięta (z powodu hulanki) i można było prowadzić spokojnie
              równoległe pracy
              • Gość: Radek Re: PLK bedzie remont któreś linii koło BB IP: *.kolnet.com.pl 20.06.06, 11:42
                > linia ta była zamknięta (z powodu hulanki) i można było prowadzić spokojnie
                > równoległe pracy

Nie do końca .... remont toru na (ślepej linii) jest dużo bardziej skomplikowany.

Radek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka