Gość: Tato IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 16:53 dla ekipy lekarzy,położnych i pielęgniarek za udany poród w Szpitalu Wojewódzkim. Ogrom stresu oczywiście ale wszystko ok. Dziekuje raz jeszcze w imieniu Małżonki,Syna i Siebie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: Wojewódzki Szpital IP: *.c27.msk.pl 22.09.06, 18:40 na prawdę wszystko OK w tym szpitalu ? słyszałam same niepochlebne opinie na temat tamtejszej opieki :( ? dlatego planuję poród gdzie indziej - wklinice w Jasienicy,choć pod Szyndzielnię miałabym bliżej.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 22.09.06, 21:24 Kasiu, poczytaj sobie na tym forum pochlebne opinie na temat Szpitala Wojewódzkiego.Życzę Ci żebyś nie musiała z tej klinki w Jasienicy jechać karetką na sygnale do Szpitala Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 22:12 Kasiu jak chcesz to pisz adek28@gazeta.pl poza tym polecam Wam skorzystanie z Szkoly Rodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: Wojewódzki Szpital 22.09.06, 21:43 ja też byłam bardzo zadowolona z opieki w Wojewódzkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidka Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 23.09.06, 14:15 Mnie zastanawia skąd niby złe opienie o Wojewódzkim. Chodziłam tam do Poradni K, leżałam na patologi ciąży, rodziła, leżałam z kolką nerkową i nigdy bym złego słowa nie powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wojewódzki Szpital IP: 62.233.230.* 25.09.06, 15:18 3 koleżanki rodziły, ale ok. 2-3 lat temu - bardzo narzekały na niehumanitarne podejście do pacjenta, nie reagowanie pielęgniarek na wezwania, uwagi pod swoim adresem uwłaczające godności cierpiącej rodzącej ( obok leżały pacjentki z tzw. opłaconą opiekę i nie miały takich problemów) Może coś się zmieniło od tego czasu 2 aspekt to niemożność otrzymania znieczulenia zewnątrzoponowego, który jest prawem pacjenta przecież.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barbina Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.06, 22:20 Tydzień temu w owym szpitalu pod Szyndzielnią rodziła moja szwagierka która z synkiem jest juz w domu i barzo zadowolona z opieki. Odpowiedz Link Zgłoś
verka77 Re: Wojewódzki Szpital 02.11.06, 07:59 A ja włąsnie otrząsam się po tym co przeżyłam 2 tygodnie temu w tym pseudo szpitalu. Złamano tam wszystkie możliwe prawa pacjenta wobec mnie. Opieka kilku osób była bardzo w porządku, natomiast ogół podejścia a raczej jego braku do chorych uważam za ŻENUJĄCY, złożyłam oficjalną skargę na personel z ginekologiem Wacławem KASZA na czele ( celowo nie dodaję "dr" - ponieważ w mojej opini nim nie jest. STANOWCZO odradzam korzystanie z tej placówki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Wojewódzki Szpital IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 16:21 zgadzam sie z verką.odmowiono mi tam porady ginekologicznej po dwóch operacjach ,przy silnych bólach podbrzusza.dr ZGÓRSKI tłumaczył mi wówczas ideę strajku.żenada!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Wojewódzki Szpital IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.11.06, 18:43 no cóż.. ile ludzi tyle opinii, osobiście słyszałam na temat ginekologii pochwały jak i bardzo negatywne opinie, ale chyba jednak bym sie tam nie zdecydowała rodzić... Odpowiedz Link Zgłoś