Dodaj do ulubionych

Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:38
Tu można wklejać informacje na temat koncertów w naszym mieście...
Obserwuj wątek
    • Gość: aliveinchains COMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:01
      heavy-grunge-new metalowy zespół z Łodzi. Piotr Rogucki poeta i aktor teatralny
      jest autorem dekadenckich tekstów. Charyzmatyczny wokalista stanowi obecnie
      swego rodzaju głos zagubionego pokolenia współczesnych nastolatków i nieco
      starszych:)
      Mocne gitary, psychodeliczny klimat, i wokale ala Eddie Vedder...to obecnie
      jedna z najlepszych polskich kapel ostatnich kilku lat. Dwie wyśmienite płyty
      na koncie. Zespół jeszcze lepiej wypada na żywo.
      Wtorek 10 października...oczywiście w RudeBoyClub. Polecam
      • Gość: Adek Re: COMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:41
        Ja oczywiście się wybieram.
        pozdrawiam
    • wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 09:31
      proponowałbym jednak wrzucać informacje o koncertach przede wszystkim na forum
      ogłoszeniowe, natomiast tu prowadzić dyskusje na ich temat, byśmy nie byli
      zmuszeni kasować niektórych postów, ze względu na stricte reklamowy przekaz
      • aliveinchains Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 09:42
        Nadgorliwość jest gorsza niż faszyzm...

Koncert to co innego niż ogłoszenie typu chce sprzedać Fiata 126p.

Nie raz polecałem koncert i dyskusja rozwijała się na temat zespołu, stylu...
        Jutro można opisać swoje wrażenia po koncercie. Jest to swego rodzaju wydażenie
        kulturalne, wiec nie widzę powodu by umieszczać post w krainie niebytu..

• wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 14:40
          jest wyraźne odniesienie do konkretnego postu, który w jakimś sensie jest
          zachętą do łamania ustalonych reguł, wynikających z netykiety
          chodzi też o uniknięcie niepotrzebnych przepychanek i zaśmiecania forum
          pytaniami - gdzie mój post? itp.
          gdybyśmy byli nadgorliwi następujący po nim post zniknąłby
          • Gość: ddd Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:41
            Uprzejmie donoszę, że w dziale "ogłoszenia" wpisywać posty mogą tylko osoby
            posiadające konto w "Gazecie", takie boroki jak ja mogą sobie tylko poczytać
            • wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 19:42
              no tak pewne niedogoności są, ale konta są darmowe i dla każdego, więc każdy
              może być "zalogowany", a prędzej czy później również na forach publicznych
              będzie wprowadzony "obowiązek logowania"
              pamiętajcie po co stworzyliśmy forum ogłoszeniowe, nie można nam chyba zarzucic
              nadgorliwości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka