Gość: aliveinchains IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 16:38 Tu można wklejać informacje na temat koncertów w naszym mieście... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aliveinchains COMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 17:01 heavy-grunge-new metalowy zespół z Łodzi. Piotr Rogucki poeta i aktor teatralny jest autorem dekadenckich tekstów. Charyzmatyczny wokalista stanowi obecnie swego rodzaju głos zagubionego pokolenia współczesnych nastolatków i nieco starszych:) Mocne gitary, psychodeliczny klimat, i wokale ala Eddie Vedder...to obecnie jedna z najlepszych polskich kapel ostatnich kilku lat. Dwie wyśmienite płyty na koncie. Zespół jeszcze lepiej wypada na żywo. Wtorek 10 października...oczywiście w RudeBoyClub. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adek Re: COMA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.06, 22:41 Ja oczywiście się wybieram. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 09:31 proponowałbym jednak wrzucać informacje o koncertach przede wszystkim na forum ogłoszeniowe, natomiast tu prowadzić dyskusje na ich temat, byśmy nie byli zmuszeni kasować niektórych postów, ze względu na stricte reklamowy przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
aliveinchains Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 09:42 Nadgorliwość jest gorsza niż faszyzm... Koncert to co innego niż ogłoszenie typu chce sprzedać Fiata 126p. Nie raz polecałem koncert i dyskusja rozwijała się na temat zespołu, stylu... Jutro można opisać swoje wrażenia po koncercie. Jest to swego rodzaju wydażenie kulturalne, wiec nie widzę powodu by umieszczać post w krainie niebytu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 14:40 jest wyraźne odniesienie do konkretnego postu, który w jakimś sensie jest zachętą do łamania ustalonych reguł, wynikających z netykiety chodzi też o uniknięcie niepotrzebnych przepychanek i zaśmiecania forum pytaniami - gdzie mój post? itp. gdybyśmy byli nadgorliwi następujący po nim post zniknąłby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.06, 18:41 Uprzejmie donoszę, że w dziale "ogłoszenia" wpisywać posty mogą tylko osoby posiadające konto w "Gazecie", takie boroki jak ja mogą sobie tylko poczytać Odpowiedz Link Zgłoś
wikin Re: Koncerty rockowe (i nie tylko) w BB 10.10.06, 19:42 no tak pewne niedogoności są, ale konta są darmowe i dla każdego, więc każdy może być "zalogowany", a prędzej czy później również na forach publicznych będzie wprowadzony "obowiązek logowania" pamiętajcie po co stworzyliśmy forum ogłoszeniowe, nie można nam chyba zarzucic nadgorliwości Odpowiedz Link Zgłoś