annakubica 27.10.06, 14:19 Cześć Wam. Mam na imie Ania (23 lata) i mam dwójkę dziewczynek. Mieszkam w Straconce w Bielsku. Może są jeszcze jakieś mamy ze Straconki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luciii ha! a miałam tam mieszkać :P 27.10.06, 14:28 pewnie się znajdą okoliczne kobitki - poczekaj cierpliwie :) a tak w ogóle to witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja.wie Re: witajcie. jest tu ktoś ze Straconki? 27.10.06, 23:19 Czesc Aniu! Ja mam na imie Ala i tez mieszkam w Straconce. Mam 3,5 letniego Krzysia i 2 miesiecznego Bartosza. Mieszkam bardzo blisko Karczmy w Straconce. A ty? Daleko masz do Karczmy? Odpowiedz Link Zgłoś
iwia Re: witajcie. jest tu ktoś ze Straconki? 28.10.06, 09:03 Witam Cię! Miszkam w pobliżu Straconki, dokładnie na oś Langiewicza. Mam 1,5 rocznego Synka. Od 4 misięcy wróciłam do pracy. Jeśli chciałabym posacerować i pogadać to możemy się spotkać, a szkraby mogłyby się ze sobą pobawić. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 Re: witajcie. jest tu ktoś ze Straconki? 28.10.06, 10:34 Hej, a ja jestem z Lipnika czyli po drugiej stronie górki :-) - a mój mały skonczył już 6 miesięcy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
annakubica Straconka 28.10.06, 17:13 No widzicie, a ja pochodze z Lipnika. mieszkam 700m za kościołem jeszcze do góry górską. Macie może gg? Szybciej byłoby się zmówić na bulwary na spacer. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: witajcie. jest tu ktoś ze Straconki? 28.10.06, 22:45 Ja do sierpnia mieszkałam w Mikuszowicach Kr. (niektórzy twierdzą, że na Leszczynach); kawałeczek za "Dworkiem". A teraz koło Pszczyny, więc troszkę się przemieściłam ;o) Pozdrawiam! Gosia Michasia Odpowiedz Link Zgłoś