lotos.flower 06.01.07, 18:11 dziewczyny jest karnawał może zorganizujemy jakieś spotkanie bezdzieciowe? ktos jest chetny?? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwaliczek chętna, ale.. :-(( 06.01.07, 18:50 moje dziecię nie chce butli za żadne skarby :( zupki/sdeserku zjada też tyle co kot napłakał i żąda cycka po posiłku jako danie głowne a jeść chce co 2 godz, pchła mała buu Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 19:35 Do 17.01 będę sporo czasu spędzać w B-B, więc jest to prawdopodobne. Wszystko zależy od dnia. Gosia ♥ Michasia ♥ ♫♪♫ Fotki ♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 20:15 jezdem chętna ja, ale tańczyć nie będę bo mi rozmiar dolnej partii ciała nie pozwala Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 21:42 moze za tydzień?? w piatek lub sobotę?? Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 22:14 bym preferowala sobotę. W piątek mam pójście do pracy :< Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 22:23 Wstępnie mówię TAK Gosia ♥ Michasia ♥ ♫♪♫ Fotki ♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: czas na przerwę...... 06.01.07, 23:25 Ja też bym się chętnie z Wami Dziewczyny spotkała. Bo jeszcze na żadnym spotkaniu - ani z dzieciaczkami, ani bez - nie byłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: czas na przerwę...... 07.01.07, 11:00 Ja też chętna. Ale godziny wieczorne u mnie odpadają, więc ja to raczej niekarnawałowo bym się spotkała, jeśli np. znów kiedyś umówimy się na herbatkę czy coś. No i nie więcej mam niż 2 godzinki. Inaczej cycoman wykończy tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
lechickachata W piątek nie mogę, zapomniałam 09.01.07, 21:17 Ewent. sobota Gosia ♥ Michasia ♥ ♫♪♫ Fotki ♫♪♫ Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czas na przerwę...... 09.01.07, 11:52 a o której i gdzie?? bo ja mało obeznana jestem może tak gdzieś o 16?? a co do miejsca to proponujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: czas na przerwę...... 09.01.07, 20:42 Ja też chętna (o ile mąż zostanie z dziećmi :) ), godzina 16 moze być, tylko błagam, tym razem jakaś knajpka z parkingiem nie za dalekim... Odpowiedz Link Zgłoś
luciii hihi, a z czym tak chcesz blisko latać? 09.01.07, 21:19 przeca męża z bąbelkami udomowisz ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: hihi, a z czym tak chcesz blisko latać? 09.01.07, 22:34 Bo ja bielska nie znam zbyt dobrze i wiecznie mam problem z parkowaniem. A komunikacja miejską to juz dobre kilka lat nie jeździłam, w bielsku jeszcze nigdy... Odpowiedz Link Zgłoś
luciii aaaa :) 10.01.07, 07:13 bo już myślałam, że to siła przyzwyczajenia przy lataniu z dziewczynkami ;) no to masz podobnie do mnie, tak troszkę ;P :) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii godz ok, dzień dowolny, bylebym transport miaua 09.01.07, 21:23 trzymajcie kciuki, co bym furę swą odzyskała, bo PKSem to ja już od 9 lat nie jechałam i niespecjalnie cieszyła by mnie myśl na myśl o tym ;PPPPP pytanie jeszcze o dokładne gdzie i dokładne kiedy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower a może spotkamy sie przed Sferą od strony parkingu 09.01.07, 22:01 i pójdziemy gdzieś spontanicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
luciii no, ale tu musiałybyśmy wszystkie być punktualne, 09.01.07, 22:10 a z tym to może być problem, no bo w przypadku spóźnienia jak się odnaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower no fakt... to moze w nirvanie na cechowej?? 09.01.07, 22:24 blisko ze sfery i podobno jest tam fajnie, tyle wiem z opowiadań siostry :] Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: no fakt... to moze w nirvanie na cechowej?? 09.01.07, 22:35 jeśli od sfery (i parkingu) blisko to moze być :) tylko znów trzeba będzie stolik zamawiac - w sobotnie popołudnie (co prawda wczesne, ale zawsze) moga być problemy z miejscem Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: czas na przerwę...... 10.01.07, 09:17 lotosku, a Ty przypadkiem nie jesteś przekaźnikiem ospowym ???! Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower wg pediarty nie 10.01.07, 10:42 bo sama chorowałam i mam juz przeciwciała więc nie zarazam Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Oj, szkoda że to sobota 10.01.07, 12:09 Wszystko wskazuje na to, że właśnie wtedy odwożę moją Siostrę-Studentkę na lotnisko. A już tak się cieszyłam, że Was wszystkie poznam na żywo:) No, chyba żeby siostrę odwiózł ktoś inny? Albo że do 16 wróce? A długo będziecie się spotykać? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_bb1 A może łatwiej zbierzemy sie w tygodniu? 10.01.07, 12:27 W soboty pewnie kazdy coś planuje rodzinnego albo znajomego a może łatwiej będzie w tygodniu? i miejsca więcej w knajpach... bo ja też się piszę na spotkanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: więc?.... 11.01.07, 20:32 bardziej szaroburo ;P kapitalną mamy pogodę. Może wywieje wszystkie kawiarenki, lalalala, kawiarenkiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
luciii odpinam wątek, bo coś zdechlato to wygląda,a jeśli 12.01.07, 11:04 coś, to może kolejny termin wysnujmy taki, co damy radę się spotkać w wiekszym gronie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: czas na przerwę...... 12.01.07, 11:22 ha, trza wybrać jakis kolejny termin, wczesniej uzgodnić czy to end of week czy dzień robala, m/w godzinę, itp., itd. Ja pracowam więc nie zawsze mogę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla Re: czas na przerwę...... 12.01.07, 13:43 Ja myślę, że najlepiej by było, gdyby ktoś, najlepiej dobry organizator Lotos.Flower:), wybrał i ogłosił miejsce (Nivana moim zdaniem ok) oraz dzień i godzinę (może właśnie w tygodniu, np. 16-17), a wszyscy się pewnie w miarę możliwości dostosują. Jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: czas na przerwę...... 12.01.07, 14:42 ja też chętnie dołącze- jeśli można? - w miare możliwości czasowych. czekam na wiadomość gdzie i kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: czas na przerwę...... 12.01.07, 14:57 yyyyyy ja?? :) no cóż organizator ze mnie żaden moge tylko hasło rzucić w piatek 19.01 o 16 w Nirvanie Odpowiedz Link Zgłoś
luciii wtenczas ja... 12.01.07, 18:53 ... odpadam, niestety :( nie ma szans bym dała radę, no nie ma :( Odpowiedz Link Zgłoś
luciii dobra, już padam czemu: ano w piątki po połedniu 12.01.07, 21:18 me sflaczałe ciauo jest zapisane na męki [a że sama nie deptam, a i dojazd mam wspólny, stąd nie bardzo mogę się wykręcić] ;P wtorki odpadają z góry, bo moja mysza co tydzień ma treningi zespołu reszta u mnie w zależności od wychonych roboczych węża :P [ale z tym już łatwiej] ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 Re: wtenczas ja... 12.01.07, 19:55 Ja musze z małżonkiem konsultacje zrobić, ale u nas wszystko będzie wiadomo tuż przed. Na razie postaram sie być Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: czas na przerwę...... 12.01.07, 20:52 dziołchy, ja na 90% 19 po pracy mogę wpaść (tylko bez skojarzeń, zależy od tesciowej ;P), soboty też są ok for me, natomiast 24-02.02 u mienia odpada bo mam nawał roboty w robocie Odpowiedz Link Zgłoś
luciii oui! 13.01.07, 09:49 a jeśli wężo-grafik wypadnie, to będę go molestować o zamianę [mam nadzieję - skutecznie] ;D Odpowiedz Link Zgłoś
luciii a może każda spisze swój grafik dostępu? :) 13.01.07, 14:46 i zsynchronizujemy czas ;P ? :) Odpowiedz Link Zgłoś