e-dziunia 20.01.07, 19:37 Poszukuję gina na NFZ, bo prywatnie mnie nie stać, który dobrze zajmuje się pacjentkami po poronieniach. Ważne, aby się interesował i pomógł szukać przyczyny. Jeśli znacie kogoś takiego, to dajcie namiary. Dzięki :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogusia2 Re: doradźcie proszę 20.01.07, 20:41 W Polimedzie dr Stolecki przyjmuje na NFZ ale na wizyte się trochę czeka - nie wiem ile teraz bo w styczniu pewnie mają świeży kontrakt, to może nie dłużej niż z tydzień. Ja mam o nim generalnie dobre zdanie, chodzę do niego od wielu lat, uważam, że jest bardzo kompetentny i poważnie traktuje pacjentki - wszystko ci wytłumaczy. Moje 2 koleżanki po poronieniach leczyły się u niego. Jedna szybko zaszła w kolejną ciążę i ma już rocznego chłopca, druga miała bardziej złożony problem, związany ogólnie z płodnością i leczyła się u niego bez skutku /teraz wogóle odłóżyła plany o ciąży/. Myślę, że jeżeli nie potrzbujesz specjalisty od leczenia niepłodności to możesz do niego iść. W przeciwnym wypadku polecam poszukanie dobrej kliniki na Śląsku, słyszałam, że bielscy lekarze nie mają takiej wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
rogusia2 Namiary 20.01.07, 20:44 ul. Kustronia 033 816 11 00 i 816 0443. Dr n. med. Marek Solecki, nie mylić z jego żoną, która też tam przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
exey84 Re: Namiary 20.01.07, 21:02 Zapisy na NFZ są zawsze po 20 każdego miesiąca także dzwoń w poniedziałek rano próbuj już od 9 ciężko się dodzwonić ale warto, a jak masz jak to najlepiej podjedź tam i umów się osobiście, powiedz że zależy ci na bezpłatnej wizycie to pielęgniarka cię gdzieś upchnie nawet jak nie będzie już miejsc. Lekarz jest świetny :) powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś