Gość: hope IP: 217.156.110.* 20.02.07, 15:29 Czy ktoś leczył się lub prowadził ciążę u dr Bożeny Wróbel? Jakim jest lekarzem? Z góry dziękuję za wszystkie informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
putka2 Re: dr Wróbel 20.02.07, 20:34 Najlepiej zapytaj forumowiczek na Gazeta.pl Forum Mamy z Bielska Białej i okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: diaboliqque Re: dr Wróbel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:32 Ja chodziłam do dr Wróbel. Nie wiem jak prowadzi ciąże ale ja bym nie ryzykowała. Przez 2 lata chodziłam do niej i nie zuważyła rozwijającej się nadżerki chociaż mnie badała. Ta lekarka nadaje się tylko do wypisywania recept! Jak inny lekarz mnie zobaczył to się wystraszył, bo to już niedługo brakowało a nadżerka przekształciłaby się w nowotwór!! Nie polecam tej lekarki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dr Wróbel IP: 151.92.176.* 22.02.07, 12:26 Eh, chciałam wczoraj napisać podobną opinię, ale jakoś się zawahałam..Bo w ciąży nigdy nie byłam i chodzę do tej pani tylko po recepty.. Wiem jedno - Twój Styl prowadzi taką akcję (albo prowadził) "Lekarz przyjacielem kobiety" czy coś w tym guście. I tam laureatami zostawali lekarze, na których głosowały pacjentki właśnie. I p. Wróbel kilka lat temu dostała taką nagrodę, jako jedna z nielicznych chyba lekarzy z naszego miasta!! Poza tym jest to jedyny lekarz, który badał mi piersi podczas rutynowej wizyty! Odpowiedz Link Zgłoś