Dodaj do ulubionych

Która z mam nosi dziecko w chuście

17.06.07, 10:20
mam kilka pytań jeśli takowe się znajdą
Obserwuj wątek
    • sandranc Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 11:24
      nosiłam synka,teraz córeczke-chetnie odpowiem na pytania
      • magdulichaa Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 11:29
        sandrak z nieba mi spadasz!!
        to super, powiedź mi co to za chusta jest, gdzie kupiłaś, czy to jest na jedno
        ramie czy na dwa ktora lepsza dla 7 miesięcznego dziecka z jakiego materiału
        jest ta chusta i przede wszystkim czy naprawdę jest taka dobra, czekam z
        niecierpliwością na odpowidż, czy wiązana, czy kółowa, normalnie wszystko mi
        powiedź a i jeszcze czy łatwo taką chustę zawiązać
        • czanya Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 15:31
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603

Pozdrawiam
    • sandranc Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 16:27
      napisalam na maila gazetowego,jesli nic nie dojdzie to daj znac-mam problemy z
      komputerem
    • icca Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 19:33
      Ja też noszę, jak mogę ci pomóc, to chętnie. My mamy premaxx'a (czy jak to się
      pisze).
    • malflu My się nosimy... 17.06.07, 22:48
      Obecnie w chuście kółkowej bo nasz Młody człowiek ma już prawie rok. Jeśli masz
      jakieś konkretne pytania to pisz na maila malflu@ wp.pl. A chustę szyła dla nas
      Marta oppamama.fm.interia.pl/index.html
      • mpd3 Re: My też się nosiliśmy 18.06.07, 06:23
        tak gdzieś do 7 m-ca w chuście kółkowej. Byłam bardzo zadowolona. Potem kupiłam
        leciutką spacerówkę i jakoś chusta poszła w zapomnienie. Nat jest bardzo duży i
        ciężki, więc jednak było to obciążenie dla moich pleców i ramion. Ale chusta
        czeka na rodzeństwo Natankowe, bo jest wspaniałym wynalazkiem moim zdaniem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka