magdulichaa 17.06.07, 10:20 mam kilka pytań jeśli takowe się znajdą Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandranc Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 11:24 nosiłam synka,teraz córeczke-chetnie odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 11:29 sandrak z nieba mi spadasz!! to super, powiedź mi co to za chusta jest, gdzie kupiłaś, czy to jest na jedno ramie czy na dwa ktora lepsza dla 7 miesięcznego dziecka z jakiego materiału jest ta chusta i przede wszystkim czy naprawdę jest taka dobra, czekam z niecierpliwością na odpowidż, czy wiązana, czy kółowa, normalnie wszystko mi powiedź a i jeszcze czy łatwo taką chustę zawiązać Odpowiedz Link Zgłoś
czanya Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 15:31 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandranc Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 16:27 napisalam na maila gazetowego,jesli nic nie dojdzie to daj znac-mam problemy z komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
icca Re: Która z mam nosi dziecko w chuście 17.06.07, 19:33 Ja też noszę, jak mogę ci pomóc, to chętnie. My mamy premaxx'a (czy jak to się pisze). Odpowiedz Link Zgłoś
malflu My się nosimy... 17.06.07, 22:48 Obecnie w chuście kółkowej bo nasz Młody człowiek ma już prawie rok. Jeśli masz jakieś konkretne pytania to pisz na maila malflu@ wp.pl. A chustę szyła dla nas Marta oppamama.fm.interia.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: My też się nosiliśmy 18.06.07, 06:23 tak gdzieś do 7 m-ca w chuście kółkowej. Byłam bardzo zadowolona. Potem kupiłam leciutką spacerówkę i jakoś chusta poszła w zapomnienie. Nat jest bardzo duży i ciężki, więc jednak było to obciążenie dla moich pleców i ramion. Ale chusta czeka na rodzeństwo Natankowe, bo jest wspaniałym wynalazkiem moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś