Dodaj do ulubionych

"Gazeta" - po łebkach

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 12:54
W sobotnim wydaniu GW, w dziale:www.zajrzyj,tu "GW" podała informacje nt.strony
GOPR, wszystko się zgadzało oprócz jednego- ADRESU.W "GW" podany byl adres
starej strony, gdy tymczasem GOPR ma nowa swietna strone.Moze Panowie
redaktorzy bardziej sie przyloza do swojej pracy?
Pozdrawiam wszystkich pracownikow redakcji bielskiej "GW" i uczestników tego
forum.
Ania
Obserwuj wątek
    • Gość: Bolek Re: Niereformowalni IP: *.bielsko.sdi.tpnet.pl 17.12.01, 13:42
      To jest niemożliwe. Oni są niereformowalini, co udowodnili już wielokrotnie.
      • zywy63 Re: Niereformowalni 17.12.01, 20:19
        Rece opadają!
        Nic ich nie rusza!
        Chyba rzeczywisci trzeba przestać TO kupować!
        • emi44 Re: Niereformowalni 17.12.01, 21:41
          Bolek, Żywy wstydzcie się !!!
          Krytykować tak zacną i bliską sercu każdego bielszczanina gazetę !
          Ale, ale lubicie dowcipy? Może ogłosimy konkurs na najlepszy dowcip o WG i GB
          np. przychodzi baba bez głowy do lekarza, a lekarz na to - co Pani dolega? baba
          odpowiada - jestem stałym czytelnikiem Gazety Bielskiej !
          • malopolanin Re: Niereformowalni 18.12.01, 07:44
            10 lat po aneksji Małopolski Zachodniej przez Śląsk: Synek jest wielkim fanem
            Gazety mieszka w Żywcu i raz pyta się mamy. Mamo, ja wiem, że Opel jest w
            Gliwicach, szpital poparzeniowy w Siemianowicach, a Konstal w Chorzowie. Ale
            gdzie NA ŚLĄSKU jest browar - no wiesz w nazwie ma coś z ŻYCIEM i gdzie jest
            najwyższa góra NA ŚLĄSKU Piwsko, czy jakoś tam, bo w szkole mówili, że ma 1557
            m n.p.m. i wreszcie, gdzie jest najsłynniejsza stacja narciarska NA ŚLĄSKU, w
            SZCZYGLE? Mamo, ja jestem Ślązakiem i nie wiem, gdzie to wszystko jest :( !!!!
            Gazeto Bielka : czytałem Cię parę razy będąc na Podbeskidziu i myślałem, że
            jestem na śląsku. OJ popraw się, popraw!!!!
            Pozdrawiam
          • malopolanin Re: Niereformowalni 18.12.01, 07:47
            Emi! Wspomóż Podbeskidzian i Krakusów w walce o przynależność Podbeskidzia do
            Małopolski na forum krakowskim!!!!
            Dzięki i pozdrawiam
            • emi44 Re: Niereformowalni 18.12.01, 12:31
              Co to jest: 2 jaja i 60 zębów ? ===== Krokodyl

A 60 jaj i 2 zęby ? ========== Zebranie ZBOWID-u

A 0 jaj i 7 boroków ========= Zespół Gazety Bielskiej !

• highlander1 Re: Niereformowalni 19.12.01, 10:04
                pracowałem niedawno z osobą której żona pracowała(-uje??) w Bielskim dodatku
                GW, ale ona jest z PSZCZYNY !!!!!!!!. Jeżeli reszta to również spadachroniarze,
                koloniści etc... co czego my oczekujemy ????

kawał (fakt): tablica przy wjeździe do Tych (-ów ????)- STOLICA PRZEMYSŁU
                SAMOCHODOWEGO - :))))))
                • emi44 Re: Niereformowalni 19.12.01, 15:37
                  Rok 2030 mały potomek Żywego pyta swojego taty:
                  Tato, a po co my nosimy takie dziwne serdaki – tata odpowiada – wiesz synku w
                  górach jest zmienny klimat i musimy je nosić by było nam ciepło.
                  Synek po chwili: Tatooo, a po co nam te ciupagi które nosimy za paskiem – tata
                  odpowiada – wiesz synku ciupaga przydaje się w różnych sytuacjach, pomaga się
                  podeprzeć w czasie długiego marszu, można też nią zdzielić napastliwego ślązaka
                  lub dziennikarza Gazety Bielskiej (ten to nawet nie musi być napastliwy,
                  wystarczy żeby się pojawił !).
                  Po chwili synek znów pyta taty – Tatoooo, a po co nam te fikuśne buty na nogach
                  – tata po chwili namysłu odpowiada – widzisz kierpce są po to, żeby leciutko
                  stąpać po naszej pięknej ziemi, możemy biegać po hali, biegać po lasach i
                  zbierać runo leśne.
                  Mały potomek Żywego po dłuższej chwili powiada – Tatoooooooo, a na cholerę nam
                  to wszystko jak my mieszkamy w żywieckim ZOO, ślązacy nas dokarmiają, a G.
                  Bielska pisze o nas raz na 25 lat.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka