Dodaj do ulubionych

Wybrancy ludu.......

IP: *.dsl.bell.ca 24.10.07, 05:28
Okręg Bielsko-Biała
PO .....
Tomasz Tomczykiewicz
Mirosława Nykiel
Tadeusz Kopeć
Adam Wykręt
PiS .....
Stanisław Szwed
Jacek Falfus
Kazimierz Matuszny
Stanisław Pięta
LiD ....
Bożena Kotkowska
Obserwuj wątek
    • Gość: Agniecha Troll sie obudzil IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.10.07, 09:04
      Chlopie to ty z canady cytujesz nam obwieszczenia wyborcze-klupnij sie w
      glowke.A poprzedni temat i dziwny twoj wyjazd jakos chcesz w przestrzeni
      czasowej zostawic?
      • Gość: Staruszek Agniecha i troll IP: 69.156.112.* 24.10.07, 17:05
        Gość portalu: Agniecha napisał(a):

> Chlopie to ty z canady cytujesz nam obwieszczenia wyborcze-klupnij sie w
        glowke.A poprzedni temat i dziwny twoj wyjazd jakos chcesz w przestrzeni
        czasowej zostawic?

...Agniecha jakis syndrom przechodzi. :o) ...przebudz sie szkrabie !!!
    • mcmaxim Re: Wybrancy ludu....... 24.10.07, 18:04
      Fajnie, zniknal nam z cyrku przy Wiejskiej clown Endrju L. (nazwiska juz chyba nie wolno podawac - wszak juz go prokuratura w 2 sprawach chyba sciga?), za to zostal mniejszy clown Stasiu Pieta... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac :-/
      • Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: 67.70.62.* 25.10.07, 04:27
        mcmaxim napisał:

> Fajnie, zniknal nam z cyrku przy Wiejskiej clown Endrju L. (nazwiska juz chyba
        > nie wolno podawac - wszak juz go prokuratura w 2 sprawach chyba sciga?), za to
        > zostal mniejszy clown Stasiu Pieta... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac :-/
        ......Dodalbym kolejnego cyrkowego becwala ktorym jest S.Szwed....(imiona juz
        nie bede podawal bo lewica sie do niego dobierze za zwiazkowe pieniadze )
        ......Kto nastepny ....lista otwarta :
      • Gość: vini w Re: Wybrancy ludu....... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.10.07, 08:45
        Kto potrafi wskazac co St.Pi...zrobil dla Bielska bedac poslem.Ja wiem
        ze;Zalatwil sobie z IPN status pokrzywdzonego/kto i za co go
        skrzywdzil?/Oglosil/ale tylko oglosil/ ze nalezy ujawnic prawde/chodzi o SB/ na
        podbeskidziu,Podjal inicjatywe budowy jakiegos pomnika-nie w BB.Inne bzdury nie
        bede wymienial.
        • Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: *.dsl.bell.ca 25.10.07, 16:29
          Gość portalu: vini w napisał(a):

> Kto potrafi wskazac co St.Pi...zrobil dla Bielska bedac poslem.Ja wiem
          ze;Zalatwil sobie z IPN status pokrzywdzonego/kto i za co go
          > skrzywdzil?/Oglosil/ale tylko oglosil/ ze nalezy ujawnic prawde/chodzi o SB/
          na podbeskidziu,Podjal inicjatywe budowy jakiegos pomnika-nie w BB.Inne bzdury
          nie bede wymienial.

>>>>>>Skoro jest temat to nalezaloby wszystkich regionalnych "wybrancow"
          rozliczyc z ich dzialalnosci , jednakowo sa odpowiedzialni przed wyborcami !!!!
          Dalej sa te same twarze , czyzby taki kredyt zaufania dano im za ????
          .....wymiencie zaslugi wybrancow !!!!
    • Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: *.dsl.bell.ca 29.10.07, 17:23
      Rece opadaja PO-wyborach , czy to kolejny PO-PiS glupoty lub cwaniactwa i
      oglupienia ludzi .
      • Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.10.07, 22:01
        Prosze poczytac ten post i nastepne
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=56335232&a=57658904
        • Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.dsl.bell.ca 30.10.07, 00:59
          Agniecha ....nie lekaj sie , juz Cie widze , w obawie przed kolejnym UB-ekiem w
          portki robisz i kazdego poranka widok Ci staje przed oczyma , ale dyla dajesz
          aby w oddali sarkastycznie sie usmiechac , ze to nie Ty placisz za swoj
          pokrecony styl zycia , jakis syndrom Cie opanowal i bolesnie Ci
          doskwiera....czas na wyrwanie zeba .
          • Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.10.07, 07:44
            Zeba nie mam w planie wyrywac ale chetnie poczytam co cie "boli"z przeszlosci i
            jaki kolor dal bys autobusa w MZK no bo wszystko najlepiej wiesz.Rejestracje
            maja juz/nie wiem czy wiesz/ SB.....
            • Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.dsl.bell.ca 01.11.07, 02:42
              Gość portalu: Agniecha napisał(a):

> Zeba nie mam w planie wyrywac ale chetnie poczytam co cie "boli"z przeszlosci
              i jaki kolor dal bys autobusa w MZK no bo wszystko najlepiej wiesz.Rejestracje
              maja juz/nie wiem czy wiesz/ SB.....

.....>>>>Region Podbeskidzia obsiany zostal UB-ecja wiec nalezalo podtrzymac ten
              trend , ktory jak podkreslilas/les przylepiono do tablic rejestracyjnych . Co
              mnie boli .....nic , szczerze mowiac , ale znam wiele innych osob z tego regionu
              , ktorzy przezywaja olbrzymi bol , ale do nich jakos nikt nie dotarl jeszcze ,
              zostawiono ich na pastwe ich wlasnego losu ,mimo , ze to ONI byli bohaterami
              przemian , ktore wielu juz odszczekuje i zapomina nawet wspomniec .
              Co Ty mozesz o tym wiedziec i dlaczego starszych ludzi chcesz mieszac w bagnie z
              ktorym nie mieli nic do czynienia....kapisz .( mala adnotacja do wczesniejszych
              Twoich insynuacji )
              • Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i Staruszka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.11.07, 08:52
                Przyjmuje do wiadomosci bo to Twoj inny jezyk niz dotychczas.Jeszcze poczytaj
                watek dot MZK i wyciagnij wnioski.A o tym.....niestety duzo a nawet bduzo wiem
                bo mam wokol osoby,ktore byly w samym "sercu" tego okresu,znaja temat i osoby
                np.ktore wyjechaly?Przy okazji Otylia pozdrawia-znasz znasz.Pozdrawiam w te
                piekne swieto.U Was tez nie pali sie zniczy na cmentarzu jak w USA?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka