Gość: Staruszek IP: *.dsl.bell.ca 24.10.07, 05:28 Okręg Bielsko-Biała PO ..... Tomasz Tomczykiewicz Mirosława Nykiel Tadeusz Kopeć Adam Wykręt PiS ..... Stanisław Szwed Jacek Falfus Kazimierz Matuszny Stanisław Pięta LiD .... Bożena Kotkowska Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agniecha Troll sie obudzil IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.10.07, 09:04 Chlopie to ty z canady cytujesz nam obwieszczenia wyborcze-klupnij sie w glowke.A poprzedni temat i dziwny twoj wyjazd jakos chcesz w przestrzeni czasowej zostawic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Agniecha i troll IP: 69.156.112.* 24.10.07, 17:05 Gość portalu: Agniecha napisał(a): > Chlopie to ty z canady cytujesz nam obwieszczenia wyborcze-klupnij sie w glowke.A poprzedni temat i dziwny twoj wyjazd jakos chcesz w przestrzeni czasowej zostawic? ...Agniecha jakis syndrom przechodzi. :o) ...przebudz sie szkrabie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mcmaxim Re: Wybrancy ludu....... 24.10.07, 18:04 Fajnie, zniknal nam z cyrku przy Wiejskiej clown Endrju L. (nazwiska juz chyba nie wolno podawac - wszak juz go prokuratura w 2 sprawach chyba sciga?), za to zostal mniejszy clown Stasiu Pieta... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: 67.70.62.* 25.10.07, 04:27 mcmaxim napisał: > Fajnie, zniknal nam z cyrku przy Wiejskiej clown Endrju L. (nazwiska juz chyba > nie wolno podawac - wszak juz go prokuratura w 2 sprawach chyba sciga?), za to > zostal mniejszy clown Stasiu Pieta... nie wiem czy sie cieszyc czy plakac :-/ ......Dodalbym kolejnego cyrkowego becwala ktorym jest S.Szwed....(imiona juz nie bede podawal bo lewica sie do niego dobierze za zwiazkowe pieniadze ) ......Kto nastepny ....lista otwarta : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vini w Re: Wybrancy ludu....... IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 25.10.07, 08:45 Kto potrafi wskazac co St.Pi...zrobil dla Bielska bedac poslem.Ja wiem ze;Zalatwil sobie z IPN status pokrzywdzonego/kto i za co go skrzywdzil?/Oglosil/ale tylko oglosil/ ze nalezy ujawnic prawde/chodzi o SB/ na podbeskidziu,Podjal inicjatywe budowy jakiegos pomnika-nie w BB.Inne bzdury nie bede wymienial. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: *.dsl.bell.ca 25.10.07, 16:29 Gość portalu: vini w napisał(a): > Kto potrafi wskazac co St.Pi...zrobil dla Bielska bedac poslem.Ja wiem ze;Zalatwil sobie z IPN status pokrzywdzonego/kto i za co go > skrzywdzil?/Oglosil/ale tylko oglosil/ ze nalezy ujawnic prawde/chodzi o SB/ na podbeskidziu,Podjal inicjatywe budowy jakiegos pomnika-nie w BB.Inne bzdury nie bede wymienial. >>>>>>Skoro jest temat to nalezaloby wszystkich regionalnych "wybrancow" rozliczyc z ich dzialalnosci , jednakowo sa odpowiedzialni przed wyborcami !!!! Dalej sa te same twarze , czyzby taki kredyt zaufania dano im za ???? .....wymiencie zaslugi wybrancow !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu....... IP: *.dsl.bell.ca 29.10.07, 17:23 Rece opadaja PO-wyborach , czy to kolejny PO-PiS glupoty lub cwaniactwa i oglupienia ludzi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 29.10.07, 22:01 Prosze poczytac ten post i nastepne forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=56335232&a=57658904 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.dsl.bell.ca 30.10.07, 00:59 Agniecha ....nie lekaj sie , juz Cie widze , w obawie przed kolejnym UB-ekiem w portki robisz i kazdego poranka widok Ci staje przed oczyma , ale dyla dajesz aby w oddali sarkastycznie sie usmiechac , ze to nie Ty placisz za swoj pokrecony styl zycia , jakis syndrom Cie opanowal i bolesnie Ci doskwiera....czas na wyrwanie zeba . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 31.10.07, 07:44 Zeba nie mam w planie wyrywac ale chetnie poczytam co cie "boli"z przeszlosci i jaki kolor dal bys autobusa w MZK no bo wszystko najlepiej wiesz.Rejestracje maja juz/nie wiem czy wiesz/ SB..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Staruszek Re: Wybrancy ludu i SB ? IP: *.dsl.bell.ca 01.11.07, 02:42 Gość portalu: Agniecha napisał(a): > Zeba nie mam w planie wyrywac ale chetnie poczytam co cie "boli"z przeszlosci i jaki kolor dal bys autobusa w MZK no bo wszystko najlepiej wiesz.Rejestracje maja juz/nie wiem czy wiesz/ SB..... .....>>>>Region Podbeskidzia obsiany zostal UB-ecja wiec nalezalo podtrzymac ten trend , ktory jak podkreslilas/les przylepiono do tablic rejestracyjnych . Co mnie boli .....nic , szczerze mowiac , ale znam wiele innych osob z tego regionu , ktorzy przezywaja olbrzymi bol , ale do nich jakos nikt nie dotarl jeszcze , zostawiono ich na pastwe ich wlasnego losu ,mimo , ze to ONI byli bohaterami przemian , ktore wielu juz odszczekuje i zapomina nawet wspomniec . Co Ty mozesz o tym wiedziec i dlaczego starszych ludzi chcesz mieszac w bagnie z ktorym nie mieli nic do czynienia....kapisz .( mala adnotacja do wczesniejszych Twoich insynuacji ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agniecha Re: Wybrancy ludu i Staruszka IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.11.07, 08:52 Przyjmuje do wiadomosci bo to Twoj inny jezyk niz dotychczas.Jeszcze poczytaj watek dot MZK i wyciagnij wnioski.A o tym.....niestety duzo a nawet bduzo wiem bo mam wokol osoby,ktore byly w samym "sercu" tego okresu,znaja temat i osoby np.ktore wyjechaly?Przy okazji Otylia pozdrawia-znasz znasz.Pozdrawiam w te piekne swieto.U Was tez nie pali sie zniczy na cmentarzu jak w USA? Odpowiedz Link Zgłoś