Gość: kaśka IP: 81.219.42.* 22.12.07, 12:55 hejka, nie wie ktoś przypadkiem,gdzie na necie można znaleźć, terminy kolęd z konkretnej parafii?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova pofatyguj się do parafii 22.12.07, 13:26 z tego co wiem, to w gablotach przy kościołach są wywieszane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monroe Re: pofatyguj się do parafii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.07, 14:26 > hejka, nie wie ktoś przypadkiem,gdzie na necie można znaleźć, > terminy kolęd z konkretnej parafii?? nuova > z tego co wiem, to w gablotach przy kościołach są wywieszane Bardzo konkretna odpowiedź na pytanie ;D Chyba że gablota w kościele to internet? ;> Sprawdź na stronie internetowej swojej parafii, większość ma swoje serwisy www. Parafie wyszukasz tutaj: www.diecezja.bielsko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: pofatyguj się do parafii IP: 81.219.42.* 22.12.07, 14:45 Szukałam już tam, ale właśnie nic, a słyszałam że gdzieś to można znaleźć, ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kirke15 Re: pofatyguj się do parafii 23.12.07, 16:13 Gość portalu: kaśka napisał(a): > Szukałam już tam, ale właśnie nic, a słyszałam że gdzieś to można > znaleźć, ale dzięki. a można wiedzieć po co ci to wiedzieć, skoro nie chce ci się zajść do swojego kościoła, a jeszcze pozostaje telefon, można na daną parafię zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś