Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:27 Mam telefon z Tepsy,chciałam założyć Neostradę,ale mi odmówiono.Mieszkam poniżej Szpitala Wojewódzkiego.Zależy mi na Skypie do rozmów z USA.Gdzie można zamówić dobry dostęp do internetu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gaidin Re: Internet IP: *.c9.msk.pl 12.04.08, 07:54 Jeśli tepsa odmówiła Ci neo, to pewnie nie ma warunków technicznych. Jeśli jest tak rzeczywiście, żadna inna firma nie dotrze do Ciebie po kablu. Wyszukaj firmy dostarczającej neta bezprzewodowo (pan Google podpowie Ci gdzie szukać pod hasłem "internet bezprzewodowy w Bielsku-Białej) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Internet IP: 81.219.244.* 13.04.08, 11:04 Sprawdź: www.sferanet.pl/ Oferta wygląda ciekawie, choć nie jest zbyt tania.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urban Po co wydają kasę na reklamę? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 12:30 Wg mnie to jest bez sensu - TP wydaje ciężkie miliony na reklamę, zamiast przeznaczyć chociaż część tych pieniędzy na zwiększenie możliwości technicznych. Problem braku możliwości podłączenia neo w tej samej okolicy przerabiałem - odbijasz się od ściany. Może przełączą Cię do centrali na Złotych Łanach? Tak mają wolne porty, w Olszówce nie (no bo po co? przecież to biedna dzielnica, prawie slumsy...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Po co wydają kasę na reklamę? ? ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.08, 10:39 Mieszkam w okol.Olszówki i mam neostr. z TEPSA/Złote Łany/ i net. wciąż mi pada.... Wydzwanianie na błękitną linię to koszmar..! Każą wg. swoich procedur wykonywać głupie czynności i zabierają czas choć z góry wiadomo że awaria jest po ich stronie i na ich centrali a nie w moim kompie... Skończy się umowa,wezmę z nimi rozwód... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Po co wydają kasę na reklamę? ? ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:21 komptech z komorowic(radiówka) to najgorszy dostawca internetu w bielsku-bialej ,blokuje p2p net czesto niedziała ,a to tego jest pan Dariusz Najda bardzo niemiły,wrecz moge powiedziec chamski .nie da sie z nim normalnie porozmawiać.Ceny są dosc wysokie za bardzo niestabilne lacze p.s niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek Re: Internet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.08, 16:20 komptech z komorowic(radiówka) to najgorszy dostawca internetu w bielsku-bialej ,blokuje p2p net czesto niedziała ,a to tego jest pan Dariusz Najda bardzo niemiły,wrecz moge powiedziec chamski .nie da sie z nim normalnie porozmawiać.Ceny są dosc wysokie za bardzo niestabilne lacze p.s niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś