magdulichaa 15.02.08, 15:26 plisssssss gdzie w Bielsku można kupić chustę wiązaną, w sklepie na Kazimierza Wielkiego nie ma, błagam dajcie jakieś namiary bo muszę pilnie taką chustę kupić dla Agusi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adaja1 Re: Chusta wiązana po raz kolejny!!!! 15.02.08, 15:32 chuscianyzakatek.blogspot.com/ Magdulicha albo pod tym linkiem albo na Allegro. Pod tym linkiem podaj kobicie ile masz wzrostu to doradzi CI jaką chustę wybrać ( są różne długości wiązanych), ja jadę na warsztaty chustowe 23 lutego ale tam chyba nie ma sprzedaży ale można od nich zamówić tez internetowo www.chustomania.pl. Albo zerknij tutaj forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=44603 tam też uzyskasz poradę a dziewczyny sprzedają swoje używane chusty. Możesz też napisac do Sabciass z naszego forum, ona sama sobie chuste uszyła:) taka zdolna kobita:) Ja mam Nati i bardzo sobie chwalę. Odpowiedz Link Zgłoś
madzis12 Re: Chusta wiązana po raz kolejny!!!! 15.02.08, 20:08 ja też sobie sama uszyłam chuste to nie jest trudne, a kupić mozesz tak jak pisałam adaja1 na aleegro i na tym forum "kawałek szmaty" Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Chusta wiązana po raz kolejny!!!! 15.02.08, 22:21 dzięki, jesteście jak to słoneczko zza chmur!!!!! jutro z samego rana działam jeszcze raz wielkie dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś