e-ania1 03.12.08, 12:38 Szukam dobrego adwokata.Prosze o jakies namiary:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pigula74 Re: Prawnik 29.05.14, 16:32 poradzić na stronie mamy z bielska-białej - prawnika z warszawy, toż to naprawdę rewelacyjna porada. W sumie jak się umówię na spotkanie na 18 , to mogę przecież wsiąść do pociągu o 5 rano, po to żeby być w warszawie ok 11, posiedzę na dworcu do 18 i później nie wiem kiedy mogę wrócić do domu... fantastyczna porada, gratuluje poczucia humoru... e-ania1 napisz może do czego potrzebujesz, prawo karne, rodzinne ...itp sprecyzuj dokładnie, bo może uda się komuś wymyślić kogoś z kim współpracowało i można polecić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulkajach@wp.pl Re: Prawnik IP: *.play-internet.pl 29.03.24, 16:27 Adwokat Magdalena Chróścielewska to jedyna słuszna mecenas, którą mogę i bardzo chcę polecić. Doskonała prawnik. Jest niesamowicie skuteczna. Sprawę wygrała choć wiele innych mecenasów mówiło mi, ze raczej sans nie ma na powodzenie. A Pani Mecenas najpierw mnie uspokoiła a potem rozpoczęła działanie. Była wręcz nie do zatrzymania. Brawo! Właśnie takich mecenasów potrzeba. Gdyby ktoś chciał zapoznać się z jej dorobkiem to wejdźcie na jej stronę internetową chroscielewska-chroscielewski.com/ Odpowiedz Link Zgłoś