renik77 19.03.09, 22:45 my też dołączyłyśmy do grona chętnych na roczny zapas pampersóww, bardzo prosimy o głosiki: www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=2518&cat=ab Z góry dziękujemy:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ma2ma Re: Prosimy o głosik 20.03.09, 09:18 a macie ;) a mozemy prosic o zwrotnego??\ ps. i jak bylo na zajeciach w tefe fere? bylismy tez ale na placu zabaw i przed 17 wychodzilismy...szkoda bo myslalam, ze moze uda sie nam poznac... _________________________ Dawid i Daniel 12.10.2007 www.rosniemyrazem.pl/competition_details.php?id=945&cat=ap Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Prosimy o głosik 20.03.09, 21:51 My też wychodziliśmy przed 17, bo jednak wybraliśmy się na 16. Marta coś zaczynala kichać i została z dziadkiem, byłam sama z Danielem. A tak teraz sobie myślę, czy my przypadkiem nie zjeżdżałyśmy razem windą? Dzięki za głosik. Dla Was oczywiście też codziennie jeden dopisujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ma2ma Re: Prosimy o głosik 21.03.09, 13:39 Hmmm kojarze Daniela z placu zabaw...no wiedizsz szkoda,z e sie nie zgadalysmy...ale czy razem jechalismy winda, kojarzysz nas? my mielismy pojazd wozek zakupowy ala auto, jeden siedzial w aucie a drugi stal w wozku...trzeba sie nam kiedys zgadac i sie w koncu poznac... Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: Prosimy o głosik 21.03.09, 21:21 Wszystko się zgadza. Po raz pierwszy Daniel został sam więc nie byłam cały czas na placu zabaw, ale w dół windą zjeżdżaliśmy z Wami. W środę będziemy znowu, planuję na 16 więc może się nam uda tym razem spotkać. Dzięki za głosik, Was już też mam w ulubionych i codziennie klikam:) Odpowiedz Link Zgłoś