putka2 29.03.09, 22:15 Proszę poradżcie gdzie oprócz Auchan mozna zamówić pyszny tort np. na urodziny dziecka w rozsądnej cenie tzn. do 30 zł. za kg w bielsku białej. dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysty Re: zakup pysznego tortu...? 30.03.09, 08:31 Piecuch ma dobre very, ale nie wiem w jakiej cenie. Generalnie to dla mnie nie istnieje pojęcie 'zły tort' bo każdy z tych boskich wypieków jest niezwykle smakowity w swej smakowitej słodkości :D Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: zakup pysznego tortu...? 30.03.09, 12:04 bakus.com.pl/ zamawiam tylko tam, torty wspaniałe - małe dzieła sztuki, smaki do wyboru do koloru, gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kasilaaa Re: zakup pysznego tortu...? 30.03.09, 13:10 potwierdzam:) Bakus w Cz-Dz, tort malaga to niebo w gębie:) dobre torty są też w Cafe Vanilia na 11-go Listopada ale tam chyba ceny są dość wysokie- ale torty też pyszne, można sobie kupić jeden kawałek i sprawdzić prze zamówieniem całego Odpowiedz Link Zgłoś
alajna2 Re: zakup pysznego tortu...? 30.03.09, 21:06 BAKUS w Czechowicach, super smaczne, ładne torty, robią też wg projektu klienta, rysujesz odręcznie i oni +/- taki Ci zrobią, ceny nie sa niskie, ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś
sagittarius_84 Re: zakup pysznego tortu...? 30.03.09, 13:10 A ja poelcam SMAKOSZ na Wzgórzu. Cena włąsnie ok. 25-30 zł za kg a są naprawdę prze pyszne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: bardzo dziękuję... 30.03.09, 18:38 wszystkim za informacje i namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
marcy_83 Re: bardzo dziękuję... 30.03.09, 21:20 ja zamawialam w piekrani emilia kristoff - taka mala budka na przeciwko przystnaku mzk na pilsudskiego - tort smietanowy - rewelacja - za tort na 15 osob zaplacilam 35 albo 40 zl - naprawde niedrogi byl i bardzo lekki. Odpowiedz Link Zgłoś
renik77 Re: zakup pysznego tortu...? 31.03.09, 22:39 Ja zawsze na urodziny Daniela zamawiam w cukierni w Wapienicy - tej koło 10-piętrowców. Owocowy z bitą śmietaną mają pyszny i w całkiem przystępnej cenie. u cioci jadłam kiedyś też od nich taki tradycyjny i też byl dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
vobi Re: zakup pysznego tortu...? 01.04.09, 00:11 ostatnio jadlam przepyszny tort z bita smietana z piekarni Roll na Karpackim, ale nie wiem jakie tam ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
kateusia Re: zakup pysznego tortu...? 03.04.09, 13:15 My też polecamy Piecucha na Beskidzkim, robią pyszne lekkie owocowe torty z dziecinnymi motywami, tort tak ok 1,5 kg do 50 zł ;) mmmm zjadłabym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty a ja mam Alpen Gold 03.04.09, 21:20 maracuja i właśnie jem :D ja jem a czekolada jest jedzona i wszyscy są zadowoleni :> masz tu trochę marakujowej czekolady w oczekiwaniu na piecuchowy tort Odpowiedz Link Zgłoś