Dodaj do ulubionych

Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba

• Gość: rara Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.09, 19:07
      zwróć uwagę, Idioto, że to nie jest artykuł katolickiej gazety, a
      wręcz przeciwnie
    • Gość: Janek Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: 80.48.236.* 21.08.09, 17:21
      Gołych chłopów nikt nie widział. MI to pod prysznicami nie sprawia żadnych
      problemów. Jak ktoś nie chce widzieć nagich ciał niech nie chodzi na basen !!!
    • Gość: :| Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.09, 08:34
      Ludzka głupota nie zna granic. Szatnia służy do przebierania, a tak się
      składa, że strój po kąpieli jest mokry. Jeśli dla kogoś nagość to sensacja i
      tabu, to jego problem. A co niby taka czy taki ma innego niż 99,99% ludzkości?
      • Gość: 660 Re: Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 24.09.09, 23:40
        Najwięcej nie podoba sie to pewnie tym który maja małego <lol2>
    • Gość: Maciek Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 21:43
      pewnie wy zamykajcie zaraz basen, a gołemu zaciągcie na siusiaka kłódkę niech
      go schowa albo panie w podobny sposób, nie piszę gdzie bo to absurdalne. Nie
      zgadzam się z oburzeniem ludzi a co panowie nie mogą w męskiej sprzątać tylko
      kobita. Ja do nagości nic nie mam czy stary czy młody co się dziwicie też tak
      będziecie za kilka lat wyglądać a kierownictwo niech szatnie dostawi, i po
      sprawie i wszystko ucichnie
      • Gość: ojojoj pruderia ! IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.10, 21:02
        Przeczytałem wszystkie posty pod tym debilnym artykułem G.W.

Zdecydowana większość nie widzi problemu w nagości pod prysznicem i w szatni ,a
        spora część zdecydowanie potępia myjących się w strojach (i słusznie)
        Zastanawia mnie tylko dlaczego 99% osób nadal myje się pod prysznicem w
        kąpielówkach skoro TUTAJ tylu przeciwników????

Ja zawsze myję się nago czy to w domu czy na basenie, nie jestem pedofilem,
        zboczeńcem czy innym pedałem i mam gdzieś to co pomyślą inni zaskoczeni nagością
        w szatni, nie wyobrażam sobie bym mył się w ubraniu i tyle.

Zastanawia mnie tylko dlaczego te niefortunne napisy nadal wiszą w szatni,
        dyrekcja powinna pilnować higieny basenu, nie pruderyjnej pseudo kultury
    • Gość: M.P. Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: 213.17.138.* 23.05.10, 20:35
      Dobijają mnie ci ludzie....

Ten starszy facet: pewno jego wnukowie i on mają co innego pomiędzy
      nogami niż inni, albo babcia z wnuczką zamiast pochwy chyba pusto
      mają.

Co to za problem dla dziewczynek zobaczyć waginę innej kobiety jakby
      tego nigdy nie widziały podczas kąpieli...

to się zaczyna porąbane robić że kobiety się wstydzą kobiet, przecież
      to samo mają.

Za niedługo seks się będzie przez bluetooth-a uprawiać, a dzieci będą
      się myć w kąpielówkach w wannie.
    • Gość: Camillo Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.11, 23:30
      Jak to możliwe że sprzątaczka włazi pod męski prysznic w godzinach gdy jest on używany? Czy jak bierzecie prysznic w domu to tez Wam ktoś włazi żeby go właśnie wtedy umyć? Chore! Są zbulwersowane widokiem gołych facetów pod prysznicem? To tak jakby powiedzieć, że ktoś jest zbulwersowany widokiem lodu w lodówce albo księdza w konfesjonale. Jakaś chora polska mentalność. Poza tym co to za tytuł artykułu? Gdyby się to ludziom nie podobało to by się nie rozbierali prawda? Czy mam rozumieć, że niektórzy nie są ludźmi? To czym są, roślinami?
    • Gość: michał golas Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.11, 13:44
      moi drodzy, tu szkoda sobie język strzępić! wystarczy poczytać komentarze pod tym artykułem i wszystko robi się jasne. Moim zdaniem wszystko idzie w dobrą stronę. Powoli, ale gonimy zachód. My róbmy swoje:) A Wy brudaski nie przejmujcie się, w kościele się nie rozbiorę ani na ulicy, ale w szatni ZAWSZE!!!
    • Gość: rafal Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.124.121.147.rybnet.pl 29.01.13, 22:59
      a ktos wie gdzie w czechach mozna nago sie kapac z kobietami
      • Gość: cdnn Re: Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podo IP: *.play-internet.pl 30.01.13, 00:41
        Na ch... odgrzebujecie temat????
      • Gość: xzc Re: Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podo IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.03.13, 21:24
        Polecam czeszką wersję The Sims 3.
    • Gość: maks Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.c39.178.msk.pl 10.04.13, 15:27
      Co do nagości na basenie to nie mam nic przeciwko,(sam biorę prysznic nago) ale nie w celu eksponowania swoich walorów głównie przed dziećmi. Najbardziej wkurzają mnie osoby które gapią się na mój tyłek (jakby pierwszy raz w życiu widzieli nagiego człowieka) a sami gaci to nie zdejmą.
      Czy mi się wydaje, że zainstalowane kamery w szatniach, które rzekomo nie naruszają dóbr osobistych oraz godności użytkowników co według mnie jest mało prawdopodobne, są tak usytuowane, że łapią widok nawet przebieralni ? Czuje się jakbym był w "Big Brotherze" albo w programie "Goło i Wesoło". Przecież szafki zamykane są na elektroniczny czytnik a nie na zwykły klucz. Proponuje zainstalować kamery jeszcze w strefie z prysznicami, w saunie i w ubikacji i będzie git.
      Mam pytanie to ojców, którzy wchodzą ze swoimi córkami do męskiej szatni i do mam które ze swoimi synami wchodzą do damskiej szatni. Dlaczego nie korzystacie z tzw szatni rodzinnej, która podobno jest w Trocliku?
      Proponuje przeczytanie pkt 10 i 14 (I Cześć Ogólna) Regulaminu Krytej Pływalni Troclik

• Gość: maks Po szatni bez majtek? To się ludziom nie podoba IP: *.c39.178.msk.pl 10.04.13, 15:42
      Proponuje wprowadzić obowiązek noszenia stroju do nurkowania na basen dla mężczyzn i kobiet zakrywające całe ciało, nawet palce , a na pewno wszyscy będą szczęśliwi i zadowoleni.
      Śmiech
    • Gość: Darek Nogość w szatni jest normą IP: *.dynamic.chello.pl 01.07.14, 01:02
      Jeśli ktoś nie chce się przebierać , to niech idzie do wody w ubraniach. Ludzie co wy widzicie w nagości złego ? To jest szatnia!!! Jest mężczyzna i jest kobieta i nic po za tym, tak wyglądamy i co w tym dziwnego? Jak psy srają pod waszymi balkonami i po placach zabaw to was nie oburza ?!! a zwykła naturalna nagość ludzka was oburza? !! i to w przebieralni?!! 21 wiek i gołego tyłka się wstydzą porażka .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka