Dodaj do ulubionych

Ciszek zly fotograf

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.08.06, 11:40
Z całym szacunkiem, ale to nie jest człowiek który potrafi profesjonalnie
drukowac zdjęcia i który dba o klienta. Usługi które proponuje nie są na
profesjonalnym poziomie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Ciszek zly fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 18:10
      Nie zgadzam się. Jestem z jego usług bardzo zdowolona. Dodam tylko, że nie
      jestem zbyt fotogeniczna i zazwyczaj na zdjęciach wychodzą fatalnie -
      przeważnie zdjęcia uwypuklają to, co chciałabym ukryć (perkaty nosek, czerwone
      policzki, jakieś ślady trądziku). U Ciszka zostałam tak ustawiona, że nos wcale
      nie wyszedł perkaty, a inne mankamenty zostały delikatnie wyretuszowane. Jedyna
      wada tych zdjęć to to, że przez ten drobny retusz nie oddają właściwego wieku -
      wyszłam na zdjęciu o jakieś 10 lat młodsza (mam 32 lata). Ale to już zależy co
      kto chce mieć - czy uwiecznić siebie w danej chwili czy mieć ładne zdjęcie w
      dowodzie - dla mnie ważniejsze było to drugie.
      • michalmos Re: Ciszek zly fotograf 03.03.17, 12:49
        Koleżanko...to, że akurat wychodzi ci na zdjęciach to, coś chciała ukryć, to nie jest efekt żadnej złośliwości fotografa. Nie będę cię pytać ile masz lat, bo to niezbyt dyskretne, ale jest coś, o czymś najwyraźniej zapomniałaś. Dzisiejsza fotografia cyfrowa to nie to samo, co klisza i zdjęcie w rozmiarze 12/8. To jest 5000/3000 pikseli. To jest jakość FullHD. Takiej rozdzielczości nie oszukasz...nieststy.
    • uma.pax Re: Ciszek zly fotograf 03.09.06, 19:01
      tez uwazam ze jest marnym fotografem. Bardzo niepodobaly mi sie zdjecia ktore
      zrobil mi do paszportu.
      • lechickachata Re: Ciszek zly fotograf 13.09.06, 16:45
        Też nie polecam tej firmy. Zamawialiśmy u nich fotografa na ślub. Na siłę
        wciskali też studyjne oprócz zamówionego reportażu. Nie wzięliśmy tych
        studyjnych, bo wiocha i ogólnie nie interesowały nas. I co? Przysłali (chyba
        lekko podpitego) pana, który jeszcze dobrze nie wszedł, a już pytał kiedy będzie
        wolny, bo ma następną robotę i generalnie się nie wysilił. Ponieważ pan był o 2
        godziny krócej, niż w planie minimum ustaliliśmy, opuścili minimalnie cenę zdjęć
        przy odbiorze.
        ODRADZAM.

Gosia
        Michasia
        • Gość: Herrera Re: Ciszek zly fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 16:05
          Ja równiez nie polecam. Nie będę opisywac szczegółów, ale moja siostra nie ma
          zdjęć z komunii (z ceremonii w kościele) bo panu "nie wyszło". dzieciaki dopiero
          na drugi dzień musiały przychodzić do kościoła i udawać że pozują jeszcze raz.
    • Gość: zadowolony Ciszek , jest swietny fotograf IP: *.c31.msk.pl 14.09.06, 19:39
      Nie róbcie sobie jaj .Pan Ciszek robi najlepsze zdjęcia w Bielsku-B .
      • Gość: kontra Re: Ciszek , jest swietny fotograf IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.09.06, 12:22
        Z niego taki fotograf jak ......... juz nie dokończę
      • Gość: Gość Re: Ciszek , jest swietny fotograf IP: *.play-internet.pl 26.12.16, 16:39
        To chyba nigdy nie byłeś u innego fotografa.
    • Gość: Void Re: Ciszek zly fotograf IP: *.devs.futuro.pl 19.09.06, 13:07
      Jasne, że Ciszek to partacz - ta jego pseudo sława to zbudowana jest chyba na plotkach, które sam rozpuszcza. W rzeczywistości zero talentu, bumelanctwo i słaba jakość usług.
    • adal_m18 Re: Ciszek zly fotograf 21.09.06, 10:37
      NIestety dołączę się do grupy odradzających usługi Pana C. Kiedyś może robił
      dobre zdjęcia, ale teraz zajmuje się tylko odcinanniem kuponów. Zdjęcia
      sztampowe, bez serca, cześto słabe jakościowo, no i poziom obsługi mało
      sympatyczny powiedziałbym.
      • Gość: Rafi Re: Ciszek zly fotograf IP: *.135.178.10.static.kolnet.eu 21.11.14, 15:47
        Przez przypadek natknąłem się na ten post i muszę coś napisać bo aż mnie trafia... Też mieliśmy usługi tej firmy ale teraz to już wogóle kosmos. Niby Ciszek a nie Ciszek bo jakiś Pna Piotr niby nowa firma a jedzie na opiniach słynnego pana C. a jakość to już wogóle lipna. Ratują się zmianą nazwy jak widać. Powinno się takie coś nagłośnić.
        • Gość: Ala Re: Ciszek zly fotograf IP: *.135.178.10.static.kolnet.eu 10.08.15, 17:08
          Reklamy koło szarotki dalej wiszą ale słyszałam że ponoć to ktoś kupił od niego. Więc pewnie jest jak jest.
        • Gość: Spokojny Re: Ciszek zly fotograf IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.16, 16:20
          Witajcie. Hejt ogólnie popularny :-) Łatwo pisać nie znając tematu. Zresztą kto mi co zrobi, mogę pisać co mi się chce, a w cztery oczy to słowa nie pisną . Rafi , a jeśli chodzi o Pana J.Ciszka to jest już na emeryturze i studio podnajmuje inny gość. Robi jak robi i czas pokaże czy się uchowa na rynku. Pozdrawiam i apel do wszystkich- Szanujcie innych aby i Was szanowano :-)
    • cycki3 Re: Ciszek zly fotograf 23.12.16, 14:18
      Nikt nigdy mnie tak świetnie do zdjęcia nie ustawił i tak pięknie w kadrze nie złapał. Pan Ciszek był znakomity, najlepszy, jedyny (stara szkoła fotografii) i wielka szkoda, że już zdjęć nie robi.
    • Gość: paul019@interia.eu Re: Ciszek zly fotograf IP: *.ss.bielsko.pl 29.12.16, 11:24
      jestem Paweł rogóż pisać słodziaki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka