Gość: neczka IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.07.09, 21:49 Witam, czy ktoś miał prywatnie operację wstawienia endoprotezy stawu biodrowego w Bieslku/okolicy? Co polecacie i jaki jest przybliżony koszt? Dziękuję za każdą informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: endo Re: endoproteza stawu biodrowego IP: 77.223.200.* 14.07.09, 21:05 mam endo na kase NFZ ,ale była ze mną osoba co robiła prywatnie i wynosiło to (2005r)około 10tyś zł plus koszt rehabilitacji.To było w ustroniu ,ale najlepiej podzwonić po wszystkich klinikach i szpitalach co to robią i zapytać się osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giga Re: endoproteza stawu biodrowego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 19:08 mam 60 lat , endoprotezę stawu biodrowego mam od 10 lat, bezcementową tytanowo-ceramiczną,szpital zamówił ją dla mnie w Szwajcarii płaciłam w 1999r 6800,operacja i pobyt w szpitalu nic nie kosztował, miałam szczęście do wspaniałych lekarzy- lekarzy prawdziwych bezinteresownych ludzi za co jestem im bardzo wdzięczna.3 m-ce miałam rehabilitację i to było prywatnie.Ale nie żałuję tych pieniędzy jestem szczęśliwa i nikt by nie powiedział że mam endo. Odpowiedz Link Zgłoś