27.10.08, 17:53
Witam,

chciał bym się dowiedzieć od ludzi obeznanych w tym temacie, którą szkołę wybrać najlepiej. Z tego co udało mi się wygooglować, to ceny są miedzi 3300 a 4000... różnica dosyć spora (od czego to zależy?) ;) Tak więc prosze o opinie - gdzie się najlepiej udać, żeby jak najszybciej zdać te kategorie.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Akagi Re: PJ C+E IP: *.chello.pl 27.10.08, 19:27
      Uzyj wyszukiwarki,ten temat juz był maglowany.
      Według rankingu zdawalności,który opublikował nasz WORD / znajdziesz za pomocą
      google bez trudu/ w naszym mięście przodują 2 szkoły : Andrzej Tyła i Driver Car.

Ponaddto,licz sie z tym,że sam kurs to dopiero początek wydatków,dolicz jeszcze
      badania lekarskie,psychotesty,kurs na przewóz,ewentualnie ADRy.Dowiedz się
      też,czy nie załapujesz już sie na nowe szkolenie na przewóz,bo jesienią mieli
      wprowadzic ponad dwustugodzinne szkolenie dla nowych kierowców,koszt około 9 tyś
      złotych
      • exitek Re: PJ C+E 28.10.08, 18:58
        Wielki dzięki za odpowiedź Akagi. Rozjaśniłeś mi wiedzę swoim postem ;) Douczyłem się trochę i faktycznie nie tak łatwo zdobyć wszystkie uprawnienia (dochodzi jeszcze HDS ewentualnie).
        Wprawdzie nie było by mi żal wydać na te wszystkie szkolenia pieniędzy - ale zastanawiam się czy warto? Jak to jest z przyjmowaniem świeżo upieczonych kierowców po kursach?
        Ile średnio bym mógł zarobić jako 'zielony' (chcę sobie polepszyć, a nie pogorszyć)? I czy to prawda, że większość (jak przeczytałem w jednym poście) pracodawców zalega z wypłatami?

Z góry dzięki za pomoc ;)

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka