ben-oni Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 18.07.09, 10:17 POPIERAM!! Polskie ulice i centra miast powinny stać się polem bitwy o lepsze jutro!! Proponuję zorganizować wystawę prezentującą dzieci, ofiary pedofilskich praktyk księży katolickich (+ samych pedofilów w sutannach oraz odbytnice gwałconych ministrantów). Rozumiem, że to może były by drastyczne zdjęcia, ale taki jest świat, taka jest prawda o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat religia to wielki biznes gdzie "wybrancy" dzieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:23 strachowi co po... strzyga owieczki ... Odpowiedz Link Zgłoś
balbi.nka Szok najskuteczniej przemawia 18.07.09, 10:27 Nie dziwią nikogo z nas, nie budzą protestów wiadomości pokazujące bestialstwo dzisiejszej "cywilizacji",gdy są daleko od nas,nie dotyczą bezpośrednio - gdzieś tam...w tle codzienności się dzieją.RAZI PRAWDA,która w milczeniu krzyczy,że aborcja to nie wygodny ,bezpieczny, bezbolesny środek antykoncepcyjny? Rodzi się poczucie winy aż tak olbrzymie,że wzbudza odruchy obrzydzenia? CZŁOWIEKU !!! Ty decydujesz , jak wygląda Twoje życie. Wiara,poglądy , identyfikacja z określoną grupą - Twoje niezbywalne prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysekciarz perfidna manipulacja religijnych oszołomów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 10:27 Ochydna OBŁUDA nawiedzonych dewotów....Bestialstwo pojedynczych zwyrodnialców w zestawieniu z ofiarami wojen jest przedstawiane jako zagrożenie dla życia w ogóle i przemycana jest SUGESTIA że jedynie słuszna SEKTA stoi na straży życia. Tymczasem to jeden ze sposobów podupadajacej sekty na przetrwanie. Odpowiedz Link Zgłoś
realativity Niezłomna logika 18.07.09, 10:28 "Faktycznie, zdjęcia są dosyć drastyczne, ale przecież w porze, gdy dzieci siedzą przed telewizorami, pojawiają się w różnych programach nie mniej drastyczne widoki." Logika w stylu: skoro wiele osób kradnie, komu zrobi różnicę, jeśli ukradnie jeszcze jedna. Pełnomocnikowi prezydenta gratulujemy sprawności umysłowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnolf Re: Niezłomna logika IP: 78.8.104.* 18.07.09, 10:35 Udowodnij jakie to widoki pokazywane są w telewizji, gdy oglądaja dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
inny.obserwator Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 18.07.09, 10:29 No widzisz, może zaraz po innych miastach będą jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izzik Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 10:38 JESTEM ZA TĄ, WYSTAWĄ LUDZIE NIE WIEDZĄ CO ROBIĄ POZBYWAJĄC SIĘ DZIECKA, A JEŚLI CHODZI O NIEKTÓRE KOMENTARZE MAM WRAŻENIE ŻE PISZĄ TO DZIECIACZKI RODEM Z GIMNAZJUM KTÓRE NIE MAJĄ O TYM POJĘCIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jołka Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:50 Tak, dzieciaczki z gimnazjum... Kolega z podstawówki widzę, to zazdrości gimnazjalistą? Bo i znaki interpunkcyjne poginęły, i ktoś nie nauczył że na włączonym Caps Locku się nie pisze, bo to niegrzecznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.zone4.bethere.co.uk 18.07.09, 10:46 Jeszcze 15 lat temu w Polsce robili aborcje bez zadnych problemow tylko pozniej cos sie poprzestawialo w glowach. Jak szanowni panstwo chcecie zeby kobiety i mlode dziewczyny rodzily dzieci to lepiej powiedzcie kto bedzie utrzymywac te maluchy, bo na pewno nie nasze kochane panstwo! Te zdjecia sa okropne do tego to czysta propaganda - w momencie aborcji plod nie ma uksztaltowanych zadnych organow. Gdyby doszlo do usuniecia plodu w momencie pokazanym na zdjeciu zagrazaloby to BARDZO zyciu matki. Nikt nie powinien mowic kobietom kiedy maja miec dzieci. Nie widze nic wspanialego w rodzeniu niechcianego potomstwa - rozbite rodziny, degradacja spoleczenstwa. Zaden papierz ani kosciol ani panstwo nie moze dyktowac co kobiety maja robic ze swoim cialem. A statystyki pokazuja, ze wiekszosc Polek i tak robi aborcje, bo wyjezdzaja do Niemiec, gdzie juz nie ma glupiego prawa, ktore udaje ze problemu nie ma. Pozdrawiam odwazne kobiety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sturt Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 18.07.09, 10:50 dlaczego członkowie klubu g(a)eja walczą o zakaz mordowania zwierząt, a zabijać ludzi można i jest to "humanitarne"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sosna Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.chello.pl 18.07.09, 10:53 > I bardzo dobrze, że jest taka wystawa. > Skoro jest muzeum w Auschwitz, gdzie można zobaczyć nie mniej > drastyczne zdjęcia, to dlaczego nie pokazać prawdy o zabitych > dzieciach? celna uwaga, tylko jak sam piszesz - jest muzeum, a nie wystawa w najbardziej publicznym punkcie miasta. do muzeum chodzi się z własnej woli, świadomie, a w tym wypadku, wystawa wymusza na człowieku jej obejrzenie. i co to w ogóle znaczy, ze można omijać to miejsce? jak to stwierdził jeden z organizatorów. co to za bzdura? mieszkam w jednym z większych miast polski właśnie w okolicach rynku, codziennie przebywam na rynku w towarzystwie mojej 3 letniej córeczki i nie zycze sobie, zeby była skazana na takie widoki, skoro pilnuję by nie oglądała tego nigdzie indziej. poza tym tłumaczenie, ze dzici widzą takie rzeczy w telewizji... jak rodzice sa kretynami i pozwalają dziecku na absolutnie wszystko, to faktycznie dzieci mogą takie rzeczy zobaczyć. czy to znaczy że ta wystawa skierowana jest do idiotów i ich potomstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: 83.1.88.* 18.07.09, 11:07 A w Meksyku zabijają kobiety, słyszał ktoś o mieście Juarez? "Ofiara zostaje brutalnie zgwałcona „por las dos vias” (waginalnie oraz analnie), po czym zostaje uduszona. Przed śmiercią poddawana jest okrutnym torturom – przypalana papierosami, jej sutki zostają obcięte, a paznokcie wyrwane. Zwłoki zamordowanych, niczym śmieci, zostają porzucane na pustyni rozciągającej się za granicami miasta lub na miejskim wysypisku odpadów. Ciała niektórych ofiar są po śmierci rozpruwane i pozbawiane organów wewnętrznych" (cyt. za facet.wp.pl). Dlaczego z tego nie zrobią wystawy? Przecież to się dzieje naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mira Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.07.09, 11:10 Prawdę mówiąc nie wiem czy jest dobrze że jest taka wystawa, bo do takich pseudointelektualnych buców popierających prawo do aborcji na życzenie to i tak nie dociera... Jak przeczytałam ćwierć tej dyskusji to już mnie po prostu zemdliło. Jesteście chorzy z nienawiści, korzystacie z netowej 'anonimowości' żeby wyżyć swoje frustracje - na księżach, na matkach, na ludziach myślących. Większość pro-choice'ów tutaj wypowiadających się udaje wielce wykształconą w biologii (mistrzowie wikipedii) - przykładem jest lalunia, która uważa, że 30-tygodniowy płód tak naprawdę jest JEST MATKĄ! (zdaje się że w schizofrenii mamy do czynienia z takim charakterystycznym objawem, że człowiek nie wie, gdzie się 'kończy' on, a gdzie 'zaczyna' inny człowiek - ta panienka najwyraźniej ma powinna się przebadać). To jest żałosne - mówicie że pro-choice to wyraz wyższego oświecenia i głębszych przemyśleń - ale zamiast podać jakikolwiek racjonalny argument, to walicie od razu w księży kościoła katolickiego. Bardzo wam rośnie poziom pewności siebie? Czujecie się lepiej, jadąc po kimś, kto jest autorytetem dla innej grupy ludzi? Taka tęsknota za aborcją wynika może z tego, że macie tak nieudane życie, że wolelibyście żeby nikt inny tego nie musiał doświadczyć? Cóż za współczucie:] BTW, mówicie o prawach kobiet, tak? Prawach kobiet do morderstwa... A co z prawem kobiet do życia? Dlaczego płód płci żeńskiej nie może żyć? Bo banda idiotów uznała, że wie lepiej, czy to człowiek czy zbiór komórek? Bo jasnowidząca hołota już na przed rozwiązaniem wie, że ten człowiek będzie nieszczęśliwy, niekochany, samotny?? To chyba świadczy o tym że was nie kochano?? A ten 'wspaniały' argument o tym, że jak dziecko ma się urodzić w biednej rodzinie, to lepiej, żeby nie żyło? To znaczy co, dla was pieniądz ma najwyższą wartość? Dla pieniądza warto zabić (bo mamula oszczędzi kesz na wychowaniu)? Plugawe jednostki, pozbawione kręgosłupa moralnego (nie mówię o wartościach chrześcijańskich - mówię o wartościach w ogóle) chcą rządzić tym światem. I niestety, są tego coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoe Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:38 Ja widze duzo nienawisci i pogardy, ktora wylewa sie z Twojej wypowiedzi. Nie rozumiem jak ksieza czy kosciol moga byc autorytetem w sprawach aborcji. Myslalam, ze od tego sa lekarze. Powodow dla ktorych kobiety decyduja sie na usuniecie ciazy jest cala masa, nie tylko potencjalna bieda. Dlaczego jest tak, ze najwiecej przeciwko aborcji protestuja ksieza, mezczyzni i osobu starsze, czyli wszyscy ci, ktorzy w ciazy byc nie moga? To jest decyzja kobiet i prawo do niej powinna miec kazda kobieta. Aborcja to nie morderstwo - to bardzo czesto trudny, bolesny wybor, ktory bywa bardziej odpowiedzialna decyzja niz urodzenie dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: 94.254.230.* 18.07.09, 12:13 > Nie rozumiem jak ksieza czy kosciol moga byc autorytetem w sprawach aborcji. > Myslalam, ze od tego sa lekarze. Ja z kolei nie rozumiem po co notorycznie miesza się do tej dyskusji kościół katolicki. Jestem człowiekiem niewierzącym, a do tego przeciwnikiem aborcji. Swój pogląd zbudowałem w oparciu o prawo do życia, które rozciągam także na płód. Nie wierzę w duszę nieśmiertelną, łaskę uświęcającą etc. Jestem zdania, że płód ma prawo do życia, być może mniejsze od narodzonego dziecka i większe od np. zygoty, niemniej jednak moim zdaniem przeważające nad prawem kobiety do dokonania wyboru. Tak jak mirę z postu powyżej denerwuje mnie przekonanie zwolenników aborcji o własnej 'racjonalności', które sprowadza się do stwierdzeń w rodzaju 'KK to rydzykowo, zabobon i palenie na stosie' ergo: skoro KK jest przeciw aborcji to my światli racjonalni jesteśmy za, bo jesteśmy światli i racjonalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoe Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:43 To kosciol sie miesza do dyskusji, nie jest w nia mieszany. I probuje narzucic swoja nauke ludziom decydujacym o prawie aborcyjnym. A rozne religie roznie patrza na plod i jego prawa, wiec bardzo mnie denerwuje ta ingerencja kosciola w prawo reprodukcyjne. O KRK wiem znacznie wiecej niz Radio Maryja/molestowanie ministrantow/przywlaszczanie pieniedzy, ale nadal nie zgadzam sie z ich pozycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: 188.33.45.* 18.07.09, 16:57 Chyba się nie zrozumieliśmy, bo znów coś piszesz o KRK. Message, jaki chciałem przekazać jest taki, że jeśli dyskutujemy o aborcji to dyskutujmy o aborcji a nie o KRK, radiu maryja etc. Odpowiedz Link Zgłoś
brdymbrdym67 Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 19.07.09, 14:40 Do wszystkich, ktorzy twierdza, ze plod jest to tylko zlepek kilku komorek. Nie czytam wikipedii i biolog ze mnie marny. Jednak pamietam cos niecos jeszcze z podstawowki i liceum. Proponuje spytac sie PANTOFELKA, lub EUGLENY ZIELONEJ, czy jedna komorka to zywy organizm, czy tylko..... no wlasnie co ????? Pozabijac, wytepic wszystkie PANTOFELKI I EUGLENY ZIELONE i cale to jednokomurkowe towarzystwo !!!! Sa jeszcze organizmy dwu, trzy i wiecej komorkowe. Niestety. Mozecie pocalowac je w du..., sa za cwane na was. Gorsza sprawa z nienarodzonymi dziecmi. One sa bezbronne i bezsilne na glupote tych juz urodzonych nieczesto dzieki wlasnie ustawie zabraniajacej aborcji. Oj, jacy wy jestescie zalosni. Jestem przekonany, ze jakby Koscol nakazywal aborcje, wszyscy, jak jeden maz, ci ktorzy teraz jestescie ZA bylibyscie PRZECIW. Kazda istota nawet ta jednokomorkowa ma naturalna chec zycia. Pogadaj z komarem, ktory jest zlepkiem kilu komorek. Jak chcesz go zabic to ucieka. Dziecko w lonie matki nie ma takiej mozliwosci. Jest bestialsko mordowane !!!!!! ps. Wystawy w centrum miasta nie popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
elefant15 Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 19.07.09, 15:42 >klinikka 19.07.09, 01:13 napisała >bezmyślne piepprzeenie >nie można zabić kogoś, kto jeszcze nie zdążył się urodzić. To >bełkot. idąc twoim tokiem myślenia ,życzę ci ( nawet jak jesteś facetam )chodzenia tak ze trzy miesiące z obumarłą ciążą w brzuchu -BO PRZECIEŻ NIE MOŻE BYĆ MARTWE TO CO SIĘ NIE URODZIŁO! A jak wyjdziesz z tego cało i zdrowo to gratuluje cudu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucia Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.11.vie.surfer.at 19.07.09, 16:23 idąc twoim tokiem myślenia ,życzę ci ( nawet jak jesteś facetam ) chodzenia tak > ze trzy miesiące z obumarłą ciążą w brzuchu -BO PRZECIEŻ NIE MOŻE BYĆ MARTWE TO > CO SIĘ NIE URODZIŁO! > A jak wyjdziesz z tego cało i zdrowo to gratuluje cudu!!! Super zyczenia, uwazaj, bo do ciebie wroca Odpowiedz Link Zgłoś
elefant15 Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 19.07.09, 16:42 Gość portalu: Lucia napisał(a): > idąc twoim tokiem myślenia ,życzę ci ( nawet jak jesteś facetam ) > chodzenia tak > > ze trzy miesiące z obumarłą ciążą w brzuchu -BO PRZECIEŻ NIE MOŻE > BYĆ MARTWE TO > > CO SIĘ NIE URODZIŁO! > > A jak wyjdziesz z tego cało i zdrowo to gratuluje cudu!!! > Super zyczenia, uwazaj, bo do ciebie wroca Już mi to nie grozi ,ale dwa tygodnie chodziłam z martwym pierwszym dzieckiem -mniędzy ósmym a dziewiatym miesiącem pomimo ,że mam troje dzieci do dziś mam poczucie winy ,że coś zaniedbałam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucia Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.11.vie.surfer.at 19.07.09, 17:21 elefant15 napisał: Już mi to nie grozi ,ale dwa tygodnie chodziłam z martwym pierwszym dzieckiem - > mniędzy ósmym a dziewiatym miesiącem pomimo ,że mam troje dzieci do dziś mam po > czucie winy ,że coś zaniedbałam , Tak szczerze, to nigdy nie wiesz "co ci grozi". Z powodu twojego dziecka: Bardzo ci wspolczuje , nie zrobilas z pewnoscia niczego zlego. Pamietaj jednak moze o pewnym powiedzeniu: Nie zycz drugiemu, co tobie nie mile. Tylko tyle, poza tym przytulam, bedzie lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
elefant15 Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 19.07.09, 19:04 Gość portalu: Lucia napisał(a): > Tak szczerze, to nigdy nie wiesz "co ci grozi". Z powodu twojego > dziecka: Bardzo ci wspolczuje , nie zrobilas z pewnoscia niczego > zlego. Pamietaj jednak moze o pewnym powiedzeniu: Nie zycz drugiemu, > co tobie nie mile. Tylko tyle, poza tym przytulam, bedzie lepiej Dziękuje,teraz już tak nie boli, ale może dlatego ,że czytając te posty to złe życzenie samo się wcisło na usta , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: 94.254.230.* 18.07.09, 11:54 Dzięki za mądry post. Odpowiedz Link Zgłoś
cubryna3 Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 18.07.09, 12:53 Mira, czy ktos cię wlecze na aborcję? Nie wtracaj się do cudzych grzechów. Kazdy sam się z nich rozliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnolf Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: 78.8.106.* 18.07.09, 14:24 Ty też korzystasz z netowej anoniomowości i od buców innych wyzywasz. Przecież to tylko katolicy jadą po kościele katolickim i księżach katolickich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Mira IP: *.acn.waw.pl 19.07.09, 00:17 Mira, to walka z wiatrakami. Oni sprzeciw wobec aborcji połączą i tak zawsze z KK. Na nic logika i setne zapewnienie, że mimo, że sie nie jest katolikiem, a nawet jest kobietą i feministką, to logika i sumienie podpowiadaja, że aborcja jest zabiciem odrębnej istoty, która jest bardziej człowiekiem, niz nim nie jest, choć dla mnie jest po prostu człowiekiem w fazie embrionalenj, nawet jeśli ma on zaledwie 8 tygodni. Kazdy ma prawo do życia, bez względu na płeć, rasę i orientację seksualną. Dopisałabym do tego: bez względu na gatunek (zwierzęta)i fazę rozwoju (embrion). Za taką wystawą w centrum miasta nie jestem, ale za podejmowaniem prób uświadamiania ludziom, czym w istocie jest aborcja - jak najbardziej. Dzięki za głos, podpisuję się obiema rękami. Jako kobieta, niekatoliczka i feministka. Ale szkoda twojego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobbie2 Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.pools.arcor-ip.net 18.07.09, 11:15 Porabani katole, takie zdjecia to jest szok dla dzieci juz narodzonych, to sa faszystowskie metody. Tutaj urzednicy nie chcieli dzialac, ale jak by inni chcieli cos pokazac, to natychmiast by zadzialali.Tacy ludzie co to robia sa poszkodowani na umysle i szkodza swoja perfidia innym, nalezy ich ze spolecznestwa odizolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klima Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:16 To skoro pokazuje się zdjęcia płodów, które są zdjęciami makabrycznymi, może powiesić zdjęcia tortur za czasów krucjat? Na przestrogę! Odpowiedz Link Zgłoś
michals-3 Przypominam 18.07.09, 11:17 Przypominam, że aborcja w niektórych przypadkach jest w Polsce legalna, więc nazywanie tych co jej dokonują ludobójcami jest oszczerstwem i może podpadać pod paragraf. Dziwię się władzom lokalnym i sądom, że pozwalają na publiczne umieszczanie oszczerstw. Pominę już fakt, że wystawa zrobiona bez elementów oszczerczych byłaby z pewnością bardziej skuteczna, bo jeśli ma ona ruszyć czyjekolwiek sumienie, to tylko poprzez wzbudzenie współczucia dla dzieci nienarodzonych, a nie poprzez obrażanie kogokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.static.espol.com.pl 18.07.09, 11:19 zapraszamy taka wystawe do Szczecina! Odpowiedz Link Zgłoś
panigaja Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 18.07.09, 11:24 To jest kolejny przykład tego w jakim kraju żyjemy. Pośród ludzi o niskiej inteligencji, zacofanym...Połączenia drastycznych zdjęć nie są odzwierciedleniem rzeczywistości. Nie przesadzajmy.Wolna wola i możliwość wyboru. To jest demokracja i nikt tego nie zmieni, nawet zestawieniem zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
mawt to pikuś przy filmie np. "Piła", nudna wystawa 18.07.09, 11:24 chyba tylko osoby, które oglądają wyłącznie Modę Na Sukces, mogą poczuć się zszokowane nagromadzeniem martwych ciał - przecież media i sale kinowe są pełne trupów wystarczy kliknąć i już mamy np. materiały do wystawy o okupacji Palestyny: images.google.pl/images?q=palestine%20victim&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=pl&tab=wi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-pswiecki Może tak dowcip o pigułkach anty-koncepcyjnych? IP: *.aster.pl 18.07.09, 11:26 Starsza prosi u lekarza o pigułki nasenne i podaje nazwę. "Ależ ten lek, Szanowna Pani, to tabletki anty-koncepcyjne, a nie kompozycja nasenna". "Nic Doktorze nie pozwala mi tak dobrze spać w nocy jak te oigułki wrzucane każdego ranka do kawy mojej wnuczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata zuzanna wiedziałam! o wystawie (na pierwszej stronie) IP: 91.196.28.* 18.07.09, 11:27 dwa słowa, za to dostało się feministkom, klerowi, życiu poczętemu i każdemu z rozmówców od każdego. ot, dzieci. najfajniejsze jest to, że ile razy ktoś o tym rozmawia z zaangazowaniem jest albo formalnie w celibacie, albo, jak znaczna część feministek, waży koło stu pięćdziesięciu kilo i mała jest szansa jakiegokolwiek poczęcia tudzież zapłodnienia. ech. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal 100/100 :) 18.07.09, 11:41 Gość portalu: agata zuzanna napisał(a): > dwa słowa, za to dostało się feministkom, klerowi, życiu poczętemu i każdemu z > rozmówców od każdego. ot, dzieci. najfajniejsze jest to, że ile razy ktoś o tym > rozmawia z zaangazowaniem jest albo formalnie w celibacie, albo, jak znaczna > część feministek, waży koło stu pięćdziesięciu kilo i mała jest szansa > jakiegokolwiek poczęcia tudzież zapłodnienia. ech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahhna Re: wiedziałam! o wystawie (na pierwszej stronie) IP: *.acn.waw.pl 19.07.09, 00:24 Bzdura. Nie jestem w celibacie, jestem feministką, szczęśliwą mężatka, dwoje dzieci, w tym jedno 5 mies, wzrost 180, waga 60 kg. Wierz lub nie. Trochę pewnie burzy ci to twoje teorie, co? To teraz poszukaj argumentów merytorycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
antykkk A gdzie ofiary wojen religijnych i inkwizycji 18.07.09, 11:27 A gdzie ofiary wojen religijnych i inkwizycji największej ohydnej zbrodniczej organizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Najbardziej zbrodnicze to SS i NKWD 18.07.09, 11:40 w porównaniu z nimi inkwizycja to mały pikuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wankac Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:34 Lepiej jest usunąć Coś... Bez PROGRAMU co wydaje PRZYPADEK, jak to w świecie Zwierzęcym... aniżeli to ma potem zaśmiecać Wszechświat swoją prymitywnością Nieświadomości, łamiącej ZASADY i NORMY wykreowane dla istot Myślących. Nieświadomość WYŻSZYCH NORM ANTYMATERII... niewoli umysł i deformuje go bzdurami Wstępnej fazy Samorozwoju gatunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.chello.pl 18.07.09, 11:42 szkoda,że matki zwolenników aborcji nie dokonały aborcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoe Re: Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 11:44 I to jest wlasnie ta slynna "milosc blizniego"! Nie mam wiecej pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
rehman Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze 18.07.09, 11:54 Czy taka wystawa nie odniesie odwrotnego skutku do zamierzonego? Człowiek ma to do siebie , że do wszystkiego powoli się przyzwyczaja, zdjęcia choćby nie wiem jak były drastyczne po pewnym czasie się opatrzą i nikogo już ruszać nie będą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tczewiak Antyaborcyjnych zdjęć pilnują ochroniarze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 12:18 Ja zdecydowanie nie życzył bym sobie żeby moje nieletnie dzieci oglądały taką wystawe.Dlatego NIE dla ludzi organizujących takie manifesty Odpowiedz Link Zgłoś