Dodaj do ulubionych

Boeing 757 FAP - pytania

IP: 82.160.122.* 22.01.06, 20:44
mam pytanko lece do maroka w czerwcu liniami FAP:
-czy w czasie lotu jest pokazywana trasa lotu na monitorach?
-czy sa podawane posilki?
-czy FAP czesto zmienia godziny wylotow? Bo słyszałem że w zimie miał do
Maroka latać w poniedziałek, a zmienili na niedziele :)
-Czy dobrze działą kilma?

Dzięki za wszelkie info :)
Obserwuj wątek
    • Gość: RAF Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 23:01
      Klimatyzacja sie nie przejmuj, nawet gdyby niezbyt dobrze dzialala to za goraco
      Ci nie bedzie.
    • Gość: DreamLiner Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.compi.net.pl 23.01.06, 10:46
      Stary, lecisz w czerwcu, a juz w styczniu martwisz sie takimi pie..mi??!!!
    • Gość: o Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.crowley.pl 23.01.06, 13:29
      nie było zadnych ustalen, że zimą FFP miał latac do AGA w niedziele, od
      początku ustalony byl poniedzialek.
      • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 16:49
        W takim razie przepraszam że spytałem..widać nie można :( zapytam jeszcze raz w
        maju :) a jezeli chodzi o wylot do Maroka w niedzielę a nie w poniedziałek to
        tak nam powiedzieli w BP. :)
        • Gość: Darek Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.01.06, 17:10
          Najbliższy lot FAP do AGA jest właśnie w niedzielę 29 stycznia.
          Pytaj, nie bój się:)
    • Gość: Zuch Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 20:23
      A musisz latać tanimi liniami? Cały pobyt będziesz miał zepsuty, myśląc kiedy i
      kto po Ciebie przyleci. FAP ma 3 samoloty na krzyż w tym jedem popsuty przez
      dzielnych lotników, co się dopiero co uczą latać nie bardzo mając od kogo.
      Poleć Centalwingsem, to przynajmniej LOT do Ciebie dopłaci a będziesz miał
      gwarancję, że przeżyjesz. Chyba, że lubisz emocje lub horory ( Air Polonia,
      Helios, Flash). Zastanów sie, a głosy obrońców FAPów Cię w tym upewnią.
      • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: 82.160.122.* 23.01.06, 21:35
        Witam ponownie
        Jezeli chodzi o to czemu lece FAP...odpowiedz: "bo nie mam wyboru :)" wykupilem
        wycieczke w traiadzie a oni lataja akurat FAP. Co oczywiscie nie znaczy ze nie
        chce leciec tymi liniami..jest mi to, szczerze mowiac, zupelnie obojetnie jakie
        logo bedzie mial samolot. :) Dlaczego? Bo w zeszlym roku lecialem z Grecji
        Centarlwings i nie dosyc ze bylo opoznienie, to stalismy w autobusie na plycie
        lotniska a mechanik dokrecal srubki w skrzydlach....potem nie mielismy przez 30
        min pozwolenia na start, caly czas podczas lotu mialem wrazenie ze cos nam
        zaraz odpadnie... dziekuje bardzo z centralwings nie skorzystam :( poza tym
        bylem swiadkiem jak to central nie wylecial na Majorke z powodu awarii i ludzie
        koczowali na lotnisku... no wiec nie wiem czy Centralwings lepszy niz FAP. W
        sumie to mi obojetnie, byle doleciec. FAP jeszcze nie lecialem, wiec nic nie
        moge powiedziec... polecimy zobaczymy i mam nadzieje przezyjemy :)

Pozdawiam :)
        • Gość: poziomka Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.aster.pl 23.01.06, 22:45
          widzisz,to i tak milo,ze Triada wysyla was Fischerem.Bo na przyklad biuro
          Fischer swoich turystow na Cypr wysyla...Heliosem...
      • nocnylot Re: Boeing 757 FAP - pytania 23.01.06, 23:22
        Pisz podobne bzdury nadal... sam sobie wystawiasz swiadectwo... Ignorancji?
        Glupoty? Bezmyslnosci? Zawisci?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=531&w=34352787&a=34966028

nl
        • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: 82.160.122.* 24.01.06, 07:49
          głupoty? Ignorancji? hm... nie bardzo wiem o co chodzi. Ja tylko zapytalem, a
          wszyscy nagle (moze prawie wszyscy) zachowali sie jak cenzorzy.. nie wiedzialem
          ze na tym forum mozna tylko dobrze wypowiadac sie o central a zle o FAP. Jezeli
          takie sa zasady to ja wysiadam, zmieniam forum, bo tu sie chyba nie dogadam. To
          jest tak jak zapytalem na form turystyka czy podczas objazdu z triada sa
          fakultety i o ktorej sie wstaje. Jaka dostalem odpowiedz: Nie jedz z Traiada,
          nie warto, daj sobie spokoj, triada to oszusci... CO MA PIERNIK DO WIATRAKA? Ja
          nie pytam czy dobre biuro, czy dobre linie, bo mnie to guzik obchodzi. Zadalem
          zupelnie inne pytania, ale jak widze takich tematow nie mozna poruszac :)
          Pozdrawiam :)
          • nocnylot Re: Boeing 757 FAP - pytania 24.01.06, 11:48
            Spokojnie... Zrelaksuj sie... :) I na przyszlosc dobrze przypatrz sie drzewku
            postow... :) Moja odpowiedz byla skierowana do "Zucha", nie do Ciebie... :)
            nl
            • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:54
              spoko luz :) moja odpowiedź nie była do ciebie tylko ogólnie do kilku osób,
              które się wcześniej wypowiadały :)

ale już sobie daję spokój z pytaniem o cokolwiek :) bo i tak konkretnej odp.
              nie dostanę :)
              Pozdrawiam :)
            • Gość: buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 15:55
              a wedglu "drzewka postów" to wyglada jakbys mi odpowiadal(a) :)
    • Gość: FA FAP Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.01.06, 17:06
      Gość portalu: Buli napisał(a):

> mam pytanko lece do maroka w czerwcu liniami FAP:
      > -czy w czasie lotu jest pokazywana trasa lotu na monitorach?
      > -czy sa podawane posilki?
      > -czy FAP czesto zmienia godziny wylotow? Bo słyszałem że w zimie miał do
      > Maroka latać w poniedziałek, a zmienili na niedziele :)
      > -Czy dobrze działą kilma?
      >
      > Dzięki za wszelkie info :)

Witaj Buli!
      Ja chętnie odpowiem na Twoje pytania:)
      1. W chwili obecnej nie jest wyświetlana trasa lotu na monitorach.
      2. Posiłki są podawane takie jakie zostały zakontraktowane z biurem podróży
      (powinno być to w umowie jaką zawarłeś z biurem podróży). Będzie prowadzona
      sprzedaż tzw "SKY BAR" w którym można kupić pyszne bagietki, kanapki (wiele
      rodzajów), gorące kubki, batoniki i wiele innych pyszności:) Do picia: kawa,
      herbata (również z cytrynką), wino białe i czerwone, woda (gazowana i
      niegazowana) oraz zimne napoje.
      Lecisz poza UE więc dodatkowo będzie prowadzona sprzedaż bezcłowa.
      3. FAP bardzo żadko zmienia godziny wylotu. Co prawda lecisz dopiero za kilka
      miesięcy ale o ewentualnej zmianie będziesz poinformowany dużo wcześniej przez
      Twoje biuro.
      Co do najbliższego lotu do AGA- rzeczywiście jest w niedzielę. Nie mam
      bliższych informacji na temat kolejnych lotów do Maroka.
      4. Klima działa bez zarzutów.
      Pozdrawiam Cię i życzę miłego lotu.
      • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: 82.160.122.* 24.01.06, 17:56
        Dzięki... takiej odpowiedzi oczekiwałem :) Super :)
        Pozdrawiam
      • Gość: Buli Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: 82.160.122.* 24.01.06, 18:01
        Mam jeszcze jedno info dla tych osób, które odradzały mi lot FAP, a polecały
        CENTRAL... zaznaczam że nie jestem ani za jedna ani za druga linia lotnicza :)

Mianowicie dzisiaj mial wyladowac samolot z egiptu w poznaniu na lawicy i.. nie
        wyladowal. bo wlasnie jest w drodze, ale do Katowic :) Nie dosyc ze ma 3
        godziny opoznienia to jeszcze lotnisko zmieniono :) I co? Nadal tak bardzo
        polecacie Cental? Pozdrawiam ;)
      • Gość: :) Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 26.01.06, 13:51
        Ze wszystkim sie zgadzam ale jesli chodzi o godziny lotow to zmieniaja sie co
        tydzieñ teraz w zimowym rozkladzie.Niestety jest to bardzo uciazliwe dla
        turystow i pracownikow.Jesli tak dalej pojdzie to biura moga poszukac innych
        przewoznikow, szkoda by bylo.....mam nadzieje ze wezma sie za organizacje i
        zmobilizuja sily naziemne..:)
    • Gość: Zuch Co z Fisherem-polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:01
      Poczytaj sobie "Co z Fisherem". Ciekawa lektura dla tych co mnie opluli. Zmień
      sobie wczasy na inne z poważnym przewoźnikiem. Więcej już nic nie mówię.
      • Gość: JA Re: Co z Fisherem-polecam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 10:41
        Właśnie Zuch... Już nic lepiej nie mów.
    • Gość: ania [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • derduch Re: Boeing 757 FAP - pytania 28.01.06, 23:58
        A ja mam nadzieje ze kiedyś ktoś beknie za kłamliwe durnoty pisane w
        teoretycznie "anonimowym" internecie.
        I tu malutki apel do PR, ruszcie tyłki i zadziałajcie! Darmowa i pozytywna
        reklama w mediach gwarantowana! A wiec...
        • Gość: Pszczółka Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:17
          Twoja obrona fapu to Twój stosunek FAPu do paps co pokazuje Twój załącznik.
          • Gość: Aga Re: Boeing 757 FAP - pytania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 11:44
            Pszczółka, nie pisz głupot proszę, bo jak czytam twoje wypociny to mnie krew
            zalewa. Zrób przysługę ludzkości i nie pisz więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka