Dodaj do ulubionych

Info dla o333

30.01.10, 14:23
"Czyli rozumiem, że każdy Rosjanin mieszkający w Polsce jest obiektem
zainteresowania służb?

Nie chciałbym szerzyć paranoi, ale oczywiście co pewien czas wyrywkowo
sprawdzamy, czym oni się tutaj zajmują... Tak samo jak analizujemy, co dzieje
się pod kątem zagrożenia terrorystycznego i mamy grupy, które stale
weryfikujemy pod tym kątem. Nie jesteśmy w stanie, z uwagi na skromne zasoby
finansowe i ludzkie, objąć kontrolą wszystkich, to zresztą prowadziłoby do
paranoi i zalewu informacjami, które zaciemniają właściwy obraz. Ale wyrywkowo
co pewien czas sprawdzamy najbardziej aktywnych, którzy są nadmiernie
ruchliwi, dociekliwi, szastają pieniędzmi itp.
"

wiadomosci.onet.pl/1595733,2677,2,kioskart.html
Obserwuj wątek
    • browiec1 Re: Info dla o333 30.01.10, 14:26
      No to chyba normalne dzialania wszystkich sluzb na swiecie.
      • o333 Re: Info dla o333 30.01.10, 14:50
        oczywiście że tak ;) z resztą jestem pewien że w ramach obowiązków zaglądają na
        to forum również. Tylko nie wiem czemu miało służyć ta informacja :D
        • bmc3i Re: Info dla o333 30.01.10, 14:53
          o333 napisał:

> oczywiście że tak ;) z resztą jestem pewien że w ramach obowiązków zaglądają na
          > to forum również. Tylko nie wiem czemu miało służyć ta informacja :D

Tak pół żartem, pół serio. Trudno mi bowiem wyobrazic sobie, abym jak Ty na
          polskim, mialbym byc stałym bywalcem jakiegos rosyjskiego forum, i pisac na nim
          ze Rosjanie sa tacy, siacy i owacy.

• o333 Re: Info dla o333 30.01.10, 15:01
            przypomnij mi gdy obrażałem Polskę lub Polaków , to że ty się czujesz dotknięty
            niektórymi faktami to wcale nie znaczy że nienawidzę Polski czy Polaków , nie
            mieszkałbym tu gdyby tak było :D wyobraź sobie stoisz po bułki a dookoła sami
            ludzie których nienawidzisz ;) choć wiem czemu możesz sądzić że tak mam w końcu
            mieszkasz na Florydzie a dookoła sami Latynosi :D burito i salsa
            • bmc3i Re: Info dla o333 30.01.10, 15:05
              o333 napisał:

> przypomnij mi gdy obrażałem Polskę lub Polaków , to że ty się czujesz dotknięty
              > niektórymi faktami to wcale nie znaczy że nienawidzę Polski czy Polaków , nie
              > mieszkałbym tu gdyby tak było :D wyobraź sobie stoisz po bułki a dookoła sami
              > ludzie których nienawidzisz ;) choć wiem czemu możesz sądzić że tak mam w końcu
              > mieszkasz na Florydzie a dookoła sami Latynosi :D burito i salsa

Nie, od prawie dwóch lat juz tymczasowo nie mieszkam w Stanach. Kiedy obrażałes?
              No niekaz mi szperac po Twoich postach. Nie dalej jak wczoraj czy przedwczoraj
              napisalem Ci coś o chlebie, w zwiazku z jednym z przykładów.
              • o333 Re: Info dla o333 30.01.10, 15:21
                Rzekomej? Przypomina mi to flashe PAPu , "na
                północnym Kaukazie zlikwidowano rzekomych bojowników" "ostrzelali patrol
                milicji, znaleziono przy nich broń..." :D , w Polsce antyrosyjskość jest i
                będzie i jest zabawna wynika z kompleksów
                Nie uważam tego postu za
                obrażający Polaków, choć mogłem to napisać w ten sposób aby być bliższym
                prawdzie w Polsce antyrosyjskość jest i
                będzie i jest zabawna wynika między innymi kompleksów
                • bmc3i Re: Info dla o333 30.01.10, 15:53
                  o333 napisał:

> Rzekomej? Przypomina mi to flashe PAPu , "na
                  > północnym Kaukazie zlikwidowano rzekomych bojowników" "ostrzelali patrol
                  > milicji, znaleziono przy nich broń..." :D , w Polsce antyrosyjskość jest i
                  > będzie i jest zabawna wynika z kompleksów
                  Nie uważam tego postu za
                  > obrażający Polaków, choć mogłem to napisać w ten sposób aby być bliższym
                  > prawdzie w Polsce antyrosyjskość jest i
                  > będzie i jest zabawna wynika między innymi kompleksów

Owszem, Placy sa zakompleksieni, ale po pierwsze nie wobec Rosjan, po drugie
                  nieslusznie - wystarczy pomieszkac troche na Zachodzie, aby szybko sie z tych
                  kompleksów wyleczyc.
                  • gangut Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 16:11
                    cechuje specyficzna mieszanka kompleksu niższości z kompleksem wyższości.
                    Dodałbym, że dotyczy to stosunku do różnych narodów, do Amerykanów też.
                    • bmc3i Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 18:00
                      gangut napisał:

> cechuje specyficzna mieszanka kompleksu niższości z kompleksem wyższości.
                      > Dodałbym, że dotyczy to stosunku do różnych narodów, do Amerykanów też.

Kazdy ma swoje zdanie. Moim zdaniem, poczucie wyzszosci mamy bardzo ograniczone
                      - do kilku zaledwie nacji, poza tym do calej reszty jestesmy pelni kompleksow
                      ubiegiego krewnego.

• ignorant11 Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 19:59
                        bmc3i napisał:

> gangut napisał:
                        >
                        > > cechuje specyficzna mieszanka kompleksu niższości z kompleksem
                        wyższości.
                        > > Dodałbym, że dotyczy to stosunku do różnych narodów, do
                        Amerykanów też.
                        >
                        >
                        > Kazdy ma swoje zdanie. Moim zdaniem, poczucie wyzszosci mamy
                        bardzo ograniczone
                        > - do kilku zaledwie nacji, poza tym do calej reszty jestesmy pelni
                        kompleksow
                        > ubiegiego krewnego.
                        >

Sława!

Ja nie ma zadnych kompleksów, wystarczy zobaczyc knajpy w Cuxhaven
                        Amstrdamie czy Ostendzie, mamy duzo ladniejsze i lepsze u nich pozny
                        gierek u nas wspołczesnosc:))

Sam tez zyje raczej na zachodnim poziomie niz wschodnioeuropejskim.

Oczywiscie jako kraj stac na mniej niz np Norwegie, ale i im
                        bardziej zadroszcze fiordów tak jak np Ukraińcom ciepłego morza...

A nie słyszałem aby jakikolwiek Polak mia kompleksz wo'bey dyicyz
                        moskiewskiej jeyeli juy to ravyej dyicyz germa}skiejL)))

Natomiast dzicy sa zagrozeniem i tzreba jich ucywilizowac albo
                        ZNISZCZYC

Forum Słowiańskie
                        gg 1728585
                        • bmc3i Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 20:31
                          ignorant11 napisał:

> bmc3i napisał:

> > Kazdy ma swoje zdanie. Moim zdaniem, poczucie wyzszosci mamy
                          > bardzo ograniczone
                          > > - do kilku zaledwie nacji, poza tym do calej reszty jestesmy pelni
                          > kompleksow
                          > > ubiegiego krewnego.

>
                          > Ja nie ma zadnych kompleksów, wystarczy zobaczyc knajpy w Cuxhaven
                          > Amstrdamie czy Ostendzie, mamy duzo ladniejsze i lepsze u nich pozny
                          > gierek u nas wspołczesnosc:))
                          >
                          > Sam tez zyje raczej na zachodnim poziomie niz wschodnioeuropejskim.
                          >
                          > Oczywiscie jako kraj stac na mniej niz np Norwegie, ale i im
                          > bardziej zadroszcze fiordów tak jak np Ukraińcom ciepłego morza...
                          >
                          > A nie słyszałem aby jakikolwiek Polak mia kompleksz wo'bey dyicyz
                          > moskiewskiej jeyeli juy to ravyej dyicyz germa}skiejL)))
                          >

Ty moze nie masz, ale wiekszosc Polakow - zwlaszca Ci ktory nigdy nosa za
                          granice nei wysciubili, ma ogromne. Widac to nawet na forach wybiórczej.
                          • ignorant11 Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 21:13
                            bmc3i napisał:

> ignorant11 napisał:
                            >
                            > > bmc3i napisał:
                            >
                            > > > Kazdy ma swoje zdanie. Moim zdaniem, poczucie wyzszosci mamy
                            > > bardzo ograniczone
                            > > > - do kilku zaledwie nacji, poza tym do calej reszty jestesmy
                            pelni
                            > > kompleksow
                            > > > ubiegiego krewnego.
                            >
                            > >
                            > > Ja nie ma zadnych kompleksów, wystarczy zobaczyc knajpy w
                            Cuxhaven
                            > > Amstrdamie czy Ostendzie, mamy duzo ladniejsze i lepsze u nich
                            pozny
                            > > gierek u nas wspołczesnosc:))
                            > >
                            > > Sam tez zyje raczej na zachodnim poziomie niz
                            wschodnioeuropejskim.
                            > >
                            > > Oczywiscie jako kraj stac na mniej niz np Norwegie, ale i im
                            > > bardziej zadroszcze fiordów tak jak np Ukraińcom ciepłego
                            morza...
                            > >
                            > > A nie słyszałem aby jakikolwiek Polak mia kompleksz wo'bey
                            dyicyz
                            > > moskiewskiej jeyeli juy to ravyej dyicyz germa}skiejL)))
                            > >
                            >
                            > Ty moze nie masz, ale wiekszosc Polakow - zwlaszca Ci ktory nigdy
                            nosa za
                            > granice nei wysciubili, ma ogromne. Widac to nawet na forach
                            wybiórczej.

Sława!

No widac to ppo kompleksach takiego jorla ale to rosjanin czy ubola,
                            ale to znowu przegrany sługus rosjan

Ale Ty tez nie masz, po browcu tez nie widac...

Forum Słowiańskie
                            gg 1728585
                            • billy.the.kid Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 21:20
                              matulu-chwalom nas.

głupolka jakoś rozumiem-po prostu GŁUPOLEK.
                              ale ty matruś jak wyściubiłeś ten nosek to j8uż,łoboziuniu, jezdyś
                              mundry. najmędrszy w całem jackowie.
                              • bmc3i Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 21:30
                                billy.the.kid napisał:

> matulu-chwalom nas.
                                >
                                > głupolka jakoś rozumiem-po prostu GŁUPOLEK.
                                > ale ty matruś jak wyściubiłeś ten nosek to j8uż,łoboziuniu, jezdyś
                                > mundry. najmędrszy w całem jackowie.

No widzisz bilus, a ty jak byłes niemota, tak dalej jestes. Gdybys zobaczyl
                                troche swiata, poza ta wycieczka z Almaturem na krym - 35 lat temu - to
                                wiedzialbys ze polskie absurdy sa czesto niczym w porownniu z tym co spotyka sie
                                za granica.

• ignorant11 Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 22:00
                                  bmc3i napisał:

> billy.the.kid napisał:
                                  >
                                  > > matulu-chwalom nas.
                                  > >
                                  > > głupolka jakoś rozumiem-po prostu GŁUPOLEK.
                                  > > ale ty matruś jak wyściubiłeś ten nosek to j8uż,łoboziuniu,
                                  jezdyś
                                  > > mundry. najmędrszy w całem jackowie.
                                  >
                                  >
                                  > No widzisz bilus, a ty jak byłes niemota, tak dalej jestes. Gdybys
                                  zobaczyl
                                  > troche swiata, poza ta wycieczka z Almaturem na krym - 35 lat
                                  temu - to
                                  > wiedzialbys ze polskie absurdy sa czesto niczym w porownniu z tym
                                  co spotyka si
                                  > e
                                  > za granica.
                                  >

Sława!

I to nie tylko barbarzyńskiej i absurdalnej frfr ale równiez
                                  Niemczech czy bardzo sympatycznej Holandiii..

Forum Słowiańskie
                                  gg 1728585
                            • marek_boa Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 22:16
                              Ja kompleksy?!:) Ignorant to nie kompleksy tylko...litość dla takich jak Ty!:)
                        • marek_boa Re: Marcin Król napisał kiedyś że Polaków 30.01.10, 22:15
                          Ups! Chyba się pigułki kończą!:( Nie dość,że Bredzi to jeszcze Bełkocze!:(
      • ignorant11 Re: Info dla o333 30.01.10, 17:15
        browiec1 napisał:

> No to chyba normalne dzialania wszystkich sluzb na swiecie.

Sława!

Monitorowanie srodowisk kryminogennych jak np agencje towarzyskie i
        reszta połswiatka, w której sporo Rosjanek jest normalnym działaniem
        wszelkich policji...

Dobrze ze o333333 jest monitorowany.

Forum Słowiańskie
        gg 1728585
        • marek_boa Re: Info dla o333 30.01.10, 17:44
          Znaczy się Tobą zakmuje si...SANEPID?!:)
          • billy.the.kid Re: Info dla o333 30.01.10, 19:31
            symptomatyczne jest głupolkowata znajomośc tematyki ag.towarzyskich
            w skrócie BURDELI.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka