Gość: |v|rowa IP: *.caregroup.org 22.10.03, 22:23 ... na serio. Co bys powiedziala, jakbys sie nagle dowiedziala, ze jedna z Twoich corek ma kochanka Palestynczyka i jest z nim w 3 mies. ciazy? Co by powiedzieli Twoi sasiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanes Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:33 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > ... na serio. > > Co bys powiedziala, jakbys sie nagle dowiedziala, ze jedna z Twoich corek ma > kochanka Palestynczyka i jest z nim w 3 mies. ciazy? Co by powiedzieli Twoi > sasiedzi? nu, taki to jeszcze kamieniami nie rzuca. 5 lat moze pozyc, a potem wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:39 nu ja bim odila du harimu arabskigo za oleju!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:36 Ja sie kiedys zapytalem mojego kolegi Araba co by zrobil jak by sie dowiedzial ze jego siostra ma kochanka Zyda. W jednym zdaniu mi odpowiedzial "dlugo by nie pozyla" Odpowiedz Link Zgłoś
hanes Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:42 besciak napisał: > Ja sie kiedys zapytalem mojego kolegi Araba co by zrobil jak by sie dowiedzial > ze jego siostra ma kochanka Zyda. > > W jednym zdaniu mi odpowiedzial "dlugo by nie pozyla" Wielu uwaza, ze niechec do Zydow i potepianie ich zbrodni, jest rownoznaczne z apoteoza wszystkiego co arabskie. Na jakiej podstawie? Odpowiedz Link Zgłoś
besciak Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:53 hanes napisał: > Wielu uwaza, ze niechec do Zydow i potepianie ich zbrodni, > jest rownoznaczne z apoteoza wszystkiego co arabskie. Na jakiej podstawie? Wielu uwaza, ze niechec do Arabow i potepianie ich zbrodni jest rownoznaczne z apoteoza wszystkiego co arabskie. Na jakiej podstawie? Dokladnie to samo tylko ze na odwrot. Co masz na mysli wielu? Prowadzisz jakiesz statystyki, to prosze podaj cyferki. W tedy ja sie ustosunkuje do twoich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
hanes Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 23:34 Mysle ze jednak nie mamy tego samego na mysli, bo nie o cyferki chodzi. Na konkretne zarzuty - np. zabijanie dzieci - odpowiadacie: " A czy ci sie podoba ze oni nie myja zebow i bija zone?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: Dana mam pytanie... IP: 134.174.110.* 23.10.03, 03:08 hanes napisał: > Mysle ze jednak nie mamy tego samego na mysli, bo nie o cyferki chodzi. Na konk > retne zarzuty - np. zabijanie dzieci - odpowiadacie: " A czy ci sie podoba ze o > ni nie myja zebow i bija zone?" Jeden Izraelczyk, na moj zarzut, ze moze traktuja nieco zbyt surowo Palestynczykow (tak to ogolnie i delikatnie ujalem), odpowiedzial: "Ale to jest dzicz [dosl. savages], oni mieszkaja w namiotach". Mialem dzika ochote, zeby zapytac go, czy czytal "Winnetou" K. May'a. Ale jakos sie powstrzymalem... Odpowiedz Link Zgłoś
koszalekopalek2 Re: Dana mam pytanie... 22.10.03, 22:55 To jest zupełną niemożliwością. Obie córki Dany są “szomeret” i zaręczone z krasnoludkami! :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do mrowy IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 23.10.03, 02:19 nu, co ja bym powiedziala? mam nadzieje, ze moje corki wyjda za maz przede wszystkim za kogos, kto bedzie ich kochal. palestynczyk? tak samo bym nie chciala zeby wyszly za palestynczyka jak bym nie chciala, zeby wyszly za goja. dlaczego? bo mam doswiadczenie: wyszlam za maz pierwszy raz za goja, ktory po 8 miesiacach malzenstwa powiedzial mi, ze sie wstydzi miec zone zydowke. teraz rozumiesz? z arabem mialyby jeszcze dodatkowy problem: moje corki sa wychowane na rownych prawach z moim synem. sa samodzielne dziewczyny, ktore wiedza, ze moga same decydowac o swoim zyciu. jako zony araba nie mialyby szans na takie zycie. a co powiedzieliby sasiedzi? wytykali by ich palcami, ale to nie mialoby dla mnie znaczenia. natomiast to, ze bylyby nieszczesliwe w takim malzenstwie, gdzie kobieta moze decydowac tylko o tym, co jest na obiad, to byloby rowniez i moim nieszczesciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil no toscie sie nie dogadali... IP: *.uBRgrb01.supercable.es 23.10.03, 02:34 po co sobie takiego glupiego wzielas? moze zwyczajnie nie chcial ciebie i nie wiedzial, jak ci to powiedziec, wiec sobie zmyslil historyjke, ktora gladko lyknelas? zdarza sie. lepiej sie wtedy rozstac niz sie meczyc przez cale zycie... nie oceniaj gojow na przykladzie jednego. to nieladnie. a te uogolniajace gadki na temat arabow dodam jutro do watku o trzezwych glowach. wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brennton Trzezwa glowa Towarzysza Mirmila. IP: 192.120.171.* 23.10.03, 08:45 nudno piszeCie, islamski Towarzyszu Mirmil. w Ilu procentach malzenstw w Swiecie Islamu, kobieta ma rowny glos z mezczyzna? Moze w 1% - w bogatych rodzinach emiratow arabskich. Nie OSZUKUJCIE po komunistycznemu , Towarzyszu islamski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil komu nudno, temu nudno. ja sie bawie swietnie :) IP: *.uBRgrb01.supercable.es 23.10.03, 12:54 skoro wiesz, to po co sie mnie pytasz? rozumiem, ze pytanie retoryczne? "towarzyszu islamski" hehehehehehehhe :) zdziwilbys sie, gdybym ci odpowiedzial "towarzyszu zydowski" co??? :D spoko, spoko. ja nie z tych ;) zreszta dla mnie zyd/islamista to nie jest wyzwisko, wiec nie trafiles :D Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus skwituje wypowiedz dany 23.10.03, 02:44 ale to glupie co napisalas... wstydzil sie miec za zone zydowke..i sie z Toba ozenil... a potem sie zaczal wstydzic :))))) wiesz co dana...nie napisze do tego komentarza za to wystawienie mnie na liscie "prozydowskiej":)))bo w takim razie mi nie wypada...ale domysl sie co ja o tym mysle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: do mrowy IP: 134.174.110.* 23.10.03, 03:00 Dana, dzieki za staranie, ale nie zaliczam do konca odpowiedzi na moje pytanie. Nie brzmialo ono "Co sadzisz o wyjsciu Twojej corki za Palestynczyka?", ale "Co bys powiedziala, gdyby corka JUZ byla w 3 mies. ciazy z Palestynczykiem?". Nadal grzecznie czekam na odpowiedz. I ponownie - to pytanie jest na serio i bez zadnych podtekstow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: do mrowy IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 23.10.03, 04:57 nu, bym sie zapytala, czy chce zachowac to dziecko, czy nie. zwyczajnie, jakby zaszla w ciaze z kazdym innym. ale watpie, czy by jej sie to zdarzylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: |v|rowa Re: do mrowy IP: *.tc3.rnktel.net 23.10.03, 05:28 Ok, dzieki za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: do mrowy 23.10.03, 11:01 Gość portalu: dana33 napisał(a): > nu, bym sie zapytala, czy chce zachowac to dziecko, czy nie. zwyczajnie, jakby > zaszla w ciaze z kazdym innym. ale watpie, czy by jej sie to zdarzylo. A jakby powiedziala, ze chce go zachowac i wyjsc za tego Palestynczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: do mrowy 23.10.03, 03:30 Niewiem jezeli rozchodzi sie o kontakty damsko-meskie nigdy niema problemow i pomowien o rasizm,antysemityzm itp- dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: do mrowy 23.10.03, 03:33 Dana-ten udawany polski kaleczony- to byl zart z mojej strony.Niedawno poklocilismy sie ale to to bylo zartem!.Sam nielepiej pisze od ciebie po polsku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polit Re: do mrowy IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.03, 13:22 Jeszcze teraz powiedz ze ten goj byl Francuzem to znow bede mial problem. Moj kolega z pracy mial ojca Algierczyka , matke z szczecinskiego i teraz wiekszosc rodziny mieszka w Francji i on wlasnie mowi ze Francuzi sa wiekszymi nacjonalistami jak Niemcy. Jest to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pepita Re: Dana mam pytanie... 23.10.03, 03:08 Gość portalu: |v|rowa napisał(a): > ... na serio. > > Co bys powiedziala, jakbys sie nagle dowiedziala, ze jedna z Twoich corek ma > kochanka Palestynczyka i jest z nim w 3 mies. ciazy? Co by powiedzieli Twoi > sasiedzi? biorac pod uwage jej nienawisc do Palestynczykow nie mozna wylkuczyc ,ze jej corka jest wynikiem zwiazku wlasnie z Palestynczykiem lub innym arabem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 do mirmila i marcussa IP: 5.3.1R3D* / 192.114.47.* 23.10.03, 05:02 jak to sie ladnie mowi, kish mi mej tuches. nie prosilam was o ocene mojego zycia, i ladnie, ze zwrociliscie mi uwage, ze nie warto mowic wam prawdy. nastepnym razem bede na pytania odpowiadac inaczej. tzn, tak jak wy, bede klamac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirmil Re: do mirmila i marcussa IP: *.uBRgrb01.supercable.es 23.10.03, 13:00 to nie podawaj jego szczegolow na forum... nie bedziesz sie narazala na "ocene". zreszta sie zastanow logicznie: skoro facet sie wstydzi zydowki, to po co z nia zaczynal zwiazek i po co bral slub? wczesniej sie nie zorientowal, ze sie zydowki wstydzi? nikt tu nie twierdzi, ze on tak ci nie powiedzial. ale cos mi sie zdaje, ze tam mogl byc jeszcze jakis inny powod, danka. i czego sie wsciekasz? sama zaczelas temat, to teraz nie krec nosem. klamac tzn tak jak ty chcialas powiedziec. (pamietasz jeszcze jak uparcie twierdzilas i nadal twierdzisz, ze onz nie potepil arabow w 48???) Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dana mam pytanie... 23.10.03, 07:35 Ja bylby moje corka i Araba na miejscu zastrzelil bo wrogow nie poczeban mi w Rodzinie nawet ze musial isc do pudla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba fredzia, ty mnie powiedz, co.. IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 10:25 ...ja mam zrobić z tym tWój kordel. Ja muwie cI, ty jego sobie weś, bo ja jeGo dłużej czymac w mój domu nie moge Odpowiedz Link Zgłoś
goldbaum Re: Dana mam pytanie... 23.10.03, 11:05 fredzio54 napisał: > Ja bylby moje corka i Araba na miejscu zastrzelil bo wrogow nie poczeban mi w > Rodzinie Dana pewnie tez, ale jej troche glupio przyznac to tak otwarcie. Dlatego tez nigdy nie potepia tego, co piszesz. Dobrze, ze cie tu mamy Fredek. Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: Dana mam pytanie... 23.10.03, 11:52 goldbaum napisał: > fredzio54 napisał: > > > Ja bylby moje corka i Araba na miejscu zastrzelil bo wrogow nie poczeban m > i w > > Rodzinie > > Dana pewnie tez, ale jej troche glupio przyznac to tak otwarcie. > Dlatego tez nigdy nie potepia tego, co piszesz. > Dobrze, ze cie tu mamy Fredek. A ciebie by ja tylko tluk bo szkoda polaka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba fredzia mam pytanie... IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 12:58 ...co s tą kordełeM, bo ja nie wienm co Robić mama Odpowiedz Link Zgłoś
fredzio54 Re: fredzia mam pytanie... 23.10.03, 13:32 Gość portalu: babariba napisał(a): > ...co s tą kordełeM, bo ja nie wienm co Robić mama Ta kordle am ten polski celnik i napewno dostal rehumatzim a ja uzywam dobra koszerna bawelna biala niebieska kordle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo fredzia gnido !!!! IP: *.tpgi.com.au 23.10.03, 14:08 fredzio54 napisał: > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > ...co s tą kordełeM, bo ja nie wienm co Robić mama > Ta kordle am ten polski celnik i napewno dostal rehumatzim a ja uzywam dobra > koszerna bawelna biala niebieska kordle fredzio palancie ciesz sie ze celnik zabral tylko twoja koldre,powinien dac ci jeszcze w ryja i pare kopow w dupe na pozegnanie..zydowska gnido. Za ciagle antypolskie medzenie sam bym ci w ryja przylozyl i z glana poprawil. Odpowiedz Link Zgłoś