Dodaj do ulubionych

Katyń2 zamach coraz bardziej prawdopodobny

12.06.10, 09:05
Sława!

tekst oryginalny:

gazetapolska.pl/artykuly/kategoria/57/3102
przepisany na Forum Słowiańskie:
(łatwiej sie czyta)
forum.gazeta.pl/forum/w,12217,112790587,112790587,Stenogramy_uprawdopodobnily_zamach.html

Forum Słowiańskie
gg 1728585
Obserwuj wątek
    • marek_boa Re: Coraz bardziej prawdopodobne... 12.06.10, 09:37
      ...jest aby kontrolą psychiatryczną objąć co nie ,które redakcje prasowe w
      Polsce! Ba!Powinno być to obligatoryjne w tym samym względzie co lustracja
      kandydatów startujących w wyborach prezydenckich! Przecież nawet kierowca
      zawodowy czy to samochodowy czy nawet operator wózka widłowego podlega okresowym
      badaniom psychotechnicznym! No bo czego się spodziewać po takich redaktorach
      ,którzy w swoich artykułach powołują się na inne artykuły z innego brukowca?!
      Przypomnę tylko znany fakt jak to "Fakt" podał jakiś czas temu informację o
      ostatnich słowach załogi Tu-154 - ..."Piloci przed śmiercią krzyczeli
      >>Jezu,Jezu<< a tu się okazało ,że krzyczeli >> Kur..a,kur..a<<! Tak na chłopski
      rozum biorąc to ja jakoś podobieństwa żadnego między tymi krzykami nie dostrzegam!:)
      - Przypadek "forumowego głupka" o nicku Ignorant zaś zasługuje na co najmniej
      pracę doktorską z psychiatrii o ile nie wyżej - oczywiście obiekt badań powinien
      być jak najszybciej odwołany z przepustki i zamknięty na oddziale dla "trudnych"
      pacjentów z powodu nieuleczalności!
    • ignorant11 Ciezkie czasy dla kacapo-uboli:)) 12.06.10, 11:45

Sława!

Za haniebnego i bandyckiego prlu to taki ubola miał dobrze...
      :))
      Niet było intiernieta i taki janczar kacapski nie musiał sie produkować i
      bebnic swoje komunistyczne kacapofilskie wiernopodddańcze texty..

Bo nie udało sie ubeckim sku...synom zabanowac mnie.
      :))

A za prlu wystarczył bandytom zapis i przyłozenie studenciakom paru gum,
      do których tak bardzo tesknia ubeckie sku...sny i benadyci...

Zreszta pózny prl choc za bandyty WojciechaJ fajnie było sku...synom to
      jednak juz nie tak za BolesławaB, gdy zamiast ganiac z pała po ulicy mozna
      było jak w KOńskowoli razem z towarzyszami radzieckiemu strzelic takiemu
      ignorantowi czy niegreaczowi w tył czaszki ku chwale radzieckiej ojczyzny.

Forum Słowiańskie
      gg 1728585
      • marek_boa Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 12.06.10, 12:08
        Za dawnych "dobrych" czasów wystarczyło pójść do kościoła i już taki tuman jak
        Ignorant wiedział co ma mówić i myśleć! W nowych czasach trzeba niestety myśleć
        samemu a z tym u takich Ignorantów czy Niegraczów strasznie krucho! Stąd zapewne
        wszelkiej maści wypisywane durnoty i brednie wyssane z brudnego palucha!
        Oczywiście z drugiej strony dawne czasy dla Ignorantów i Niegraczów z powodu
        braku internetu były dużo gorsze - trudniej było pieprzyć bez sensu bo i kto
        tego chciałby słuchać?! Jeśli był dobrze wychowany to po prostu popukał się w
        głowę i szedł swoją drogą,jeśli źle to walił w ryj ,no i od tego walenia
        zaczynał następować powolny zanik szarych komórek w zdegenerowanym mózgu -
        charakteryzujący się podatnością na wszelkie oderwane o rzeczywistości
        spekulacje tudzież inne fiksacje umysłowe z myśleniem życzeniowym włącznie!
        - Po za tym jak zwykle Mylisz pojęcia Ignorant!:) To teraz żyje mnie się dużo
        lepiej bo sama myśl o tym iż to z Twoich podatków wypłacaną mam co miesiąc
        niezłą pensyjkę a z Twoich opłat na ZUS będę dostawał smakowitą emeryturkę w
        wysokości o ,której tylko Będziesz mógł Pomarzyć!:) I to jest właśnie sedno
        sprawy - czy Chcesz czy nie to i tak fundujesz mi błogie życie! Czego chcieć
        więcej?!:)
        • ignorant11 Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 12.06.10, 14:12
          marek_boa napisał:

> - Po za tym jak zwykle Mylisz pojęcia Ignorant!:) To teraz żyje mnie
          się dużo
          > lepiej bo sama myśl o tym iż to z Twoich podatków wypłacaną mam co
          miesiąc
          > niezłą pensyjkę a z Twoich opłat na ZUS będę dostawał smakowitą
          emeryturkę w
          > wysokości o ,której tylko Będziesz mógł Pomarzyć!:) I to jest właśnie
          sedno
          > sprawy - czy Chcesz czy nie to i tak fundujesz mi błogie życie! Czego
          chcieć
          > więcej?!:)

To TY mylisz pojecia. Co dla Ciebie jest błogostan to ja tyle wydaje w
          tydzien:))
          Ale to oczywista róznica w klasie człowieka, poziomu umysłowego, moralnego.

Jeden musi robic pałą przez cały miesiac a inny dwa razy kliknie w necie i
          juz ma:)) I ma nie tylko kilka razy wiecej kasy co Ty za swoja psia słuzbe
          ale jeszcze mam bardzo duzo czasu np na zeglowanie czy dokładanie takim
          wałom jak TY:))

Ale nie kazdy sie urodził MILIcjantem, choc Ty to raczej jakis MICROcjant
          jesli nawet nie NANOcjant:))

Pewnie miałes jakies haki na Weryfikatorów to Cie zrobili POLIcjantem.

PS A co Ty ciagle o kasie??? Masz jakies problemy finasowe? Kompleksy?
          • durny1 Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 12.06.10, 14:48
            Wiesz, że ci nie wolno opuszczać szpitala??
            • niegracz Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 18:22
              ostatnio gawędziłem z oficerem LWP
              wiekowym ,
              rocznik tak gdzies ok. 1925

powiedział ze rozmawiał z kolegami kombatantami
              i większość przypuszcza że to mógł być zamach

a żona jednego z nich
              ( była na robotach w Niemczech)
              stwierdziła krótko
              ; - To był zamach - sowieci to bandyci
              • ignorant11 Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 18:50
                niegracz napisał:

> ostatnio gawędziłem z oficerem LWP
                > wiekowym ,
                > rocznik tak gdzies ok. 1925
                >
                > powiedział ze rozmawiał z kolegami kombatantami
                > i większość przypuszcza że to mógł być zamach
                >
                > a żona jednego z nich
                > ( była na robotach w Niemczech)
                > stwierdziła krótko
                > ; - To był zamach - sowieci to bandyci

Sława!

Na Forum Słowiańskim zamieszaczam wiecej materialów na temat tej kolejnej
                rosyjskiej ZBRODNI.

A najlepiej bedzie gdy wygra Jarosław:))

Cały zamach bedzie na nic...

Forum Słowiańskie
                gg 1728585
                • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 19:13
                  A najlepiej bedzie gdy wygra Jarosław:))
                  Po raz kolejny zgoda.
                  Wtedy Tworki opustoszeją, bo ty i niegracz dostaniecie posady w kancelarii
                  prezydenckiej. Cała RP stanie się jednym wielkim domem wariatów.
                  Już się tego nie mogę doczekać!
                  :-))
                  • niegracz Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 20:56
                    odyn06 napisał:
                    niegracz dostaniecie posady w kancelarii
                    > prezydenckiej. Cała RP stanie się jednym wielkim domem wariatów.
                    > Już się tego nie mogę doczekać!
                    > :-))
                    ..? widac że masz mózg skrzywiony przez politykowanie

nie jestem zwolennikiem żadnej partii
                    ( interesują mnie konkrety , konkretne propozycje i opinie
                    raz jedni maja racje raz drudzy raz trzeci itd
                    w tych wyborach głosuję na Kornela Morawieckiego
                    który miał odwagę
                    walczyc z Pancerkomunaa

a zdanie tych starszych oficerów LWP trzeba uszanowac
                    byłem mile zaskoczony
                    że rozważają różne wersje

• odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 22:01
                      Przecież ja (Boże broń!) nie o polityce.
                      Ja o perspektywwicznej polityce kadrowej przyszłego prezydenta RP.
                      Przyznaj się niegracz. Marzysz o tym, aby ci d...wozili w BMW za
                      moje podatki, co?
                      Pozdrowienia-piramidalne, jak dla ignora.
                      • niegracz Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 23:51
                        odyn06 napisał:

> Przecież ja (Boże broń!) nie o polityce.
                        > Ja o perspektywwicznej polityce kadrowej przyszłego prezydenta RP.
                        > :-))
                        > Przyznaj się niegracz. Marzysz o tym, aby ci d...wozili w BMW za
                        > moje podatki, co?
                        .
                        przyznaj sie odyn
                        za duzo pijesz
                        i dlatego tak bredzisz
                        • ignorant11 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 00:12
                          niegracz napisał:

> odyn06 napisał:
                          >
                          > > Przecież ja (Boże broń!) nie o polityce.
                          > > Ja o perspektywwicznej polityce kadrowej przyszłego prezydenta RP.
                          > > :-))
                          > > Przyznaj się niegracz. Marzysz o tym, aby ci d...wozili w BMW za
                          > > moje podatki, co?
                          > .
                          > przyznaj sie odyn
                          > za duzo pijesz
                          > i dlatego tak bredzisz

Daj spokój co bedziesz z tym tepakiem zupakiem dyskutował?
                          • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 09:29
                            A co chłoptasie? Argumencików zabrakło? Tableteczki nie działają?
                            Z trepowskim pozdrowieniem!
                            Czubku
                    • ignorant11 Re: Oficerowie LWP o zamachu 12.06.10, 22:52
                      niegracz napisał:

> odyn06 napisał:
                      > niegracz dostaniecie posady w kancelarii
                      > > prezydenckiej. Cała RP stanie się jednym wielkim domem wariatów.
                      > > Już się tego nie mogę doczekać!
                      > > :-))
                      > ..? widac że masz mózg skrzywiony przez politykowanie
                      >
                      > nie jestem zwolennikiem żadnej partii
                      > ( interesują mnie konkrety , konkretne propozycje i opinie
                      > raz jedni maja racje raz drudzy raz trzeci itd
                      > w tych wyborach głosuję na Kornela Morawieckiego
                      > który miał odwagę
                      > walczyc z Pancerkomunaa
                      >
                      > a zdanie tych starszych oficerów LWP trzeba uszanowac
                      > byłem mile zaskoczony
                      > że rozważają różne wersje
                      >
                      Sława!

Bo nie kazdy oficer lwp to moiskiewski janczar.

Wielu poszło do wojska bo lubia wojsko, wielu zdawało sobie sprawe z
                      prawdziwego oblicza lwp, ale uwazało, ze trzeba miec wojsko chocby polsko-
                      jezyczne, które w w chwili odpowiedniej zrzuci kacapskie jarzmo:))

Tacy sa otwarci, a kacapy jak łody i ubola i kolaboranci z przekonania,
                      albo w rzeczywistosci kacapy idajace Polaków

Skadwiesz czy ubola to nie osławiony bandyta GPiotrowski?

Forum Słowiańskie
                      gg 1728585
                      • marek_boa Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 08:21
                        Ty Jesteś jednak ciężki kretyn Ignorant!:) Nie dość ,że po Polsku Pisać nie
                        Potrafisz to jeszcze nie umiesz liczyć!:) No cóż skoro juz ponoć strzelałem do
                        Kennedy'ego, pomagałem Agcy i mój były szef Papała to też moja sprawka to czemu
                        nie?!:) Sukienkowcy jakoś nie należą do ulubionej prze mła części społeczeństwa!:)
                        - He,he,he!:)
                      • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 09:34
                        Wielka zmiana u ignora. Od generalizacji przechodzi do indywidualizacji.
                        Wystarczyło zmienić kurację i proszę! Widać efekty.

Co do zamachu-pełna zgoda. Niegraczowy politruk z LWP doniósł, że w rejonie
                        ścieżki podejścia pod Smoleńskiem widziano W. Jaruzelskiego z procą. Jaruzela
                        rozpoznano po ciemnych okularach, a proca? Wiadomo do czego posłużyła.
                        • niegracz Re: o zamachu - wg Rosjan 13.06.10, 10:21
                          odyn06 napisał:

> Co do zamachu-pełna zgoda. w rejonie
                          > ścieżki podejścia pod Smoleńskiem widziano W. Jaruzelskiego z procą.
                          .
                          nie pisz tyle glupot- nie potrafisz się powstrzymać ? :))

Poczytaj może najpierw trochę nim znów coś pieprzniesz

np. rosyjskie fora

tu obszerna analiza i hipoteza celowego sprowadzenia samolotu do wąwozu
                          www.aviaforum.net/forum/6-779-13
                          • marek_boa Re: o zamachu - wg Rosjan 13.06.10, 10:37
                            Niegracz to nie możliwe! NIKT nie może być tak głupi jak próbujesz tego dowieść
                            o własnej osobie! Byłem przekonany ,że kiedyś Dobijesz do dna i Będziesz mógł
                            się odbić - pomyliłem się!
                            - Pisząc krótko - JESZCZE NIE DNO ALE JUŻ WODOROSTY!
                    • viking2 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 00:39
                      niegracz napisał:
                      > nie jestem zwolennikiem żadnej partii
                      > ( interesują mnie konkrety , konkretne propozycje i opinie
                      > raz jedni maja racje raz drudzy raz trzeci itd

Nie, nie maja. Zaden z nich nie ma zadnej konkretnej i spojnej wizji polskiej
                      panstwowosci, w najlepszym razie nieliczni miewaja dorazne, "tymczasowe"
                      strategie poradzenia sobie (lepiej lub gorzej) z biezacymi naglymi przypadkami,
                      w rodzaju powodz, susza, epidemia itp.
                      Paradoksalnie, jedynym polskim politykiem czasow po-komunie, ktory mial jakas
                      konkretna wizje, byl Walesa. W niczym nie gloryfikujac jego przywar (ktore
                      niezaprzeczalnie ma, bo to w koncu nie swiety, tylko normalny czlowiek) i w
                      niczym nie umniejszajac potkniec, ktorych sie dopuscil, Walesa mial jasno
                      sprecyzowana i klarowna koncepcje odsuniecia od wladzy PZPR i pozbycia sie z
                      Polski sowieckich garnizonow. Jego idea panstwowosci byla moze, nazwalbym to,
                      zawezona (by nie uzyc slowa ograniczona) i nie ogarniala szerszych a rownie
                      waznych zagadnien (spolecznych, ekonomicznych, prawnych i politycznych), ale
                      zaden z pozostalych politykow ostatniego 20-lecia nie mial nawet i takich
                      okrojonych planow.
                      Dla jasnosci: nie promuje tu idei ponownego wybrania Walesy na prezydenta, bo to
                      zupelnie nie o to chodzi.

> a zdanie tych starszych oficerów LWP trzeba uszanowac
                      > byłem mile zaskoczony
                      > że rozważają różne wersje

Nie, nie trzeba. Trzeba uszanowac kilku starszych panow, ktorzy - z racji wieku
                      - w wiekszosci byli swiadkami, a czesto uczestnikami wydarzen II wojny swiatowej
                      i przypuszczalnie niejedno przeszli. Ale ich zdanie na temat katastrofy
                      smolenskiej ma mniej wiecej taka sama wage, jak wnioski pani Krysi od fryzjera
                      na rogu, tego inzyniera Markowskiego z trzeciego pietra, czy pana Krzysia z
                      warszatu blacharskiego. Wszyscy przeczytali stenogramy nagran, obejrzeli TVN i
                      posluchali radia - i wiedza dokladnie tyle samo.
                      A ta wiedza sprowadza sie do tego, ze nie ma jeszcze zadnej konkluzji, bo
                      badania i sledztwo sa w toku. Stopniowo ujawniane materialy moga tylko
                      sugerowac, w jakim kierunku zmierza teoria o przyczynach katastrofy, ale
                      mowienie "to mogl byc zamach" ma tyle samo sensu, co mowienie "to na pewno kosmici".
                      • niegracz Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 09:39
                        viking2 napisał:

>
                        > Nie, nie trzeba. Trzeba uszanowac kilku starszych panow, ktorzy - z racji
                        wieku - w wiekszosci byli swiadkami, a czesto uczestnikami wydarzen II wojny
                        swiatowe
                        > j
                        > i przypuszczalnie niejedno przeszli. Ale ich zdanie na temat katastrofy
                        > smolenskiej ma mniej wiecej taka sama wage, jak wnioski pani Krysi od fryzjera
                        > na rogu,
                        > A ta wiedza sprowadza sie do tego, ze nie ma jeszcze zadnej konkluzji,

.
                        i o to chodzi
                        nie ma konkluzji ,śledztwo w toku
                        a tu w mediach, na forum
                        wielu formułuje ostateczne konkluzje: np. wina pilotów (?????)

a uszanować zdanie weteranow oficerów LWP napisalem w innym kontekscie

- jak widac chocby z tego forum ale i w mediach i w kontaktach z takimi ludzxmi
                        w zyciu codziennym

jest sporo trepów ze spranymi mózgami przez sowiecka propagande

ci od razu odrzucaja wszelkie warianty gdzie wina, część winy byłaby po
                        stronie rosyjskiej

a ci weterani mają jednak wiedzę o tym jak sowieci potrafili działac
                        a wspołczesna Rosja to w jakiejś czesci kontyunuacja tamtego systemu
                        - dlatego wariant zamachu uznaja za prawdopodobny

a nie mozna tez wykluczyć że służby przesadziły w akcji utrudniajacej
                        albo że ktos zę służb okazal sie nadgorliwy w zakresie tych działan
                        ..............................................................................
                        przecież księdza Popiełuszko zabili funkcjonariuze z własnej inicjatywy- tak
                        wykazało śledztwo- Góra nic nie wiedziała...
                        owszem Kiszczak zarzadził ale obserwacje, utrudnianie dzialalności anty
                        • marek_boa Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 10:16
                          Niegracz a co się Będziesz szczypał?! Skoro ludkowie z LWP "mieli wiedzę jak
                          sowieci potrafili działać"(może jakieś przykłady???) to pewnie chodzi o okres II
                          WŚ bo później to raczej marnie z ta wiedzą - Napisz co o katastrofie pod
                          Smoleńskiem sądzą ,żyjący jeszcze weterani wojny Polsko-Bolszewickiej!:) Nie od
                          parady były by też jakieś komentarze z wojny Rosyjsko-Japońskiej ale te to już
                          jednak od okultysty!:)
                          - No właśnie!:) A ja osobiście zabiłem Kennedy'ego,zatrudniłem Ali Agce,
                          udusiłem Popiełuszkę i zastrzeliłem Papałę!:)
                        • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 10:41
                          est sporo trepów ze spranymi mózgami przez sowiecka propagande

Czy to niegraczu nieszczęsny nie jest komplement dla mnie?
                          jeżeli tak, to dziekuję.

Ty musisz być szczęśliwym człowiekiem.
                          Dlaczego?
                          Dlatego, że otwarte forum pozwala stanąć tobie w jednym szeregu z innymi, którzy
                          w realu olali by cię sikiem ozdobnym. Bo jakimż ty niegraczu możesz być
                          partnerem np dla mnie? Żadnym-niegraczu-żadnym.
                          Bo kimże ty jesteś?
                          W wojsku nie byłeś nawet gaciowym, wiedzy militarnej- na ten temat wypowiadał
                          się Boa - nawet embrionalnej, wykształcenia przydatnego na forum - za grosz,
                          stan zindoktrynowania - jak u komsomolców, cytatomania od marnych cytatów,
                          j.polski na poziomie Wólki czyli - ogólnie luźna kicha.
                          Popatrz w lustro. Co widzisz? Faceta, który ma himalaje kompleksów, po....ne
                          życie, zero osiągnięć i tylko forum, bo tu znaczy cokolwiek.
                          Ty nic nie znaczysz w realu, ale jeżeli lekarz odpowiadający za terapię zalecił
                          ci udział na forum militaria, to bądź obecny.
                          Nie wyszło wprawdzie z Finlandią i napastnikiem Stalinem, kicha ze Smoleńskiem
                          piramidalna, ale się staraj. Może jeszcze jakiś wątek budujący wymyślisz.
                          Gdybyś miał jakieś pomysły to pisz na priva. Skonsultujemy.
                          Na razie przyjmij serdeczne trepowsko-elwupowskie pozdrowienia przy rosole. Sam
                          ugotowalem.
                          Pozdrowienia przekaż pod siódemkę. Wumlowskie.
                          • marek_boa Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 10:47
                            No Popatrz cholercia Odynie!:) Ja dzisiaj robię schabowe,z młodymi
                            ziemniaczkami i kapustką(również młodą!)!:)
                            - No to smacznego!:)
                            -Pozdrawiam!
                            • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 13:49
                              Schabowy? Z młodą kapustą? Też lubię:-))
                              U mnie ozór wołowy w sosie chrzanowym.
                              Sam zrobiłem
                              Pozdrawiam smacznie.
                              • marek_boa Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 15:29
                                Cholera Umiesz pobudzić apetyt!:)
                                - Na wzajem!:)
                          • niegracz Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 14:57
                            odyn06 napisał:
                            . Bo jakimż ty niegraczu możesz być
                            > partnerem np dla mnie? Żadnym-niegraczu-żadnym.

>wiedzy militarnej- - za grosz,

>
                            > Nie wyszło wprawdzie z Finlandią i napastnikiem Stalinem, kicha ze Smoleńskiem
                            > piramidalna, ale się staraj.
                            .

buahahahahaha
                            ty odyn to rzadki przypadek ydyjoty- megalomana :))

wskaż jakiś post merytoryczny twego autorstwa w temacie Finlandii czy np.planów
                            sowietów uderzeenia na Zachód :))
                            nie ma takowego bo jestes merytorycznie dętka :)))

merytorycznie to ty potrafisz sie wypowiedzieć
                            ale co najwyżej o waleniu trepami w asfalt :)))
                            • marek_boa Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 15:28
                              Widzisz Niegracz nawet gdyby tak było jak Piszesz to już choćby w tym Odyn ma
                              nad Tobą przewagę gigantyczną! Ty dopiero po kopniaku w du..ę i upadku na
                              jezdnię Dowiedział Byś się co to trep i asfalt - a tak dalej nie Wiesz!
                              • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 14.06.10, 10:28
                                Nie przeczę. Jako żołnierz kompanii honorowej walenie w asfalt miałem dobrze
                                opanowane. Przed Grobem Nieznanego Żołnierza - 4 razy.
                                Do dzisiaj wspominam najlepsze trepy na świecie - całe skórzane z 35 gwoździami
                                i podkówką.
                                I tu przydałby się niegracz. Do czyszczenia trepów - za głupi, ale może do
                                prostowania gwoździ? Kto wie?
                                A kopnąć niegracza trepem w d...? Toż to byłby komplement zbyt wielki!:-))
                • swarozyc Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 00:24
                  na forum chrzescijanskie wchodza tylko za przepustkami czarne dupowkrety.
                  Slowianie, jak ja, nie moga. Ignorant jako admin mnie zabanowal.
                • odyn06 Re: Oficerowie LWP o zamachu 13.06.10, 09:26
                  Jeżeli to był były politruk, to jesteśmy w domu.
                • tornson Re: Oficerowie LWP o zamachu 14.06.10, 11:44
                  ignorant11 napisał:

> A najlepiej bedzie gdy wygra Jarosław:))
                  On w II turze przegrałby nawet z Kononowiczem czy Korwinem. A nawet jeśli wygra
                  to co? Co on może zrobić, co najwyżej będzie wetował wszystkie
                  prawicowo-liberalne ustawy tylko i wyłącznie z niechęci do PO, przechodzić będą
                  tylko te ustawy na które zgodzi się SLD (większość do obalenia weta prezydenta),
                  czyli takim pajacom jak ty niepomyślne! :>
                  I to jest właśnie piękne, jaki nie byłby wynik tych wyborów, takie gó...jady jak
                  ty i tak przegrają!! :D
          • marek_boa Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 12.06.10, 20:44
            Chłopczyku nie rozśmieszaj mnie!:) Ty i poziom umysłowy??!:) Chyba poniżej
            zera!:) Klasa?! - Chyba 3 szkoły podstawowej!:)
            - Buachachacha!:) Ignoranciku gdybym "robił pałą" to już dawno tą pałę Poczuł
            Byś na własnym grzbiecie!:)
            - Ty mi "dokładasz"???!:) Buachachacha!:) Dawaj jeszcze kilka takich tekstów -
            :):):)
            - Nie, niestety dla Ciebie nie mam!:) Kompleksy?!:) Aleś Ty Głupi:)
            • axx611 Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 13.06.10, 08:03
              Przy okazji zwracam uwage sokdatesce na koniecznosc i swiety
              obowiazek jakim jest bedzie zakup helikopera salonki glownie dla
              naszych kapelanow.Trzeba ich wyselekcjonowac z grupy a reszcie
              zaserwowac jakis zdezelowane jety czy dobre maszyny sovieckie.Zanych
              szkolen bo samoloty lataja i bez pilotow.We wszystkich dobre i
              dobrze zaopaterzone barki z przednimi trunkami.Moze cos w zyle dla
              uspokojeia nerwow. Generalom trzeba sewowac podwojna dawke zeby nie
              walesali sie po samolocie.Lepiej chyba bedzie jak dadza sobie w
              gardlo,
              Na marginesie pytanie,czy sovieckim piloom z pokazow w Radomiu
              zbudowany pomnik? Jaka byla przyczyna wypadku?
              • marek_boa Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 13.06.10, 10:18
                Przyczyn wypadku Białoruskiego samolotu na pokazach w Radomiu do tej pory nie
                podano do publicznej wiadomości i prędko się nie zanosi aby je opublikowano!
                -Pozdrawiam!
                • maxikasek Re: Ciezkie czasy dla Debili!:) 14.06.10, 11:44
                  Bo strona białoruska nie wyraziła zgody. I póki nie wyrazi raport z polskiego śledztwa (z udziałem Białorusinów) pozostanie tajny. ;-)
                  Pozdro
    • rzewuski1 Re: Katyń2 zamach coraz bardziej prawdopodobny 13.06.10, 10:55
      zgadza sie to był zamach
      ale potem ignorant nie płacz prezydent Jarosław Kaczynski znów
      zginie w katastrofie lotniczej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka