Gość: dr scott IP: *.tg.akk.net.pl 02.08.03, 23:01 kazy forumowicz niech sie wpisze. swojego nicka prosze napisac w temacie i aktualny numer forumowicza w spisie. no zobaczymy ilu nas jest tak naprawde ;) moze palce jednej reki wystarcza..... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Forman Re: 3 -Forman IP: proxy / 192.168.3.* 02.08.03, 23:17 Vel Von Vormann. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 19:12 no jak widac jest nas tak naprawde 3 ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.protonet.pl 03.08.03, 21:29 Gość portalu: dr scott napisał(a): > no jak widac jest nas tak naprawde 3 ;/ Czy ja też mogę dołączyć do tej grupy pod silnym wezwaniem? - jesli tak,to jest nas trochę więcej.Pozdrowienia dla stałych bywalców i tych zaglądających. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 03.08.03, 22:03 Gość portalu: Zosia napisał(a): > Gość portalu: dr scott napisał(a): > > > no jak widac jest nas tak naprawde 3 ;/ > Czy ja też mogę dołączyć do tej grupy pod silnym wezwaniem? - jesli tak,to jest > > nas trochę więcej.Pozdrowienia dla stałych bywalców i tych zaglądających. jasne Zośka ze mozesz!! wpisz swojego nicka w temacie z numerkiem 4 ;) i zagladaj czesciej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4 Zosia Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.protonet.pl 03.08.03, 22:58 Dziękuję za oficjalne i sympatyczne przyjęcie do grona forumowiczów - cieszmy się,że jest nas tylu - ufam,że będzie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 04.08.03, 12:29 no no jusz nas 5! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 04.08.03, 23:31 moze jeszcze sie ktos przylaczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 05.08.03, 10:27 drcarlos napisał: > moze jeszcze sie ktos przylaczy?? a gdzie Ewka alias evek?? moze na wakacjach? bo cos dawno nie pisala. a moze pojechala porty zwiedzac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: proxy / 192.168.3.* 05.08.03, 10:46 Z poprzednich postów wynika że Evek olotniła się z naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 05.08.03, 12:13 Gość portalu: Forman napisał(a): > Z poprzednich postów wynika że Evek olotniła się z naszego miasta. ojejku. to bylaby strata nie do opisania! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 05.08.03, 13:58 Gość portalu: dr scott napisał(a): > Gość portalu: Forman napisał(a): > > > Z poprzednich postów wynika że Evek olotniła się z naszego miasta. > > ojejku. to bylaby strata nie do opisania! noo... nasza forumowiczka... i kto teraz bedzie pisac?? a wiadomo ze w tych czasach kazdy post sie liczy!! a gdzie sie podzial RysiekD?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: 6. yasny IP: *.tg.akk.net.pl 06.08.03, 16:41 yasny napisał: > witamy kolege. cosik dawno sie nie odzywales. napisz czasem cos wiecej ;) bedzie razniej w wiekszym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 6. yasny 06.08.03, 22:11 cos dlugo sie nie odzywales.... jak tam wakacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: 6. yasny 08.08.03, 23:28 wakacje calkiem niezle wyjazdy, remonty itp :) i jakos tak do komputera mnie ostatnio nie ciagnie ... chyba przez pogode ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tato2 7- tato2 IP: *.piekary-sl.net 06.08.03, 17:43 Może to zbyt wysoki numer,ale aż zza miedzy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 9. 06.08.03, 22:12 Ciebie tez juz dawno na forum nie bylo... mama nadzieje ze fajnie bylo na wakacjach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rysiekd 10 - RysiekD 08.08.03, 03:06 Gość portalu: dr scott napisał(a): > ... no zobaczymy ilu nas jest tak > naprawde ;) moze palce jednej reki wystarcza..... ;/ Druga ręka się skończyła ;-) Dla przypomnienia dawniej RysiekD teraz już z małych rysiekd bo to wszystko przez gazete.cośtam Oni ograniczają moją swobode obywatelską nie dając mi możliwości pisania mojego nicku tak jak bym chciał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 10 - RysiekD 08.08.03, 16:16 ryśq zawiadom kumpli zeby tez cos czasami popisali na forum! w wiekszym gronie lepiej wymienia sie poglady... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: 11. tomek IP: proxy / 192.168.3.* 09.08.03, 07:06 tom1 napisał: > o ile wolno mi sie wpisac > > pozdrawiam wszystkich wolno wolno --to nie jest prywatne forum Formana ,doktorków i innych .Nawet masz obowiązek się wpisać ! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: 11. tomek 09.08.03, 12:23 Gość portalu: Forman napisał(a): > tom1 napisał: > > > o ile wolno mi sie wpisac > > > > pozdrawiam wszystkich > > > wolno wolno --to nie jest prywatne forum Formana ,doktorków i innych .Nawet > masz obowiązek się wpisać ! hehe.. no dokladnie.. a jestes z centrum TG czy z okolic?? PS. trzeba liczyc juz na trzeciej rece! a kaj tam ta jedna.... Odpowiedz Link Zgłoś
erskine Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 10.08.03, 19:49 czy ja tez moge sie zapisac? Chyba jestem najmlodsza! Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 10.08.03, 21:03 no jasne! przeciez o to chodzi! i zachecaj innych do czynnego udzialu w zyciu forum TG ;) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: *.tg.akk.net.pl 10.08.03, 21:44 erskine napisała: > czy ja tez moge sie zapisac? Chyba jestem najmlodsza! erskine jasne ze mozesz sie zapisac. no ladnie mamy juz 12 forumowiczow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott robi sie sympatycznie :D IP: *.tg.akk.net.pl 10.08.03, 21:48 zapraszam do pisania w innych wątkach. jest nas spora grupka... i bedzie przyjemniej spotkac sie przy piwq ;D Odpowiedz Link Zgłoś
nickowa Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 10.08.03, 23:09 Gość portalu: dr scott napisał(a): > kazy forumowicz niech sie wpisze. swojego nicka prosze napisac w temacie i > aktualny numer forumowicza w spisie. no zobaczymy ilu nas jest tak > naprawde ;) moze palce jednej reki wystarcza..... ;/ Ja przycupnę gdzieś w kąciku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr scott juz nas 14 IP: *.tg.akk.net.pl 12.08.03, 10:01 no ladnie ladnie :) pozdro dla wszystkich 13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: juz nas 14 IP: *.karo.punkt.pl / *.gazeta.pl 12.08.03, 20:47 A ja juz nie wiem, który jestem;-) Ale JESTEM:-) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: juz nas 14 12.08.03, 20:56 Gość portalu: Jerry napisał(a): > A ja juz nie wiem, który jestem;-) > > > Ale JESTEM:-) no chyba 15. wpisz sie jak nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
drcarlos gdzie on sie podzial?? Radek!! wracaj!! 12.08.03, 23:17 no to trza szykowac nastepna reke! a wlasnie... gdzie sie podzial Radek?? pisal ad. drazka panharda a sie tu nie wpisal.... but why?? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: gdzie on sie podzial?? Radek!! wracaj!! 12.08.03, 23:19 drcarlos napisał: > no to trza szykowac nastepna reke! a wlasnie... gdzie sie podzial Radek?? pisal > > ad. drazka panharda a sie tu nie wpisal.... but why?? pisal na konkretny temat oferujac konkretna pomoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 20.08.03, 23:00 odgrzebalem to aby i nowi mogli sie wpisac, wszak spis jest powszechny i nadal aktualny :D Odpowiedz Link Zgłoś
kij_w_mrowisko Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 21.08.03, 15:25 No to się wpisuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: 16 IP: proxy / 192.168.3.* 21.08.03, 17:30 W końcu nie mam numerka .Zamiast nadać sobie L.P to wpisałem sie pod Tomka pytając o Evkę ! Sąd koleżeński moze złożyć wniosek o ukaranie mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_scott Re: 16 21.08.03, 19:04 Gość portalu: Forman napisał(a): > W końcu nie mam numerka .Zamiast nadać sobie L.P to wpisałem sie pod Tomka > pytając o Evkę ! Sąd koleżeński moze złożyć wniosek o ukaranie mnie. niebardzo qmam o co chodzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: Coś mi się IP: proxy / 192.168.3.* 21.08.03, 21:37 ....liło.przecież mam 3 kę. sorry za zamieszanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Forman Re: powszechny spis forumowiczow nr 2 IP: proxy / 192.168.3.* 22.08.03, 12:22 Prosze o wpis pani Evek ! Odpowiedz Link Zgłoś