browiec1 28.03.12, 16:44 Co to niby jest,poza tym ze "bombowiec dalekiego zasiegu"? dziennikzbrojny.pl/aktualnosci/news,2,1212,aktualnosci-z-europy,pak-fa-pak-da-a-100 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kstmrv Re: PAK DA 28.03.12, 16:51 www.aviationweek.com/aw/generic/story_channel.jsp?channel=defense&id=news/awst/2012/03/19/AW_03_19_2012_p64-434177.xml&headline=Fighters,%20Missiles%20For%20Countering%20Stealth&next=10 Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: PAK DA 28.03.12, 18:07 browiec1 napisał: > Jest tam cos o tym Paku? Rosyjski stealth i anti-stealth (PAK-DA ma być stealth) en.wikipedia.org/wiki/PAK_DA Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: PAK DA 28.03.12, 20:07 Nie na temat ale calkiem zabawne. Ten kwiatek jest najlepszy: "For aircraft, Russian defense planners have chosen quality over numbers, with the future force being based on three 30-ton-plus fighter-strike aircraft from Sukhoi" A wracjac do tematu stwierdzenie ze Rosjanie wprowadza do linii nowy strategiczny bombowiec w 2020 jest oderwane od wszelkich realiow (to szybciej niz Amerykanie wdrazaja samolot tankowiec). Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: PAK DA 28.03.12, 20:42 marek_ogarek napisał: > Nie na temat ale calkiem zabawne. Ten kwiatek jest najlepszy: > > "For aircraft, Russian defense planners have chosen quality over numbers, with > the future force being based on three 30-ton-plus fighter-strike aircraft from > Sukhoi" > > A wracjac do tematu stwierdzenie ze Rosjanie wprowadza do linii nowy strategicz > ny bombowiec w 2020 jest oderwane od wszelkich realiow (to szybciej niz Ameryka > nie wdrazaja samolot tankowiec). Hehhehe a ogarek jak zacięta płyta ciągle swoje. Odkąd pamiętam zawsze twierdził że "Ruscy nie dadzą rady" a Ruscy na złość . Nie przejmuj się ogarek z obecnym stanem zdrowia ( widocznie ci się pogorszyło) nie dożyjesz kolejnego upokorzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: PAK DA 28.03.12, 23:32 Ot kolejny cham z Rosji i to do tego glupi. A co takiego daliscie rady? Sklecic kilka prototypow PAK FA ktore technicznie sa lata swietlne za prototypem raptora z przed 2ch dekad? Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: PAK DA 28.03.12, 23:38 marek_ogarek napisał: > Ot kolejny cham z Rosji i to do tego glupi. A co takiego daliscie rady? Skleci > c kilka prototypow PAK FA ktore technicznie sa lata swietlne za prototypem rapt > ora z przed 2ch dekad? :) no tak bo ty wiesz jak się nim lata i jaki będzie. Chciałbym tobie przypomnieć że uważałeś że w ogóle go nie ma. To samo mówiłeś o radarach AESA powyżej 1000 modułów . I wiele wiele innych . Do tego ostatnio nie da się z tobą dyskutować bo pleciesz farmazony , kiedyś przynajmniej mogłeś się przyznać do błędu ;) . I nie jestem chamem stwierdzam fakty . Gorzej ci Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: PAK DA 28.03.12, 23:50 To nie dyskutuj, rozwiazanie proste jak drut. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: PAK DA 29.03.12, 00:52 marek_ogarek napisał: > To nie dyskutuj, rozwiazanie proste jak drut. Jest to rozwiązanie ale byłeś jedynym uber pro amerykańskim człowiekiem którego szanowałem na tym forum. I taką kaszanę odstawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_ogarek Re: PAK DA 29.03.12, 04:53 Proamerykanskim ? Coz, tak sie potoczyly moje losy ze USA stalo sie moja druga ojczyzna, a na ojczyzne sie nie bluzga jaka by nie byla. Kryrtykowac to co jest zle moge ale nie w dyskusjach z ludzmi ktorzy uwazaja USA za samo zlo bo to nie ma najmniejszego sensu. Co do szanowania, to mnie uczyli ze kogos kogo sie szanuje sie nie obraza. To ze napisalem iz zapowiedzi wprowadzenia do linii PAK DA uwazam za smieszne tak jak i nawzwanie Su-34 jakoscia, nikogo personalnie nie obrazalo. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: PAK DA 29.03.12, 08:17 marek_ogarek napisał: > Proamerykanskim ? Coz, tak sie potoczyly moje losy ze USA stalo sie moja druga > ojczyzna, a na ojczyzne sie nie bluzga jaka by nie byla. Kryrtykowac to co jest > zle moge ale nie w dyskusjach z ludzmi ktorzy uwazaja USA za samo zlo bo to ni > e ma najmniejszego sensu. Oni ci ludozercy nie uwazaja USA za samo zło... Oni wiedza ze Rosja jest w 99% złem.sie boja USA.., bo wiedza, ze nie potega ekonomiczna i militarna USA i Zachodu jest zagrozeniem.., ale NAsze Wartosci... Bo nasze wartosci zniszcza Rosje zniszcza samodzierzawie.., bez którego Rosja moze byc tylko sporym, choc szczesliwym krajem ale nie mocarstwem... A im zalezy tylko na tym aby sie ich bali... Ale zmiany w Rosji sa nieuniknione... Oni > Co do szanowania, to mnie uczyli ze kogos kogo sie szanuje sie nie obraza. To z > e napisalem iz zapowiedzi wprowadzenia do linii PAK DA uwazam za smieszne tak j > ak i nawzwanie Su-34 jakoscia, nikogo personalnie nie obrazalo. Oni nikogo nie szanuja, oni pragna abysmy sie ich bali.., ale nie az tak silni aby nas przestraszyc... Nawet oficjalnie Sikorski z nich kpił proszac aby straszyli atakiem jadrowym czesciej niz raz na kwartał:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: PAK DA 29.03.12, 02:40 marek_ogarek napisał: > To nie dyskutuj, rozwiazanie proste jak drut. Co Ty sie wdajesz w dyskusje kulinarne z ..ludozerca:))) Przeciez oni sa najlepsi w mirie... Oni maj rekord w dlugosci zycia 58 lat... I w zaidsieniu... I w spozyciu alkoholu... Odpowiedz Link Zgłoś
kstmrv Re: PAK DA 29.03.12, 13:02 marek_ogarek napisał: > Ot kolejny cham z Rosji i to do tego glupi. A co takiego daliscie rady? Skleci > c kilka prototypow PAK FA ktore technicznie sa lata swietlne za prototypem rapt > ora z przed 2ch dekad? www.altair.com.pl/start-7698 Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: PAK DA 28.03.12, 22:12 A takie tam projekty! militaryrussia.ru/blog/topic-270.html Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś