rzewuski1 16.06.12, 22:47 a nie mówiłem ze Polscy piłkarze reprezentują ten sam poziom co rosyjscy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: i co Misza? 16.06.12, 22:51 no trudno, ale i tak nasi zaskoczyli w tym euro;) muszę tylko zmartwić uefę-na inne mecze nie mam czasu ni ochoty :P Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: i co Misza? 16.06.12, 22:55 Wszystko przez Tytonia,niepotrzebnie przedluzyl nierealne marzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: i co Misza? 16.06.12, 22:54 Najpiekniejsze jest to,ze Polske i Rosje pogodzily dwie druzyny z ktorych sobie wszyscy jaja robili;) I jako calosc podsumuje: to byla wina Tuska;) Natomiast przed meczem mowilem,majac nadzieje ze sie to nie sprawdzi,ze dzis moze byc ten pierwszy raz kiedy z Czechami u siebie przegramy:P P.S.Opis mojego brata z gg: "30 lat nieudacznictwa :D Jeszcze zesrac Euro Rosjanom:D Mozna wrocic do rozprawy o Smolensku." Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: i co Misza? 16.06.12, 23:01 właściwie to ,oprócz wcześniejszego meczu , zawalili obrońcy i tylko jeden w atakujący to mało. nie było komu podać, a pod naszą bramką zawsze robiła się długa przerwa. dobrze że ten tusk stawia orliki, może na emeryturze doczekam awansu. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: i co Misza? 16.06.12, 23:03 Najlepiej spisali sie improtowani Polacy,walczyli o kazda pilke. A ogolnie to ja mowilem,cytujac klasyka,ze niewykorzystane okazje sie mszcza. I piekna gra jest o kant dupy rozbic jesli przegrywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: i co Misza? 16.06.12, 23:10 a co oni grali takiego pięknego? bez przesady nasi na nic lepszego nie zasługiwali uświadomiły mi to dwa mecze poprzednie zarówno Grecja jak i Rosja można było pokonać a nasi kopacze tego nie uczynili teraz zatrudnia kogoś z zagranicy Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: i co Misza? 16.06.12, 23:14 znowu "cudotwórcę" z zagranicy? holendrzy są do du.py, co pokazał leo i advocaat. ale fakt, potrzeba dobrego stratega. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 16.06.12, 23:25 wiarusik napisała: > właściwie to ,oprócz wcześniejszego meczu , zawalili obrońcy i tylko jeden w at > akujący to mało. nie było komu podać, a pod naszą bramką zawsze robiła się dług > a przerwa. > dobrze że ten tusk stawia orliki, może na emeryturze doczekam awansu. Orliki jeden na gminę, za wstęp na które płaci się kilka setek, dziękuję za takie coś. Za mojego dzieciństwa był wytyczony plac do gry i dwie bramki w każdej niemal wiosce, dostępny dla wszystkich. Tylko na sobotę lub niedzielę, na czas meczu w jakiejś B/C klasie czy rozgrywkach międzyzakładowych (wtedy każda wioska miała jakąś swoją drużynę) boiska były niedostępne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: i co Misza? 16.06.12, 23:33 ciebie poyebawszy. jeżdżę po polsce z racji uprawianego zajęcia, śpię też często po szkołach a z orlików korzystają także dorośli mieszkańcy gmin. wiem że masz cel szkalować ten kraj, ale chamsko łżesz jak pies. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 17.06.12, 00:09 wiarusik napisała: > ciebie poyebawszy. jeżdżę po polsce z racji uprawianego zajęcia, śpię też częst > o po szkołach a z orlików korzystają także dorośli mieszkańcy gmin. Koło politechniki w Gdańsku postawili takie coś, nie jest to chyba dokładnie orlik ale coś podobnego. Odpicowali, ogrodzili, nawet oświetlenie dali. Chcesz sobie pograć 500zł za półtorej godziny, cena bez oświetlenia. Wcześniej, kiedy było zwykłe boisko, każdy mógł sobie przyjść i pograć, o ile oczywiście WF tam się nie odbywał. W innych miejscach jest podobnie. krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,9731561,Chcesz_grac__Plac__Kto_na_orliku_gra_nie_fair_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: i co Misza? 17.06.12, 00:16 tornson napisał: > Koło politechniki w Gdańsku postawili takie coś, nie jest to chyba dokładnie or > lik ale coś podobnego. Odpicowali, ogrodzili, nawet oświetlenie dali. Chcesz so > bie pograć 500zł za półtorej godziny, cena bez oświetlenia. Wcześniej, kiedy by > ło zwykłe boisko, każdy mógł sobie przyjść i pograć, o ile oczywiście WF tam si > ę nie odbywał. coś tam gdzieś tam. jak się dowiesz co to dokładnie to daj znać. > W innych miejscach jest podobnie. > krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,9731561,Chcesz_grac__Plac__Kto_na_orliku_gra_nie_fair_.html no na razie pokazałeś jedną patologię. w małych miejscowościach nigdy nie spotkałem się z płaceniem za to. ba, boiska otwarte są non stop, chyba nawet można w nocy zagrać-światło na sms bodaj. że w małych mieścinach nuda po zbóju, i dorośli wieczorem po pracy przychodzą grać. dzieciaki w normalnych porach. i to jest przyszłość. w małej dziurze gdzie nuda, orlik to atrakcja. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 17.06.12, 12:17 wiarusik napisała: > tornson napisał: > > > > Koło politechniki w Gdańsku postawili takie coś, nie jest to chyba dokład > nie or > > lik ale coś podobnego. Odpicowali, ogrodzili, nawet oświetlenie dali. Chc > esz so > > bie pograć 500zł za półtorej godziny, cena bez oświetlenia. Wcześniej, ki > edy by > > ło zwykłe boisko, każdy mógł sobie przyjść i pograć, o ile oczywiście WF > tam si > > ę nie odbywał. > > coś tam gdzieś tam. jak się dowiesz co to dokładnie to daj znać. Wiem dokładnie, 500zł za półtorej godziny gry, nawet pracownicy polibudy nie mają zniżek. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 16.06.12, 23:22 Te Twoje buźki to chyba śmiech przez łzy, tak zgaduję. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: i co Misza? 16.06.12, 23:08 technicznie ok, tylko ta kondycha no i czasem trzeba myśleć taktycznie na boisku. i chęć walki bo czasem sprawiali wrażenie jakby nie chcieli mieć piłki, ale to pewnie przez zmęczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 16.06.12, 23:21 rzewuski1 napisał: > a nie mówiłem ze Polscy piłkarze reprezentują ten sam poziom co rosyjscy Jesteśmy jednak za Rosjanami. A to że Polacy i Rosjanie się podobnie skompromitowali to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 z czego wy się cieszycie? 17.06.12, 01:13 Co z tego że odpadli Ruscy, Szwedzi albo ktoś inny? My zajęliśmy OSTATNIE MIEJSCE W NAJSŁABSZEJ GRUPIE i to dopiero KOMPROMITACJA. Dziwny z nas naród, że zamiast spuścić głowę i mieć wstyd po własnej katastrofie, wiercimy dziurę u innych :( Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Nie popłacz się 17.06.12, 01:58 Po prostu cieszą niepowodzenia wroga.Przy okazji ruskie bydło kibolskie wreszcie opuści nasz piękny kraj bo od ich pierwszego meczu z Czechami były z nimi problemy.Może dzięki temu nasze kibolskie półgłówki troche zluzują nie będąc już prowokowanym przez tych ruskich szympansów. P.S.Jaka katastrofa,co ty bredzisz?Nikt po Polsce nie oczekiwał cudów (najniżej sklasyfikowana drużyna na euro),co innego kacapy którzy po wygranej z Czechami zaczęli bardzo się wywyższać.Najważniejsze że mistrzostwa trwają dalej i Polska wizerunkowo bardzo na nich korzysta mimo incydentów z zamieszkami(a gdzie ich nie było poprzednio?) Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 ogarnij się 17.06.12, 02:18 Chłopie co ty bredzisz! Masz jakieś kompleksy z tą Rosją czy co? To jest futbol, sport a ty majaczysz coś od rzeczy... Co mnie obchodzi kto odpadł, jakie to ma znaczenie skoro drużyna mojego kraju jak zwykle się skompromitowała? Zdziwię cię, bo wcale im nie kibicowałem, wiedząc jak to się skończy. Polska piłka nożna to samo zło, to kibolstwo, korupcja, brak talentu, żenujący poziom ligi i reprezentacji, pieniądze, grube pieniądze i zero patriotycznej ambicji. Tak jest, było i się nie zmieni, zdążyłem się z tym pogodzić. I nie wiem jakim cudem odpadnięcie Rosji czy jakiejkolwiek innej drużyny, w tym turnieju czy innym, miałoby mi to osłodzić? PS.A polskiego kibolstwa nikt nie musi prowokować. Ono prowokuje się samo, potwierdzając tylko że polska piłka to totalne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu sam bredzisz 17.06.12, 02:41 o katastrofie której nie było bo miejsce Polski w grupie odzwierciedla ranking FIFA.Kompleksy to ja u ciebie widze bo dałbyś się pociąć za dobre imie rosji na które w żadnym wypadku nie zasługuje,ani postawą na tych zawodach(oprócz pierwszego meczu),ani zachowaniem swoich kiboli co zresztą potwierdziła sama UEFA nakładając niedawno na nich kary. Polskie kibolstwo i korupcja w pzpn jest faktem ale nie ma tu nic do rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
vandermerwe Re: sam bredzisz 17.06.12, 06:49 Mozna powiedziec, bezinteresowna zawisc "dra Wyprostka". Kuku na muniu - to tylko sport. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: sam bredzisz 17.06.12, 07:54 vandermerwe napisała: > Mozna powiedziec, bezinteresowna zawisc "dra Wyprostka". Kuku na muniu - to ty > lko sport. > > Pozdrawiam Dokładnie, to tylko sport! BYłem na stadionie widziałem. To tylko sport Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: sam bredzisz 17.06.12, 09:05 yyy,to ja pisałem o "katastrofie"?kilka razy podkreślałem że nie ważne miejsce w grupie ale sam fakt organizacji tej imprezy którą w dodatku wszyscy bardzo chwalą.A że azjatom utarto nosa to taki bonusik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 Re: sam bredzisz 17.06.12, 16:51 tstawiu napisał: > o katastrofie której nie było bo miejsce Polski w grupie odzwierciedla ranking > FIFA.Kompleksy to ja u ciebie widze bo dałbyś się pociąć za dobre imie rosji na > które w żadnym wypadku nie zasługuje,ani postawą na tych zawodach(oprócz pierw > szego meczu),ani zachowaniem swoich kiboli co zresztą potwierdziła sama UEFA na > kładając niedawno na nich kary. > Polskie kibolstwo i korupcja w pzpn jest faktem ale nie ma tu nic do rzeczy Nic do rzeczy nie ma odpadnięcie Rosji do kompromitacji polskich piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: sam bredzisz 17.06.12, 20:02 Polscy piłkarze zawiedli(co wielu przewidywało w tym ja),skompromitowali się rosyjscy(co już mało kto przewidywał):D Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 Re: sam bredzisz 17.06.12, 21:52 Rosjanie zajęli przedostatnie miejsce, Polacy ostatnie. Rosjanie dostali się tu w eliminacjach, Polacy za pieniądze. Rosjanie wygrali chociaż jeden mecz, Polacy - bez komentarza. W kwestii kompromitacji 3:0 dla Polski Odpowiedz Link Zgłoś
marko125 Re: sam bredzisz 17.06.12, 22:01 > Rosjanie zajęli przedostatnie miejsce, Polacy ostatnie. > Rosjanie dostali się tu w eliminacjach, Polacy za pieniądze. > Rosjanie wygrali chociaż jeden mecz, Polacy - bez komentarza. > > W kwestii kompromitacji 3:0 dla Polski Ty bolszewiku jeden zdrajco, ruski włazi dupo jak śmiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: sam bredzisz 17.06.12, 22:25 Nerwowo reagujesz na wszelkie teksty nieprzychylne Rosji a sam próbujesz przys.ać Polsce którą jak już dziesięc razy pisałem (myśle że obiektywnie) uważam za bardzo kiepską drużyne na tych mistrzostwach.Lubisz s.ać we własne gniazdo? Rosjanie zajęli przedostatnie miejsce-wow!tylko co z tego jak odpadają?:D Ranking FIFA: Rosja 13,Polska 62-widzisz różnice w oczekiwaniach? Rosjanie już dostali się na MŚ 2018 bez eliminacji za pieniądze więc? Rosjanie zremisowali z ostatnią Polską i przegrali z Grecją z którą Polska zremisowała :D Widze że niektórzy to daliby się tu pociąć za mateczke rosje,broń Boże złego słowa na nią... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Mamlas Daj spokój!:) 17.06.12, 15:10 Po kiego grzyba Ci dyskutować z niedowartościowanymi bucami?! Nie Zauważyłeś typowego zachowania "polactwa"(nie waham się użyć tego określenia!!!) - "nie ważne jak jest z nami źle - ważne ,że z nimi jest gorzej"! To już taka mentalność ..."I spuść panie Boże wszystkie plagi Egipskie na całe to Kargulowe plemię i tylko się nie pomyl i nas Pawlaków nie doświadczaj"....! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 dokładnie.. Mogę nie mieć, byle drugi też nie miał 17.06.12, 16:56 - typowe myślenie większości Polaków, których "tsawiu" reprezentuje. Dla mnie zawsze pozostanie niezrozumiałe, dlaczego zamiast starać się równać w górę, takich ludzi pociesza fakt, że drugi też ma źle. Dlatego w tym kraju jest tak h... jak jest Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: Mamlas Daj spokój!:) 17.06.12, 20:06 Rozumiesz typowy przedstawicielu rusactwa że mają Grecy?Niech się chłopaki nacieszą w tych trudnych chwilach dla nich,jakby kacapy mieli troche pokory przed meczem z Polską i Grecją (no ale gdzie tam,nawet ich klakierzy na tym forum nie mieli:) to Polacy tak by sie nie cieszyli z ich odpadnięcia,poza tym Grecy nie bili polskich stewardów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamlas_1 Re: Mamlas Daj spokój!:) 17.06.12, 21:50 tstawiu napisał: > Rozumiesz typowy przedstawicielu rusactwa że mają Grecy?Niech się chłopaki naci > eszą w tych trudnych chwilach dla nich,jakby kacapy mieli troche pokory przed m > eczem z Polską i Grecją (no ale gdzie tam,nawet ich klakierzy na tym forum nie > mieli:) to Polacy tak by sie nie cieszyli z ich odpadnięcia,poza tym Grecy nie > bili polskich stewardów:))) Aha a z Czechów się cieszysz czy do nich też coś masz jakieś dziwaczne animozje? Odwal się, na tym forum nie jestem przedstawicielem ani frakcji pro-zachodniej ani pro-wschodniej, po prostu nie jest osłodzeniem własnej kompromitacji odpadnięcie kogoś innego, czy to Rosja czy USA czy Chiny czy Wybrzeże Kości Słoniowej! A stosowanie inwektyw zamiast argumentów tylko dopełnia twojego żałosnego obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
tstawiu Re: Mamlas Daj spokój!:) 17.06.12, 22:10 Jakbyś nie zauważył nie pisałem do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: i co Misza? 17.06.12, 11:59 Za PRL jednak mieliśmy większe osiągnięcia w sporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Re: i co Misza? 17.06.12, 12:15 anton_pl napisał: > Za PRL jednak mieliśmy większe osiągnięcia w sporcie. Za PRLu były SKSy w szkołach, boiska na każdym osiedlu i każdej wiosce, dzieci i młodzieży nie karmiło się śmieciowym żarciem. A co niedzielę zamiast do kościoła chodziło się na mecze swojej drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: i co Misza? 17.06.12, 12:29 i młodzieży nie karmiło się śmieciowym żarciem. A co niedzielę zamiast do kości > oła chodziło się na mecze swojej drużyny do kościoła chodzili prawie wszyscy w PRL teraz mniej ja w swojej podstawówce nie miałem hali sportowej a teraz jest nie mówiąc o boisku które teraz jest ogrodzone i zajebistej nawierzchni i można grac tam w tenisa nie ma co nawet porównywać do tego klepiska w PRL drużyna we wsi jest teraz a stadion jest w lepszym stanie niż w PRL który i tak wybudowali dopiero w latach 80 po prostu młodzież nie garnie się do sportu wola pic , grac w gry komputerowe Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Może bardziej teraz są wieksze 17.06.12, 22:20 możliwości ułozenia sobie chociaż wtedy Niemcy nie mieli by takich sukcesów. A ja bym chciał żeby jednak czasami Polacy zagrali tak jak Rosja z Czechami. W sumie to śmiesznie, drużyna co w grupie zdobyła najwięcej bramek nie poszła wyżej, tylko ta co straciła najwięcej. Chociaż podziwiam Czechy, dostać lanie a później podnieść się. Gdyby Polakom to sie przytrafiło(taki pierwszy mecz) to w nastepnym nikomu by się nie chciało grać Odpowiedz Link Zgłoś