wkkr 14.08.12, 21:26 Wysłałem zgłoszenie. Dostałem odpowiedź (takie tam bla bla bla) Ale kodu nie mam. Czy dostane go później (jeśli dostanę)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: World of Warplanes Closed Beta Test 14.08.12, 22:43 Na forum WoT ktoś pisał, że czekał na kod aktywacyjny kilka miesięcy. Więc uzbrój się w cierpliwość. Dużo cierpliwości :D Odpowiedz Link Zgłoś
feel_good_inc Re: World of Warplanes Closed Beta Test 16.08.12, 15:08 wkkr napisał: > Wysłałem zgłoszenie. > Dostałem odpowiedź (takie tam bla bla bla) > Ale kodu nie mam. > Czy dostane go później (jeśli dostanę)? Pewnie dostaniesz. Co jakiś czas wpuszczają nowych graczy. Polatałem parę bitew i muszę powiedzieć, że... jestem zawiedziony. Może na wyższych tierach coś się zmienia, ale generalnie walka na niskich tierach to dużo krążenia i mało akcji, łatwiej przeciwnika staranować niż zestrzelić. Jak na arcade zbyt nudne, jak na symulator za bardzo casualowe. Sturmovik toto bije na głowę, mimo swoich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: World of Warplanes Closed Beta Test 16.08.12, 15:13 Tez stwierdzilem juz chwile temu ze to nie dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś